Přibývající kila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
29.3.02 09:48

Přibývající kila

My jsme si v prvních 4 měsících daly s partnerem závody. A zvítězil on - kolegiálně přibral 4 kila, zatím co já jen 3,5.

Teď jsem v pátém vážím 62 kg, měřím 168 (6 kilo navrch oproti normálu 8O ), ale zá:,–(ně to neřeším. Doma slyším slova chvály na své dmoucí se poprsí 8Oops: . Taky prý mám konečně zadek jako ženská a bříško, že je taky rozkošné. Takže naco si dělat hlavu? Abych se vešla zpět do džín, budu řešit až po porodu, na to je času dost! Teď si to jen užívám a jím stejně jako před tím… :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.5.02 21:05

Přibývající kila

Já nevím,ale možná štíhlé přibývají víc,než ty tlustší.Já čekám třetí dítě a u prvních dvou jsem celkově přibrala po 9 kg a nyní po 10 letech jsem měla už výchozí váhu vyšší,než když jsem šla tehdy rodit.Mám 73 kg na 167 cm a do teď-15.týden jsem nepřibrala ani kilo.Břicho mi roste pěkně,už nosím těhot.džíny a baštím také dost dobře.Tak nevím ?Ozvěte se další,prosím,jak jste na tom. Ahoj Iva.

• Citovat
  • Upravit
108
11.5.02 11:13

Přibývající kila

S vahou jsem mela problemy vzdycky a desne jsem zavidela stihlym holkam. Od stredni skoly porad jen hubnu a pribiram a bylo mi jasne, ze v tehotenstvi to pujde pekne nahoru. Jsem ted ve 26 tydnu tehotenstvi a mam uz 8-10 kg navrch. Zacala jsem pribirat hned od zacatku ale ted uz pribiram spis miminko nez :,-(ylko, poznam to i na obleceni. Tak jen doufam, ze se uz moje telo umoudrilo a ze tolik uz pribirat nebudu. Vsak to taky potom zhubnu, az budu litata kolem mimca, bude to moje rvni tak budu mit starosti a pohybu vic nez dost. Zdravim vsechny maminy a tehulky i osatni, ktere navstevuji eMimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.5.02 13:07

Přibývající kila

Nemam zatim zadne zavratne zkusenosti, cekam mimco poprve a jsem ve 20 tydnu. Musim rici, ze mi dal mrnous ze zacatku pekne zabrat , zhubla jsem 5 kilo. Ted uz pomalu pribiram takze mam vahove jen -3kg. Pritom brisko mam opravdu pekne a proto vsem maminkam chci poradit co se osvedcilo me. Kupte si nove obleceni budete se citit naprosto prirozene, ne jako v obleceni co na sobe znate bez briska. Vsem vam preji spokojena miminka a krasna briska.

• Citovat
  • Upravit
17938
13.5.02 08:23

Přibývající kila

Ráda bych reagovala na příspěvek Ivy. Jsem na tom podobně - výchozí výška 165 a váha 68. Dodnes (19.týden) jsem přibrala pouze 1 kg, a to jsem nijak nezvracela ani nehubla.

Zdá se, že my buclatější jedeme ze začátku „ze zásob“.

Jiřina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.5.02 13:51

Přibývající kila

Já jsem do 16. týdne nepřibrala ani deko (aniž bych zvracela). Teď jsem ve 24. týdnu a mám navíc 6 kg a přibírám přesně podle harmonogramu 0,5 kg týdně :) Před těhotenstvím jsem měla 59 kg při 174 cm výšky.

A jelikož jsem od přírody lenoch, doufám, že během tohoto krásného „pupíkového“ období nenaberu víc, než půjde dolů „samo“. Zatím se to snad daří, přibírám jen v pase a přes bříško.

Ahoj všem, Bublina

• Citovat
  • Upravit
14.5.02 20:29

Přibývající kila

nazdarek :) taky si postezuju hihi :) ja jsem hubenour, vzdycky jsem byla, vzdycky se mi za to vsichni smali, kdyz jsem oznamila, ze jsem v jinym stavu, tak se smali, jak budou vypadat moje nohy - tycky trcici z boule a taky mi predpovidali, ze vysokym a hubenym se zadny bricho ani nedela. tim me pekne nastvali, zdeprimovali a uvrhli do stavu „podradnych“, ktery se nebudou moct kochat briskem. chaaa bricho mi vyrostlo hned, ale kila ne. pri blinkani jsem 4 shodila, ale jen jsem prestala blit, tak jsem je do tejdne zas nabrala. takze porad to samy, az mam pocit, jestli se nejak nezasekla vaha :) jsem ted jak jirnka - 19. tejden, obleceni uz musim mit vsecko jiny, ale kilo fakt zadny. ale uz jsem se tim prestala zabyvat, i kdyz tajne doufam, ze tenhle tejden, kdy lezim doma, neco konecne naberu :) tak kilickum zdar hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.5.02 21:18

Přibývající kila

Ahoj maminy! Jsem ve 23.týdnu těhotenství,a přibrala jsem 9.kilo.Nevím,jestli je to dobrý,ale snad jo,nikdo zatím neměl námitek.Zvracela jsem jen jednou,jinak je mi celou dobu fajn,a totéž bych moc přála všem „čekajícím“maminkám.Mějte se fajn a ahoj! Monča,Brno.

• Citovat
  • Upravit
783
29.5.02 17:20

Přibývající kila

Zdravím všechny „kynoucí“ těhulky :wink: . Já jsem před otěhotněním měla pár kilo navíc, takže teď ve 24. týdnu mám navrch 4 kg. Tělo asi ze začátku využívalo zásoby, které mělo :P , ale není to tak hrozné…I když mi teď moc chutná jíst…8O)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.6.02 14:05

Přibývající kila

Ahoj těhulky! Taky vás všechny zdravím a chci vám taky napsat něco o svých kilech. Jsem právě ve 23. týdnu.

Po Vánocích mi zůstalo pár kilo navíc, vážila jsem 63 kg při 158 cm. To mi taky sestřička zapsala do průkazky jako výchozí váhu. Do 10. týdne jsem zhubla 2 kg, aniž by mně trápily nevolnosti nebo měla problémy s jídlem, naopak jsem se snažila pravidelně jíst. V 16. týdnu jsem pak dohnala má ztracená kila a teď už měsíc vážím pořád 64 kg. Jsem sama zvědavá, jak tomu bude dál. :D

[ Tuto zprávu upravil: Scally - 03.06.2002 14:07 ]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.6.02 21:10

Přibývající kila

Ahoj holky,

tak se taky musím pochlubit, jak pěkně „rostu“ :)). Jsem 20. týden. Měřím 1,80 m a vážila jsem před otěhotněním 75 kg. Na začátku těhotenství jsem zhubla na 68 (nezvracela jsem, ale měla jsem nechutenství). Teď vážím na své domácí váze zase 75kg, v poradně 77kg. Jestli to půjde takhle dál, tak se za chvíli povalím. Jo, ale čekám, dvojčata :))). Byla bych ráda, kdyby se ozvala nějaká mamča, která taky čeká dvojčata, a napsala, jak je na tom s váhou, abychom to mohly porovnat. Tak papa. Edita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.6.02 21:32

Přibývající kila

Ahoj těhulky a hlavně Edito,

jsem na konci 27. týdne a pribrala jsem 11 kilo - s dvojcaty. Ze začátku jsem si z „rychlého růstu“ dělala trochu problémy, ale na rodine.cz jsem četla článek od nějaké paní, která s dvojčaty přibrala celkem 35 kilo a navíc moje mamina (dětská doktorka) mi prozradila, že všechny její matky s dvojčaty jsou po půl roce po porodu zcela štíhlé (a to i v případě, že předtím nebyly). :D Daniela

• Citovat
  • Upravit
3
8.6.02 07:59

Přibývající kila

Dvojcata:

No tak to musi byt narez, nejen kvuli pribirani a zaberu na bricho, ale take si nedovedu predstavit, ze by se mi tam mlely dve miminka. Obcas mi jen jedno da tak zabrat, ze to boli. Tak vam drzim palce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.02 11:31

Přibývající kila

Jejda, dvojčata si nedokážu představit, protože už teď si začínám připadat jako slon :wink: .

Před otěhotněním jsem měla 174/59. Do 16. týdne jsem nepřibrala ani deko (nezvracela jsem, ale bylo mi pořád „divně“), ale po 20. se to zase pěkně rozjelo, takže dneska v 28. týdnu mám 7 kg navrch.

Těhulky, co nosíte ty těžší pupíky, držím pěstě, ať se nepřevážíte :lol: a přeju všem našim prckům, ať se jim v bříškách líbí (to je totiž nejdůležitější).

Pa, Bublina

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.7.02 22:44

Přibývající kila

Ahoj kuličky,jsem ve 29.tydnu a přibrala

jsem 9kg.U prvního ditěte jsem přibrala

28kg-ne vlastní vinou-zadržovala se ve

mě voda,taže vím co je to se sotva unést v posledních týdnech před porodem.Týden po porodu, když jsem se zbavila všech otoků mi zůstalo jen pouhých 5kg. Ted´ se snažím moc

nepřibírat, protože už vím,že v porodnici tolerují tak 15kg.Ahoj a držte se. Andrea - Brno

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí