Přídavky na děti po zapsání otce do rodného listu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
222
19.5.25 13:57

@markytka3 Ježíš, ja vám to shrnu mladí jsem neplánovaně otěhotněla chlap mě v průběhu tehu nechal, proto jsem ho neuvedla do RL pak jsem si našla jiného, ale jeho děti to nejsou, chtěla jsem ho nějakou dobu poznat a jelikož nám vztah vycházel a vychází do teď děti bere jako svoje tak sme se rozhodly že si je napíše na sebe, co na tom hroznýho?? Ještě aby ste pochopily mám dvojčata

Příspěvek upraven 19.05.25 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.5.25 13:58
@kouřící králík píše: Více

psala, ze kvuli penezum to nebylo… ja vim, ze lze, jen mne zajimala dalsi jeji vyhovorka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.5.25 14:02
@Lejlas píše: Více

„Tak určitě se neválim, starám se o 3 letého syna, a do práce půjdu až uznám že syn je připravený do školky jinak ne,“ a najednou mas dvojcata? o to druhe dvojce se nestaras, to chodi do skolky?… v uvodu pises, ze jsi zapisovala otce „nasich“ deti do RL a najednou je tam zapsany nejaky strejda? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
19.5.25 14:04
@markytka3 píše: Více

To nemuzes myslet vazne, ze ne? Nemusis mit rada romy, ale schvalovani plosne sterilizace je vazne pres caru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
19.5.25 14:05

Za to ale nemůže tazatelka, takové jsou zákony. Žijeme v tomto státě, z našich daní se platí sociální dávky ve výši desitek miliard korun ročně…Počkejme, kolik bude stát zavedení a provoz superdávky…
A ani ta superdavka to nezmění. Pán chodí do práce, matka s malými dětmi budou patřit do zranitelných osob.

Na přídavek na dítě máte i nadále nárok, pokud se vejdete do 3,4nás. životního minima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.5.25 14:08
@Pdoctor píše: Více

ctes co pisu? ze to neni rasisticke, pokud si sve deti uzivi, at si jich maji treba 100. kolik znas romu, kteri nesosaji davky, pracuji? autorka je typicka romka - xy deti, v zivote nemakala, chlap pracuje na cerno, a uz se planuje dalsi, a verim, ze ne posledeni dite… a verim, ze po zavedeni sterilizace techto nemakacenku by se statu za par let kapku ulevilo. kolik slusnych romskych rodin si za zivot poznal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
19.5.25 14:15

@markytka3 Ty seš nějak mentálně zaostala? Neumíš číst nebo co? Narodila si se obráceně? Já tady stokrát píšu že můj chlap pracuje a ty že maká na černo to máš nějak v hlavě naprogramovaný? :lol: Hele piš si co chceš, ale já tvoje komentáře už nebudu reagovat píšeš hovadiny :mavam:

Příspěvek upraven 19.05.25 v 14:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.5.25 14:17
@Lejlas píše: Více

mame ti verit, ze chlap dela za 25k a uzivi celou rodinu, kdyz neberete zadne davky :-) a pisi, ze dela za minimalku a zbytek dostava na cerno… a co ty lzi s detma? k tomu asi se uz nevyjadris, ze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
19.5.25 14:21

Ano, čtu, co píšeš:

„(…) jak nesnasim komunisty, tak ze cikankam podvazovali vajecniky aby se uz nemnozili, to jedine bylo snad pozitivni (a neni to z meho pohledu rasisticke, spise ucelove, ze kdyz nekdo neuzivi uz narozena decka, tak at si nenaflaka dalsi)“

„(…) a verim, ze po zavedeni sterilizace techto nemakacenku by se statu za par let kapku ulevilo (…)“

Jako nic proti, ale zakladatelka se zeptala slusne. Vy jste se tady na ni zas sletli a zacali ji zbytecne jako prvni nadavat. Neni to zakladatelka, kdo z teto diskuze nevychyzi dobre…

Jen tak mimochodem, kdyz ti tak strasne vadi „nepravem“ vyplacene davky, doufam, ze se stejnym zapalem bojujes proti kazdemu okradani statu napr. u OCR, pravnickych osob atd. Kdyz si porovnas, kolik to v celkovem rozpoctu hodi, mozna bys byla prekvapena, kdo nejvice stat okrada.

Neospravedlnuji ani jedno a prici se mi oboji, jen tak pro poradek! Z tebe ale ta nenavist vuci cikanum uplne strika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7785
19.5.25 14:28

Až na to, že ty sterilizace dělali i těm slušným, co měli třeba jen jedno dítě, ale někdy ještě chtěli další. Četla jsem o tom něco a slyšela nějaké podcasty.
Můžete si o Romech myslet co chcete, ale tohle byl za mě hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.5.25 14:31
@Pdoctor píše: Více

tak rozdil mezi unikem pri OCR a vyplacenim davek nemakacenkum snad vidis sam. proc ti, co v zivote nepracovali, maji od statu neco dostavat… vem si, ze oni plosne rodi jedno dite za druhym, vetsina nikdy nepracuje,… vem si, o kolik by jich za tech 35 let parazitovalo na systemu ted mene. to uz je hodne velka cifra… je super, ze ted davky priskrti, ale to nejhlavnejsi tam chybi - nikdy jsi nepracoval, nic nedostanes

Příspěvek upraven 19.05.25 v 14:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.5.25 14:32
@Marieke píše: Více

vsak ja taky pisi, ze by to pro mne bylo prijatelne u tech, co nemakaji a plodi deti jak na bezicim pasu, myslim, ze tam bylo po 3 diteti. o tom, ze by se delali po prvnim, to je mi novinkou, ale nepidila jsem se po detailech… ntb. kolik tech slusnych je? ja tipuji tak promile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
synovie352
19.5.25 14:34

Jediný, koho by měli sterilizovat, je tady Markýtka.

• Citovat
  • Upravit
20874
19.5.25 14:37

Dobrý den,

chápu, že je toto téma citlivé na obě strany, ale poprosím o uklidnění emocí. Bylo z této diskuze nahlášeno něklik příspěvků, některé byly smazány. Nastavení zákonů je takové, jaké je, a i když s tím nemusíme souhlasit, v diskuzi by neměly padat rasistické urážky ani romů, ani ze strany zakladatelky bílých. Pokud tato vyostřená debata bude pokračovat, diskuzi uzamknu. V horším případě může být někdo zablokován. Děkuji těm, kteří odpověděli věcně, bez urážek.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
19.5.25 14:37

Ne, je to uplne stejne. Oba dva zneuzivaji/obchazeji spatne nastaveny system, ktery to umoznuje.

A vazne se nebudu poustet do diskuze, kolik by se usetrilo na davkach, pokud by dochazelo k nucene sterilizaci. S necim takovym absolutne nesouhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat