První příkrmy pro čtyřměsíční mimčo

Anonymní
10.6.22 09:56

První příkrmy pro čtyřměsíční mimčo

Krásný den maminky.

Měla bych dotaz ohledně prvního příkrmu. Malému bude 18.06. čtyři měsíce a Dr. mi na kontrole včera řekla, že už mohu začít s příkrmy, protože jsem přenášela o 11 dní. Prý mohu tak začít, protože už měsíc nekojím :(

Mám tedy začít, nebo počkat až mu budou přesně čtyři měsíce?

Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36317
10.6.22 09:59

Pockala bych. Není kam spěchat. Taky jsem malýho přenášela 9 dní a tohle jsem teda neslyšela.
Já mám teda kojenou holčičku už ji je 6 měsíců a stejně to moc nechce. Teď má ještě kašel tak to odmítá úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
10.6.22 10:08

Můžeš zkusit a uvidíš, jestli bude zájem, kdyžtak počkáš. Jela jsem podle detskeprikrmy.cz, doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
10.6.22 10:46

Oběma dcerám jsem dala ochutnat první příkrm přesně ve 4 měsících, první docela hezky jedla, druhá na mě tak nechápavě koukala, proč se jí snažím dát tu lžičku do pusy :lol: vůbec na to nebyla připravená, takže jsem to pak zkusila za 14 dní a bylo to lepší. Před 4.m bych to nezkoušela, ikdyž chápu, že člověk je natěšený a chce to zkusit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.22 10:49

Děkuji vám za odpovědi. Jsem si právě říkala, že je to divný a i když jsem přenášela, tak přece jen bych to brala až když přišlo na svět. Tak je to jen týden čekání, ale spíše mě zarazilo, že mi to takhle řekla.

• Citovat
  • Upravit
712
10.6.22 10:51

Ahoj, mojí dcerce bude také 18.6. 4 měsíce a zatím žádné příkrmy neřeším. Na 3 měsíční kontrole mi doktorka řekla, ať klidně začnu dříve (pokud by mleko nestačilo) malá je tedy hladovec, což byla a stále je má starší dcera, ale zatím si vystačíme s kojením. Zatím jsem si nevšimla, že by dcerka prahla po jídle. Nespěchej, nemusíš ject podle tabulek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
10.6.22 11:02

Já bych klidně počkala aspoň do pátého měsíce. Já jsem kojené dceři začal dávat v pěti měsících a příště bych klidně ještě počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
10.6.22 12:12

Ono není úplně nutný začít na minutu přesně. Pokud není pocit, že by si něco jako dal :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.6.22 07:05

Ahoj holky prosím chtěla bych se poradit,
Včera jsem zkoušela dávat malé 24. Bude mít 6 mesicu ovocnou kapsicku. Pochutnala si spapala ji skoro celou. Ale večer jak jsme šly spinkat tak někdy od 11 večer asi zhruba mi začala porad ublinkavat a prakticky az do rana vzdycky si ublinkla pravděpodobně tu presnidavku podle barvy, a spinkala dále. Ráno jsem ji zkoušela dávat mléko jsme na Um a vypila jen trošku a do 15 minut mi to celé vyhodila ven. Je možné že ji ta kapsička nesedla a ma podrážděny zaludek nebo radši řešit s dr. Dekuju moc za rady je to moje první miminko tak me to vydesilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22995
13.6.22 08:11

@Alie 73 určitě to je možné. Některé jsou kyselejší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22995
13.6.22 08:12

@Anonymní píše:
Krásný den maminky.

Měla bych dotaz ohledně prvního příkrmu. Malému bude 18.06. čtyři měsíce a Dr. mi na kontrole včera řekla, že už mohu začít s příkrmy, protože jsem přenášela o 11 dní. Prý mohu tak začít, protože už měsíc nekojím :(

Mám tedy začít, nebo počkat až mu budou přesně čtyři měsíce?

Dekuji.

Taky bych počkala, není kam spěchat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.22 08:59

Děkuji všem, co mi napsali svůj názor. Ještě počkám a třebas za měsíc zkusím dát nějaký příkrm.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko