Přídavky na dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@elis_an3 potřebuješ potvrzení o výdělku za rok 2012 Tvoje i chlapovo. Vyzvedni na socce formulář, nech v práci u sebe a chlapa potvrdit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se 2012???
ja myslela, ze bude stacit 2013
to se zase nevlezem s vydelkem za 2012 ![]()
- Citovat
- Upravit
@elis_an3 píše:
@martina.se 2012???ja myslela, ze bude stacit 2013
to se zase nevlezem s vydelkem za 2012
do října se potvrzuje rok 2012. Takže počkej, žádost podej až v říjnu, pak už se potvrzuje rok 2013.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elis_an3 píše:
@martina.se to je uuuuuzasny system, toto fakt
proč? Tak je to prostě nastavený
nevím, jestli se to počítá od 1. října - to se pak dokládá další rok, takže 2013. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se jojo uz jsem se divala, tak musis uznat, ze je to divny system, resila jsem to uz loni, ja potrebuju pridavky ted, oni budou pocitat dulezite dobu, kdy jsem pracovala a jeste ani to dite nemela!!! To je trochu jete, od rijna uz teda bude 2013,to nam v pohode vychazi na pridavky, a teoreticky, pak za rok pujdu do prace, kdy ve skutecnosti pridavky nebudou treba, ale narok na ne bude, to mi prijde trochu na hlavu…no ale co nadelam
pujdu az v rijnu, tak si zase pockam ![]()
- Citovat
- Upravit
@elis_an3 Už jsem o pár příspěvků dříve vysvětlovala, proč to tak je… přídavky jsou konstruované jako dlouhodobá dávka a ne aby se kvůli 500,– řešilo každé 3 měsíce papírování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 to treba pochopim, ale potom clovek zjisti, ze plno lidi, co nepotrebuje berou, protoze se to nejak udela a ty mas prd a zurit muzes jak chces, ja proste myslela, ze zacatkem r.2014 uz se nebude resit 2012 ale uz 2013…takze paradoxne dojde k tomu, ze nastoupim do prace, nebude to potreba ale narok bude, papirovani co tri mesice chapu, ale proste je to naprd…na co mi pak bude narok, kdyz mi bude stydno to pobirat? Protoze ve skutecnosti nepotrebuju…
- Citovat
- Upravit
@elis_an3 No, ale začátkem roku 2014 prostě nemůžeš řešit příjmy za rok 2013, protože je velké procento lidí prostě ještě neví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, potřebuji potvrzení, že v ČR nemám nárok na přídavky na dítě. Vydá mi ta paní nějaký papír, nebo musím normálně vypsat žádost (takže i doložit výše příjmů atd.) a čekat na zamítnutí nároku?
Předem děkuji za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky zadal už Prosím někdo o přídavky nově? Jde mi hlavně o maminky jejichž partner či manžel je osvč. Jake doklady jste donesli na úřad? Manželovi řekli že chtějí přehled zaplacenych záloh na vzp a mssz za rok 2016 aby z toho vypočítali červenec az září 2017.Jeho kolega to tak podal a je to správne tak ja nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mile maminky, chystam se jit zazadat o pridavky na dite, ja jsem na rodicaku a muz pracuje, je neco, co musi vyplnit, podepsat, dodat atd. ucetni z prace? Vyrizuju to poprve. Dekuji za odpovedi