Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Janajura a druhou bočnici máte klasickou napevno přidělanou?
@Janajura a když mimčo z postýlky vyndáváte, tak ze strany od postele nebo přes bočnici?
@funnym My měli jednu dobu oddělanou bočnici na pevné postýlce (bočnice nebyla stahovací) a postýlka byla navíc přikurtovaná k posteli a stabilní byla.
Ale použitelný to bylo jen na chvíli. Když pak spala přes den, když už lezla, tak šla bočnice zpátky, protože by mi spadla. Pak zase až slézat uměla, tak jsme vyndali ty dvě šprušle, aby měla volný pohyb, když se probudí.
Jinak ano, vytahovat asi 3× za noc 9 kilové dítě je náročný ![]()
@funnym píše:
@Janajura a když mimčo z postýlky vyndáváte, tak ze strany od postele nebo přes bočnici?
Já normálně kleknu na posteli a vyndám si ji. Ale jak jsem rozespalá a opřu se, tak už jsem bočnici za jedné postýlce zlomila ![]()
@Aries6 jj, počítám s tím, že až mimčo povyroste, tak zase bočnici přiděláme, jde mě o těch prvních pár měsíců.
Zdravim,
Ja poridila tuto postylku od Roba a jsme moc spokojeni. Ta predni stena se po case vymeni za klasickou mrizkovanou( to je soucasti ). Nebesa, povleceni a mantinel byl v cene.
@funnym v noci jsem si prckovou jenom přitáhla a nakojila…přes den jsem dávala ze strany s bočnicí…teď už si z postele vyleze sama kdy chce…
@funnym Ta bočnice tam vůbec není, ale jako by tam byla. Takže jako by přes bočnici. Je to vlasntě jako další postel, která je ale ohraničená ze 3 stran.
@funnym Měla jsem postýlku se stahovací bočnicí přiraženou k posteli. Takže na jedné straně byla ta stahovací bočnice, abych mohla dítě vytáhnout ven a druhá pevná byla odšroubovaná a tou stranou k posteli. Ale je to pořádná pevná buková postýlka, ani se to nehlo. U postýlek z měkkého dřeva bych měla asi obavy.
Ahoj ![]()
Vím, že tahle zpráva patří spíš na bazar, ale zrovna není nic v nabídce.
Nemáte někdo přístavnou postýlku, kterou budete prodávat? TP mám až v únoru a ráda bych ji měla jako druhou postýlku v obýváku. Tyhle mají menší rozměry, s tou klasickou bychom se tam moc nevešli.
Díky moc
![]()
@Anais Ahoj, a nebylo by lepší pořídit si třeba koš na kolečkách nebo tak? Přídavná postýlka má jen 3 bočnice a bála bych se, že by mi z toho dítě vypadlo… ![]()
@Kajule21 da se koupit i malinka postylka na koleckach, u ktere lze sundavat bocnice. Ja ji mam ale zatim neprodavam ![]()
@Kajule21 jsou právě i postýlky, co mají menší rozměr a mají 4 bočnice.
Koš nechci, mám staršího 4-letého divočáka, tak ta postýlka bude stabilnější. On by mi s tím košem byl schopný rejdit po bytě ![]()
Kdyby jste kohokoli znali, budu ráda ![]()