Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@xkoup21 Aha,aha, tak na takové jsem u mých dodavatelů ještě nenarazila, ale podívám se
@Anais Tak to chápu, klasická, byť menší postýlka bude určitě lepší na stabilitu…
@Kajule21 jak máš velký miminko? Počítám, že to bude tak do půl roku, ale pak už bude chtít stejně rejdit po bytě… zvlášť, když bude dohánět bráchu
@Anais Zatím ještě miminko nemám, ale mám prodejnu s kočárkama, takže všechno z první ruky ![]()
@Kajule21 a jo, tak to máš určitě přehled v sortimentu. Jednu jsem na netu našla, ale už je prodaná… nebyla jsem dost rychlá.. kdyby to bylo první, tak koupím novou, ale pro toho druhýho se mi na pár měsíců nic drahého kupovat nechce…
no snad se do února ještě něco objeví
@Anais Tomu rozumím - u prvního si člověk říká, že to bude ještě pro druhé, ale u druhého už to tak není (pokud neplánuje víc dětí),takže chápu, že se ti za to nechce vyhazovat horentní suma.Ono když je to zboží zahovalé, je hezké i bazárkové nebo použité od jiné maminky ![]()
@Kajule21 ahojky, můžeš mi prosím do SZ poslat odkaz na eschop, který máš
V těch bazárcích nic moc není…
@Anais Není,ani tam nic být nemůže, protože by mě zase zablokovali za to, že si dělám reklamu. Posílám do SZ. ![]()
Ahoj, ma/ mel prosim nekdo pridavnou postylku Babybay? Chceme vylozene ji nebo obdobnou. Obyc postylka bez bocnice nepripada v uvahu, jednu obyc detskou uz mame a spi v ni starsi ditko, ktere ale usina v nasi posteli.
Mame dobre zkusenosti se spanim miminka v rodicovske posteli, ale to misto zatim okupuje prvni a je prilis male na tvrde odstehovani. Babybay mi prijde jako nejlepsi reseni situace. Dekuji za tipy!
Já měla přídavnou postýlku od jiné značky. Děti tam byly max do půl roku, ale byla boží. Už ji měly půjčenou dvě kamarádky a obě nadšené.
A proc nepřichází v úvahu klasická postýlka bez bocnice? Nevejde se? Pokud ano, je to určitě lepší investice, než něco, kam se dítě nevejde dýl jak půl roku. Můžete mit mimino v přiražené postýlce a starší usne v posteli a pak ho přesunete do jeho postýlky. Nevidím v tom problém.
@Midaku Ono se tam dítě vejde déle, ale může se překulit pryč. Tato postýlka se dá tou stranou bez bočnice připevnit k posteli, aby se neodsunula. Já ji koupila za 1600 novou, využila na tři děti, použily kámošky a chci ji prodat - na bazaru se ta moje prodává kolem 1000 Kč. Takže za mě se vyplatila.
@masima ja vim, jaka je to postylka. Ale prece i ta klasická se k posteli nejak přidělá, snad zadny soudny clovek ji jen tak nepřisune a nenecha tak… vyplatí se prostě víc. Dítě v ní může být až do 2 let, klidně i dál, pokud není extra velké. My máme jednu za 1000, teď v ní spí třetí dítě a pak ještě dobře poslouží dál. Druhou jsme dostali po 4 dětech, nám jede už třetí a pořád jí nic není. Budeme ji pak darovat dál. A máme i třetí, která je ještě po manželovi. A taky jí nic není. To se téměř jistě nestane u toho plastoveho čehosi, to určitě nevydrží 2 generace.
@Midaku Já tu postýlku mám dřevěnou, ne plastovou. Moc nechápu, proč by si ji někdo nemohl koupit, když na ni má peníze a chce ji. Mě ta investice 600,– Kč pro tři děti za to stála (až ji prodám). Nechce se mi vymýšlet pofidérní řešení, jak přidělat normální postýlku k posteli. To bys mohla říct, že není potřeba myčka nádobí, když krásně poslouží ruce, dřez, jar a utěrka. Ale nic ve zlém, to je jen můj názor. Kdybych měla hluboko do kapsy, tak hledám také jiné řešení.
@xkoup21 můžeš mi poslat odkaz o jakou postýlku jde?
Díky