Přídavky na bydlení a partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30474
17.4.14 22:35

@Marky983 Schovávat se za stát - to jsou jenom kecy. Jsou to lidi v něm a dokud jim nebude trapný si přisvojovat něco, co jim nepatří, lhát, krást a podvádět, lepší to tady nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.4.14 22:37

Je vidět, že většina z vás nepoznala a nebo nevidí pravou tvář dnešní doby… Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
17.4.14 22:39
@RennieRennie píše:
Tak stát má konečně nějakou skulinku v zákonech a člověk toho využije a vy ještě takto píšete? Vždyť toho využijme ne? Stát z nás ždímá peníze kde se dá a tak proč taky nevyužít tohoto?
Závidíte snad nebo co?
Zkusili jste si chodit třeba 5× na úřad v jednom týdnu s malým dítětem jen kvůli nějaké byrokratické blbosti ve formulářích? Dá to totiž docela práci dostat příspěvek na bydlení, víte!! Tak jestli jste si to nezkusili, tak tady nepište takový blbosti.

Ty vole… 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
17.4.14 22:41
@Marky983 píše:
Je vidět, že většina z vás nepoznala a nebo nevidí pravou tvář dnešní doby… Dobrou noc.

Konkrétně jakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.4.14 22:44

Tu poctivou Terezko samozřejmě…KOnčím s debatou tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
17.4.14 22:44
@araw píše:
A RP ti každej měsíc vyplácí ježíšek co? bože, ty máš v hlavě tááááááááááák prázdno. A tohle pak vychovává děti :poblion:

A má to volební právo :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
17.4.14 22:57
@Marky983 píše:
Je vidět, že většina z vás nepoznala a nebo nevidí pravou tvář dnešní doby… Dobrou noc.

chápu, heslo dnešní doby - kdo neokrádá stát (a tím i ostatní občany), okrádá vlastní rodinu, aneb - když to neukradnu já, ukradne to někdo jiný :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.4.14 23:22
@Marky983 píše:
Ahoj, zajímá mě zda je tu někdo, kdo sice partnera má, ale kvůli vyšším přídavkům jste přihlášeni doma jen vy a děcko/ka. Je to nějak komplikované? Pátrají po tom, zda tam partner skutečně nežije, nebo jim jde jen o to, zda je prostě papírově hlášen či nikoliv, je to pro ně prvořadé a dále nic neřeší..?

ha ha ah!! No urcite ti to tady nekdo napise :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
17.4.14 23:35

Proc si porizujes dite, kdyz na to nemas? Okradas hlavbe ty, ktery to potrebujou! Uz me to fakt vytaci! Nemas prachy, jdi makat! Zdrava jsi!!! Ty vo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.4.14 00:04
@palapa píše:
Proc si porizujes dite, kdyz na to nemas? Okradas hlavbe ty, ktery to potrebujou! Uz me to fakt vytaci! Nemas prachy, jdi makat! Zdrava jsi!!! Ty vo…

proc se rozcilujes? Myslis, ze to zakladatelku nejak trkne a pujde makat? Urcite ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
18.4.14 00:38

@Taminka ja uz musela, doted jsem se temto diskuzim vyhybala, ale jela jsem z prace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
18.4.14 01:56

Na kazdou svini se voda vari :pankac:
Ja mam take trvale bydliste psane jinde, nez pritel, takze bych si mohla zazadat o prispevek. Jenze mam 2 zdrave ruce a hanba by me fackovala, kdybych je vyuzivala na vyplnovani formularu na urade, misto toho, abych sla do prace. Sem s chlapem v jedne domacnosti, ikdyz sme vedenej kazdej nekde jinde, on ma praci, ja mam praci, tak na co ze sebe delat chudaka, kterej nema na bydleni? Jak k tomu pak pridou treba matky samozivitelky, ktere tyto prispevky opravdu potrebuji? Pak jim to kvuli takovym vyzirkum zrusi a budou v haji. Ale ano, chlubte se tim, placejte si po rameni, jak jste dobre, ze jste pro jednou obraly stat :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.4.14 06:13
@zuza23 píše:
Na kazdou svini se voda vari :pankac:
Ja mam take trvale bydliste psane jinde, nez pritel, takze bych si mohla zazadat o prispevek. Jenze mam 2 zdrave ruce a hanba by me fackovala, kdybych je vyuzivala na vyplnovani formularu na urade, misto toho, abych sla do prace. Sem s chlapem v jedne domacnosti, ikdyz sme vedenej kazdej nekde jinde, on ma praci, ja mam praci, tak na co ze sebe delat chudaka, kterej nema na bydleni? Jak k tomu pak pridou treba matky samozivitelky, ktere tyto prispevky opravdu potrebuji? Pak jim to kvuli takovym vyzirkum zrusi a budou v haji. Ale ano, chlubte se tim, placejte si po rameni, jak jste dobre, ze jste pro jednou obraly stat :pocitac: :pocitac: :pocitac:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.4.14 07:07
@Marky983 píše:

Kecy.Jak sis to zařídila, takový to máš. Tvůj problém. Jisté je, že tento příspěvek je v současné době na MPSV již v legislativním návrhu změny vzhledem k výrazně přísnějším podmínkám poskytování, což je velmi správné. Je otázka času, kdy bude vzhledem k masívním podvodům socek a to i zdejších zrušen úplně. Za mě ať si jdou podvodníci klidně pod most.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
18.4.14 08:46
@RennieRennie píše:
Manžel má trv. pobyt nahlášen jinde a já mám trv. pobyt s dítětem zase jinde. Pro sociální dávku příspěvku na bydlení mě tedy berou jako samoživitelku i přesto že žijeme spolu normálně jako rodina. Na úřadě se jen vždy zeptají, zda beru výživné, já jen řeknu že ne, že žijeme spolu, ale máme každý jiné bydliště. Pobírám dávku 1,5roku, musím každý čtvrt rok na úřad chodit a stále dokola vyplňovat stejné papíry a donést výpisy z banky a potvrzení o zaplaceném inkasu. Ze začátku je to opruz, ale časem si na vypisování a dokládání člověk zvykne.A přece jenom 3500Kč měsíčně k mateřské není vůbec špatný. Výše dávky je však u každého jinak, záleží na Tvých výdajích a příjmech.
Zda bydlíme spolu, nikdo nikdy nezjišťoval!!
Je však třeba mít hlavně řádnou smlouvu o podnájmu, jinak příspěvek nedávají.
:zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat