Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Já to vyřešila takto, a jinou postýlku nepotřebuji, a slouží stejně
@Lussye parada, taky bych to udelala, ale ja do naseho maleho bytu nemuzu mit takhle postylku 120 cm.. babybay ma jen nejakych 94 cm coz by slo.. ale jinak to mate super ![]()
@Lussye píše:
Já to vyřešila takto, a jinou postýlku nepotřebuji, a slouží stejně
Máme to úplně stejně…i toho plyšáka ![]()
@aakaficko píše:
@Lussye parada, taky bych to udelala, ale ja do naseho maleho bytu nemuzu mit takhle postylku 120 cm.. babybay ma jen nejakych 94 cm coz by slo.. ale jinak to mate super
teď jde o to najak dlouho jí využiješ když má jen 94cm.
pokud víš, že jí ještě využiješ tak není co řešit. Já se takto konečně vyspím, a malá je spokojená i kojení je pohodlnější.
@Lussye mala ma asi 68 cm, tak by se dala jeste tak na pul roku vyuzit ne? Nevim v kolika deti meri 90 cm…
prave si rikam, ze by se v ni naucila treba spavat a pak by nebyl tak hroznej prechod do te druhe postylky, kterou mame a ve ktere ted byt nechce..
mam moznost ho koupit za polovicni cenu, tak prave proto nad tim tak premyslim.. - i si myslim, ze potom by se dala zase krasne prodat
@aakaficko píše:
@Lussye mala ma asi 68 cm, tak by se dala jeste tak na pul roku vyuzit ne? Nevim v kolika deti meri 90 cm…prave si rikam, ze by se v ni naucila treba spavat a pak by nebyl tak hroznej prechod do te druhe postylky, kterou mame a ve ktere ted byt nechce..
mam moznost ho koupit za polovicni cenu, tak prave proto nad tim tak premyslim.. - i si myslim, ze potom by se dala zase krasne prodat
tak si jí kup, přechod do větší snad pak bude lepší, já v to taky doufám.
Obnovuji diskuzi - máte postýlku (obyčejnou) přiraženou k posteli? Jak se pak s mimčem manipuluje, když je potřeba z postýlky vyndat? Přijde mě, že je bočnice docela vysoko a od postele mě to přijde nepraktické. Napadlo mě pořídit postýlku se stahovací bočnicí, ale zase mám strach, že když bude jedna strana stahovací a druhá úplně oddělaná, aby mohla být přiražená k posteli, tak že nebude postýlka moc stabilní. Moc díky za rady a postřehy ![]()
Máme postýlku přiraženou a přichycenou k posteli. Oddělanou máme stahovací stranu, tj tři pevné strany. Postýlka je stabilní.
@funnym měli jsme postýlku, kde šla jedna strana asi o 30cm (odhaduji) stáhnout a velice jsem s ní byla spokojená. Ale tedy neměla jsem jí u postele, ale jako druhou postýlku v jídelně a často jsem v ní přebalovala (stažený bok) a když jsem potřebovala malou „uklidit“, aby nevylézala a hrála si, tak jako malá také se staženým bokem, jako větší…od roka bok vytažený, malá je akrobatka
nyní (19m) se mi snaží vylézat i když je bok zvednutý a čekám kdy se jí to povede…nedosáhne, ale snaží se ![]()
@Kotatko03 stahovací bočnice se mě taky moc líbí, ale mám právě strach co to udělá, když se ta druhá strana oddělá úplně.
@funnym píše:
@Kotatko03 stahovací bočnice se mě taky moc líbí, ale mám právě strach co to udělá, když se ta druhá strana oddělá úplně.
jo takhle, promiň blbě jsem to pochopila…tak stímto zkušenost nemám ![]()
My máme normální postýlku s vynadacími tyčemi…a jelikož nám nevyhovovala a měli jsme neklidné dítě, tak jsme celou bočnici sundali a navrtali přímo k posteli. Takže na mimčo krásně vidím a jsem moc spokojená. Nemusím vztávat, jen dám pohladím dám dudu a spí skoro celou noc ![]()