Přídavky na bydlení a partner
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@RennieRennie píše:
Zkusili jste si chodit třeba 5× na úřad v jednom týdnu s malým dítětem jen kvůli nějaké byrokratické blbosti ve formulářích? Dá to totiž docela práci dostat příspěvek na bydlení, víte!! Tak jestli jste si to nezkusili, tak tady nepište takový blbosti.
Hele, a co kdybys kvůli penězům navíc radši chodila do práce než na úřad, když je to takovej opruz? Ale pracovat, to je opruz ještě větší, co?!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RennieRennie píše:
Tak stát má konečně nějakou skulinku v zákonech a člověk toho využije a vy ještě takto píšete? Vždyť toho využijme ne? Stát z nás ždímá peníze kde se dá a tak proč taky nevyužít tohoto?
Závidíte snad nebo co?
Zkusili jste si chodit třeba 5× na úřad v jednom týdnu s malým dítětem jen kvůli nějaké byrokratické blbosti ve formulářích? Dá to totiž docela práci dostat příspěvek na bydlení, víte!! Tak jestli jste si to nezkusili, tak tady nepište takový blbosti.
to jako vážně?!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RennieRennie píše:
Závistivci. Nic nechápete!!!
Dobrou noc.
věř, že tohle se závistí nemá nic společnýho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RennieRennie píše:
Závistivci. Nic nechápete!!!
Dobrou noc.
Raději jdi. A už se nevracej!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RennieRennie nezávidím
neni co totiž
Jen me štve ze ja makam aby taková nějaká šla jen tak natáhnout ruku
A pak tam, kde to je potřeba penize nejsou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale ať tam jde, jen nechápu potřebu to veřejně ventilovat @Petra Z
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, tak jen jsem mrkla do diskuze, protože PŘÍDAVEK na bydlení opravdu neexistuje…Sorry, ale tohle zneužívání sociálního systému mě opravdu rozčiluje. Příspěvek na bydlení je navíc nejvíce zneužívanou sociální dávkou, takže ono nemusí dlouho trvat, že ho zruší úplně.
Jsem samoživitelka a příspěvek na bydlení je pro mě velice zásadní. A to se zdaleka nepohybuje v částkách, které tady byly zmíněny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:
@RennieRennie nezávidímneni co totiž
Jen me štve ze ja makam aby taková nějaká šla jen tak natáhnout ruku
A pak tam, kde to je potřeba penize nejsou
Asi tak, makám, odvádím peníze státu a on je pak vyhodí z okna takovým, jako je RennieRennie… a takových peněz chybí ve školství nebo zdravotnictví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:
@RennieRennie a tim se chlubis???
Dostaneš prachy a ještě se rozcilujes ze to je opruz???
Nepochopím nepochopím![]()
Též nepochopím a je mi z toho špatně
Ale někteří lidi se prostě nestydí a přijde jim to normální a ještě to, Proč jako…no fuj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RennieRennie píše:
Tak stát má konečně nějakou skulinku v zákonech a člověk toho využije a vy ještě takto píšete? Vždyť toho využijme ne? Stát z nás ždímá peníze kde se dá a tak proč taky nevyužít tohoto?
Závidíte snad nebo co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RennieRennie píše:
A proč ne, vždyt ať to lidí vědí… Nenecháme se přece okrádat od vlády. Ať taky něco vyplatí oni nám, když už kradou kde se dá.
A RP ti každej měsíc vyplácí ježíšek co? bože, ty máš v hlavě tááááááááááák prázdno. A tohle pak vychovává děti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RennieRennie píše:
Závidíte snad nebo co?
Ne, to jsem nezkusila, od 2 měsíců mé nejmladší pracuju na DPP, jsou to naše děti a já a můj muž jsme tady od toho, abychom je uživili včetně toho bydlení. Chudinko, ostatní chodí do práce a ty musíš 5 x týdně na úřad, ty nás snad rozbrečíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ynax Přesně tak. Např. 3500Kč jsem v životě na příspěvku nedostala. To musí být zřejmě větší byt nebo nájemní.
5× týdně jsem kvůli příspěvku na bydlení nikdy na úřad nemusela, i když někdy jsem musela víckrát, než byly v pořádku všechny dokumenty. Ale jsem vděčná, že mi vůbec někdo něco dá a vyřizuje se to jen jednou za čtvrt roku.
A navíc, bohužel mě nikdo neživí, takže chodím na brigády od 8.měsíce malý, a tolik času na lítání po úřadech taky nemívám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stát v první řadě okrádá nás…Celý svět nás okrádá. Nebavila jsem se tady o podvodu… Pokud stát nabízí přídavky a máme na ně nárok…vše legálně písemně podložené, také nechápu proč by jsme toho nemohli využít. Každá koruna se pro lidi kteří nejsou dostatečně zajištěni hodí…nejvíce nás obírají ti nahoře..ti bohatí!!! Tak se tady nevozte po někom, kdo pouze využil určité možnosti. Vyděláváme peníze především na ty svině nahoře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit