Přídavky na dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přídavky na dítě
Ahoj holky,
ráda bych se vás zeptala, jestli je možné zažádat o nějaké přídavky na dítě nebo něco podobného, případně kde se toto dá zjistit.
Díky moc, Jaa a Sára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Jaa,
je potřeba zajít na odbor sociální péče. Tady máš nějaké info, před návštěvou…
http://portal.mpsv.cz/ssp/davky_ssp
Hodně trpělivosti a málo bolavou ruku od vypisování všech možných i nemožných formulářů přeje
Pavla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pridavky na dite
Ahojki Jaa,
je mozne zadat tam, kde jsi zadala o porodne. Rozhodne obdobi pro posouzeni prijmu je do zari 2005 rok 2003, od rijna pak uz rok 2004. Predpokladam, ze v predchozim prispevku je odkaz na MPSV, kde se pocitaji ta zivotni minima. Pro nejnizsi prispevek je to 3,3 nasobek. Pokud jste podavali danove priznani, staci v zadosti zaskrtnout, ze jste ho podavali a oni si to zjisti. U velke organizace je snad treba dodat, pokud byla vyplacena pracovni neschopnost. Jinak potvrzeni o cistem prijmu.
Taky se na to chystame …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přídavek na dítě
http://portal.gov.cz/…l/_s.155/708?…
Rodičovský příspěvek
http://portal.gov.cz/…7126/.p/6801?…
Lila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
díky moc za vaše rady a odkazy, fakt jste mi pomohly:O)
Jaa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nevíte za jaké období musím mít potvrzení příjmu kdybych si teď chtěla zažádat o přídavek na dítě. Paní na Pú mi řikala 2012, ale zpětně jsem o tom přemýšlela a zdá se mi to divné, nemělo by to být za rok 2013?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MSM20 píše:
Ahoj, nevíte za jaké období musím mít potvrzení příjmu kdybych si teď chtěla zažádat o přídavek na dítě. Paní na Pú mi řikala 2012, ale zpětně jsem o tom přemýšlela a zdá se mi to divné, nemělo by to být za rok 2013?
opravdu 2012. rok 2013 se dokládá až od října 2014.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MSM20 píše:
Ahoj, ano, asi se spletla, mělo by to být rok dozadu, takže 2013 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagina píše:
opravdu 2012. rok 2013 se dokládá až od října 2014.
Aha, tak to jsem netušila ani já, omlouvám se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MSM20 píše:
paní má pravdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miša.F píše:
Aha, tak to jsem netušila ani já, omlouvám se
Tak ono to vychází z toho, že o přídavky žádají i OSVČ a ti mohou podávat daňové přiznání až do konce června dalšího roku, takže oni aktuálně ještě příjmy za rok 2013 nevědí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:úřady jsou pro mě trošku španělská vesnice a vyplňování různých formulářů nesnáším, takže ještě jednou se omlovám za zcestné informace
Tak ono to vychází z toho, že o přídavky žádají i OSVČ a ti mohou podávat daňové přiznání až do konce června dalšího roku, takže oni aktuálně ještě příjmy za rok 2013 nevědí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miša.F V pohodě
já spíš chtěla osvětlit proč je tam tak šílené zpoždění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Miša.F V pohodějá spíš chtěla osvětlit proč je tam tak šílené zpoždění.
Jojo, díky, ještě, že jsou lidi, kteří tomu rozumí a nám blbcům to vysvětlí
.Myslím to v dobrém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za rok 2012 paní se nespletla
Také si tento týden budu žádat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit