pridavky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
NumLock
11.11.09 12:17
mikitaa píše:
less, miriam: opravdu mi prijde sakra bidnej…protoze kdyz zaplatim 4500 hypoteku, 1500 eletriku, 1000plyn, leasing na auto, telefon a ruzne dalsi poplatky tak uz jsem v minusu!!! a to potrebujeme jeste z necho zit. takze si nutne musim k tomu jeste vydelavat (coz dikybohu pro me neni zas az takovej problem). nechapu jak normalni covek z toho muze vyjit :nevim:

taminko: no tak nejak jsem si teoreticky myslela ze by jsme to provedli taky…tak teda uvidime jestli to vyjde…myslim si ze nikoho nemusi zajimat s kym ziju…sem vedena v baraku sama jen ja takze by me meli snad posuzovat.

jeste jednou diky vsem

Jen jsem tím chtěla říct,že tenkrát jsem víc neměla a musela sem vyjít s tím co sem měla,takže tedˇ je to oproti tomu lepší.Já sem se rozhodla pro 3 roky rodičáku,mohla sis to dát na dva roky a měla by si víc :wink:

• Citovat
  • Upravit
NumLock
11.11.09 12:19

Ještě jsi ale teprve na mateřské,tak se pro 2 roky máš čas rozhodnout...........

• Citovat
  • Upravit
44170
11.11.09 12:26

Můžeš se rozhodnout na 2 roky,ale tam musíš splňovat určité podmínky,co se týče výše příjmů.Já teď přesně nevím kolik.Je to na netu.Prostě na to dosáhne jen minimum žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.11.09 12:31

miriam: me je jasny ze bylo hur…ono asi zase i bude kdyz to tak sleduju. a bohuzel na dvouletou nedosahnu kvuli predeslym prijmum…ty co mam oficialne mi na to nestaci a mozna ani s tema neoficialnima bych nedosahla…neni to jen tak … takze mam jedinou moznost triletou. ale diky :)

jani, tami: takze ted se jenom modlit na to abych nenarazila na urade na vola :-) diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
11.11.09 12:43
mikitaa píše:
less, miriam: opravdu mi prijde sakra bidnej…protoze kdyz zaplatim 4500 hypoteku, 1500 eletriku, 1000plyn, leasing na auto, telefon a ruzne dalsi poplatky tak uz jsem v minusu!!! a to potrebujeme jeste z necho zit. takze si nutne musim k tomu jeste vydelavat (coz dikybohu pro me neni zas az takovej problem). nechapu jak normalni covek z toho muze vyjit :nevim:

NOrmální člověk by se měl jaksi živit sám a ne být závislý na dávkách od státu. Pokud se žena z důvodu mateřství sama dočasně živit nemůže, tak snad ji by ji měl živit otec dítěte, ne? Rodičovský příspěvek je právě jenom příspěvek a ne dávka k pohodlnému uživení se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.11.09 13:08

less: no ja si zas myslim ze normalni clovek narve statu tolik penez, ze kdyz pak potrebuje, ze by neco dostat mohl, samozrejme, ze kdyz je nekdo schopen pracovat, tak by se uzivit mel!!…tot muj nazor. a dnes uz model rodiny: ze zena je doma a pecuje o deti a manzel se stara o obzivu jaksi nefunguje ze. tak se zenska musi umet postarat sama o sebe a pritom i trochu obrat stat kdyz on uz nas obral o tolik penez na danich odvodech a pod.! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
11.11.09 15:22
mikitaa píše:
less: no ja si zas myslim ze normalni clovek narve statu tolik penez, ze kdyz pak potrebuje, ze by neco dostat mohl, samozrejme, ze kdyz je nekdo schopen pracovat, tak by se uzivit mel!!…tot muj nazor. a dnes uz model rodiny: ze zena je doma a pecuje o deti a manzel se stara o obzivu jaksi nefunguje ze. tak se zenska musi umet postarat sama o sebe a pritom i trochu obrat stat kdyz on uz nas obral o tolik penez na danich odvodech a pod.! :-D

Ono je celkem jedno, jak si to rodiče doma zařídí, nicméně postarat by se prvořadě měli oni a ne stát. Jako vcelku nevidím důvod, proč by se o zdravou ženskou se zdravým dítětem a zdravým otcem dítěte měl starat sám. Pokud je tak hrdá, že od otce dítěte peníze nechce, ať je nebere… ale ať zůstane stejně hrdá i ve vztahu ke státu :nevim: MMCH pak nemají být velké odvody, když ti sedm a půl příspěvek je málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.11.09 16:44

les: dekuji za nazor…ale to uz by jsme se dostali nekam jinam…a politiku tu resit nechcu…ale nazor kazdeho respektuji :)

ostanim holkam taky moc dik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101442
12.11.09 06:31

přijde mi malinko pokrytecké stěžovat si na výši RP a odvodů státu a vzápětí přiznat, že na dvouletý RP s OFICIÁLNÍMI příjmy nedosáhnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
14.11.09 12:29

A me zase dostalo, jak se u nas sachuje s tim, jak ziji kazdy jinde, nebo delaji, ze spolu nejsou vubec, jenom vytriskat co nejvic prachu od statu…ach jo, a obiraji pritom vsechny :nevim: Moje znama ma uvedeno v rodnem liste ditete otec neznamy a pritom s nim normalne zije jenom kvuli prachum, nechapu, kam az jsou lide schopni zajit kvuli penezum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
14.11.09 13:50

Teda já jsem taky celkem v šoku. Manžel se mnou žije v jedné domácnosti, ale trvalé bydliště má jinde. Asi zajdu na sociálku a nechám si doplatit zpětně příspěvek na bydlení..... no za ty 3,5 roku by to mohlo hodit slušnou částku… Dělám si srandu, tohle by mě v životě nenapadlo.
Jinak si myslím, že vžycky může být líp, ale 7600,– nám tak nějak stačí relativně v pohodě i pro dvě děti, natož na jedno, ale zvýšením bych nepohrdla, ale upřímně… kdo ano????
A zastávám názor, že hypotéka a leasing jsou každého dobrovolná věc a pokud na to nemám, tak si to neberu. Znám pár rodin, kde nemají auto, ale chtít po státu aby mi hradil luxus????? :roll:

• Citovat
  • Upravit
7
14.11.09 19:44

Mateřská a RD

Jestli JANA206 by se mohla podíva na můj dotaz a pokud by měla čas mi odpovědet díky AKRAJ77
Je to dotaz MATEŘSKÁ a RD díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.11.09 09:16

Mam znamou ktera ma se svym chlapem dve decka,normalne s nim zije jen on ma trvale bydliste u maminky a ona si kazde tri mesice chodi na socku pro prispevky na decka a bydleni.Prito chudobni nejsou. :roll:
Ale stat stejne nebude prispivat na hypoteky,auto atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.11.09 09:33
Taminka píše:Ale stat stejne nebude prispivat na hypoteky,auto atd.

Stát nebude příspívat na hypotéky a auta ale jjelena to nejpíš myslela, tak, že tím, že bude svobodná maminka pobírat nějakou soc. dávku navíc, může se si tím splatit i tyto věci…i přesto, že doma má vydělávajícího otce dítěte. A na tohle ty dávky určené nejsou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.11.09 11:12

ale ja vim jak to myslela…jenze nektere nastavajici maminky si treba mysli ze kdyz budou jako zit bez chlapa tak ze stat za ne prevezme i tuhle zodpovednost..
Ale to je kazdeho vec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat