Přídavky na bydlení a partner
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@RennieRennie a tim se chlubis???
Dostaneš prachy a ještě se rozcilujes ze to je opruz???
Nepochopím nepochopím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RennieRennie píše:
A proč jako?
Tak nic…Holky mají pravdu. Zrušit všechny tyhle příspěvky, stejně je každej druhej zneužívá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majdulíí píše:
@blecha72 tvdila mi že si byla žádat na doplatek na bydlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak stát má konečně nějakou skulinku v zákonech a člověk toho využije a vy ještě takto píšete? Vždyť toho využijme ne? Stát z nás ždímá peníze kde se dá a tak proč taky nevyužít tohoto?
Závidíte snad nebo co?
Zkusili jste si chodit třeba 5× na úřad v jednom týdnu s malým dítětem jen kvůli nějaké byrokratické blbosti ve formulářích? Dá to totiž docela práci dostat příspěvek na bydlení, víte!! Tak jestli jste si to nezkusili, tak tady nepište takový blbosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co to zas dneska je? já se divím v jedné diskuzi, ale tady tohle je ještě větší mazec… zase stěhování partnerů… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RennieRennie Zákonné to je, ale neobhajujte morální hledisko. Prostě to veřejně nešiřte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RennieRennie ne nezkusili
Mam manžela a dite si užíváme sami nepotřebujeme okrádat a lhát
Doufam, ze se na to přijde a budete to vracet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RennieRennie píše:
Tak stát má konečně nějakou skulinku v zákonech a člověk toho využije a vy ještě takto píšete? Vždyť toho využijme ne? Stát z nás ždímá peníze kde se dá a tak proč taky nevyužít tohoto?
Závidíte snad nebo co?
Zkusili jste si chodit třeba 5× na úřad v jednom týdnu s malým dítětem jen kvůli nějaké byrokratické blbosti ve formulářích? Dá to totiž docela práci dostat příspěvek na bydlení, víte!! Tak jestli jste si to nezkusili, tak tady nepište takový blbosti.
no jasně, my jsme ale blbky…vždyť ty to máš jako práci! Tolik času strávit na úřadech abys vydyndala prachy od státu…To jen my ostatní, makáme abychom něco měli a ono stačí snažit se nemít nic, být v nájmu, podvádět a vysosat co se dá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
@RennieRennie Zákonné to je, ale neobhajujte morální hledisko. Prostě to veřejně nešiřte.
A proč ne, vždyt ať to lidí vědí… Nenecháme se přece okrádat od vlády. Ať taky něco vyplatí oni nám, když už kradou kde se dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RennieRennie píše:
Závidíte snad nebo co?
Hnusí se mi lidé, co podvádí, kradou a ještě navíc se s tím chlubí, jak jsou bůhvíjak vynalézaví. Jestli závidím? Ne, ale štve mě to. Každý měsíc se z mé výplaty oddělí poměrně značná částka peněz, ze které i ty neoprávněně čerpáš. Jestli je to práce opravdu neposoudím, nezkusila jsem to a ani nebudu. Hanbou bych se propadla!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RennieRennie píše:
A proč ne, vždyt ať to lidí vědí… Nenecháme se přece okrádat od vlády. Ať taky něco vyplatí oni nám, když už kradou kde se dá.
Nedáte si pokoj. Ještě do toho vytáhněte menšinu a bude to komlet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:
@RennieRennie ne nezkusili
Mam manžela a dite si užíváme sami nepotřebujeme okrádat a lhát
Doufam, ze se na to přijde a budete to vracet
Ale na úřadě to vědí, že žijeme spolu ale máme jiná trv. bydliště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit