Přidávání mm do příkrmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Taky teď trochu bojujeme přes den hlavně ráno, syn 6 měsíců se pořád otáčí na druhou stranu. Osvědčilo se mi kojení v leže a mít větší trpělivost, nechce, otáčí se, dělá u toho kraviny ale tak za 5 minutek se otočí zpátky trochu si cucne, pak se zase otočí dělá kravinky ale pak zase za dalších 5-10 minutek se otočí a už pěkně papá. Někdy je to o nervy ![]()
- Citovat
- Upravit
Dcera měla taky bojkot v 8. měsíci, pořád jsem nabízela a odstrikavala, do kaše aspoň. Do masozeleniny taky. Po měsíci jí to přešlo a zase se rozkojila a kojila se 2,5roku.
Jinak mě napadá co kozí jogurty? Vím, že to některé mamky dávají dětem s alergii..nezkoušeli jsi? Ale samozřejmě si nejdříve něco načti, případně zeptej doktora. Já to nemám ze své zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, syn má 8 měsíců a za poslední měsíc odmítá kojení, nejprve pil 2× přes den a 2× v noci, ale teď už nechce v noci vůbec… příkrmy sní, zkoušela jsem ubrat příkrmy i zkusit um, ale nechce. Jde mi o to, že musí dostat alespoň těch 500ml mlíka kvůli vápníku. Ráno dávám kaši, ale vic jak 140 nesni, odpoledne míchám 100 ml kaše s přesnídávkou, do masozel také přidám, ale třeba jen 40 ml, aby to nebylo tak tekuté…ráda bych, aby neměl pořád ty kaše, ale nevím, kam mu to jinam propašovat. Má ABKM takže jogurt atd. nepřipadá v úvahu
.