První příkrmy pro čtyřměsíční mimčo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Pockala bych. Není kam spěchat. Taky jsem malýho přenášela 9 dní a tohle jsem teda neslyšela.
Já mám teda kojenou holčičku už ji je 6 měsíců a stejně to moc nechce. Teď má ještě kašel tak to odmítá úplně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš zkusit a uvidíš, jestli bude zájem, kdyžtak počkáš. Jela jsem podle detskeprikrmy.cz, doporučuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oběma dcerám jsem dala ochutnat první příkrm přesně ve 4 měsících, první docela hezky jedla, druhá na mě tak nechápavě koukala, proč se jí snažím dát tu lžičku do pusy
vůbec na to nebyla připravená, takže jsem to pak zkusila za 14 dní a bylo to lepší. Před 4.m bych to nezkoušela, ikdyž chápu, že člověk je natěšený a chce to zkusit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji vám za odpovědi. Jsem si právě říkala, že je to divný a i když jsem přenášela, tak přece jen bych to brala až když přišlo na svět. Tak je to jen týden čekání, ale spíše mě zarazilo, že mi to takhle řekla.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, mojí dcerce bude také 18.6. 4 měsíce a zatím žádné příkrmy neřeším. Na 3 měsíční kontrole mi doktorka řekla, ať klidně začnu dříve (pokud by mleko nestačilo) malá je tedy hladovec, což byla a stále je má starší dcera, ale zatím si vystačíme s kojením. Zatím jsem si nevšimla, že by dcerka prahla po jídle. Nespěchej, nemusíš ject podle tabulek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych klidně počkala aspoň do pátého měsíce. Já jsem kojené dceři začal dávat v pěti měsících a příště bych klidně ještě počkala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono není úplně nutný začít na minutu přesně. Pokud není pocit, že by si něco jako dal
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky prosím chtěla bych se poradit,
Včera jsem zkoušela dávat malé 24. Bude mít 6 mesicu ovocnou kapsicku. Pochutnala si spapala ji skoro celou. Ale večer jak jsme šly spinkat tak někdy od 11 večer asi zhruba mi začala porad ublinkavat a prakticky az do rana vzdycky si ublinkla pravděpodobně tu presnidavku podle barvy, a spinkala dále. Ráno jsem ji zkoušela dávat mléko jsme na Um a vypila jen trošku a do 15 minut mi to celé vyhodila ven. Je možné že ji ta kapsička nesedla a ma podrážděny zaludek nebo radši řešit s dr. Dekuju moc za rady je to moje první miminko tak me to vydesilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Krásný den maminky.
Měla bych dotaz ohledně prvního příkrmu. Malému bude 18.06. čtyři měsíce a Dr. mi na kontrole včera řekla, že už mohu začít s příkrmy, protože jsem přenášela o 11 dní. Prý mohu tak začít, protože už měsíc nekojím ![]()
Mám tedy začít, nebo počkat až mu budou přesně čtyři měsíce?
Dekuji.Taky bych počkala, není kam spěchat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem, co mi napsali svůj názor. Ještě počkám a třebas za měsíc zkusím dát nějaký příkrm.
- Citovat
- Upravit
Krásný den maminky.
Měla bych dotaz ohledně prvního příkrmu. Malému bude 18.06. čtyři měsíce a Dr. mi na kontrole včera řekla, že už mohu začít s příkrmy, protože jsem přenášela o 11 dní. Prý mohu tak začít, protože už měsíc nekojím
Mám tedy začít, nebo počkat až mu budou přesně čtyři měsíce?
Dekuji.