Přijatelná mzda ženy

67
10.2.24 15:30

Přijatelná mzda ženy

Zajímá mě vás názor. Přítelem je mi neustálého nadhazovano ze vydelavam málo peněz. On je podnikatel.
Máme spolu syna. Chodí do 4 třídy. Já pracuji na zkráceny úvazek, vozím syna na kroužky, ze školy a do školy, autobusem jezdit nemůže máme špatne spoje. Moje mzda je 21000 čistého. Doma vše obstarávám já. Domácí úkoly, nákupy, úklid, vaření. Není den aby mě přítel neurazil ze jsem socka která vydělává málo peněz. Zajímá me jestli je to opravdu málo na ženu. Vím ze v dnešní době je vše drahy jako prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8443
10.2.24 15:34
@Katka.Kate píše:
Zajímá mě vás názor. Přítelem je mi neustálého nadhazovano ze vydelavam málo peněz. On je podnikatel.
Máme spolu syna. Chodí do 4 třídy. Já pracuji na zkráceny úvazek, vozím syna na kroužky, ze školy a do školy, autobusem jezdit nemůže máme špatne spoje. Moje mzda je 21000 čistého. Doma vše obstarávám já. Domácí úkoly, nákupy, úklid, vaření. Není den aby mě přítel neurazil ze jsem socka která vydělává málo peněz. Zajímá me jestli je to opravdu málo na ženu. Vím ze v dnešní době je vše drahy jako prase.

A kolik si tak představuje abys vydělávala? Na zkrácený uvazek je to hezké. Kolik lidí dostáva cca podobně jako ty za plný uvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8635

Tady ani tak nejde o přijatelnou mzdu (navíc proč ženy?, zkrátka přijatelná mzda), ale o to, že tvůj partner nepřijatelný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15137

Na zkrácený úvazek máš normální mzdu. Přítel je d. ebil. Ať si platí někoho, kdo se mu bude o vše starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.2.24 15:35
@Katka.Kate píše:
Máme spolu syna. Chodí do 4 třídy. Já pracuji na zkráceny úvazek, vozím syna na kroužky, ze školy a do školy, autobusem jezdit nemůže máme špatne spoje. Moje mzda je 21000 čistého. Doma vše obstarávám já. Domácí úkoly, nákupy, úklid, vaření. Není den aby mě přítel neurazil ze jsem socka která vydělává málo peněz. Zajímá me jestli je to opravdu málo na ženu. Vím ze v dnešní době je vše drahy jako prase.

Tenhle hloupý ubožák na tebe zbyl nebo proč se od něj necháváš ponižovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
10.2.24 15:38

Dokud nebudeš mít stejně jako on budeš socka, když budeš mít více budeš premotivovana kr-va, která zanedbava rodinu na úkor práce. Jakkoli to bude, bude to špatně.

Problém není tvůj výdělek, problém je tvůj chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
10.2.24 15:38

@Katka.Kate tak 21tis na ZKRÁCENÝ úvazek je docela pěkné si myslím. Kolik hodin denně/týdně jsi v práci?
Nebo ať přítel zaplatí chůvu (nebo ji zaplaťte oba napůl) na celý den a ať kouká davat půlku na veškeré výdaje, pokud vše obstaráváš jen ty. Uvědom si, že nejste manželé, takže když tě „kopne“ do dupky, tak jsi v dupce. A určitě to neni takový dobroděj, aby ti zaplatil za péči o syna (i zpětně) místo té chůvy.
Jestli tě uráží, tak je fakt hulvát a dost by mi to vadilo takovým způsobem, že bych šla na plný úvazek a ať to tedy chytrák „nějak“ se synem zařídí.
Nebo mu řekni, že si role tedy vyměnite, on bude dělat pečovatelku a ty půjdeš na full time :-)
Co si vlastně představuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.2.24 15:41

@mahebka pracuji 6 hodin denně v místě bydliště kde je i škola.. Práci mám pohodovou když je syn nemocný jsem s nim doma a mužů si to nějak pak nadelat když to vyjde. A představoval by si abych nosila domu minimálně 35tisic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.2.24 15:44

@Amalthea napsala jsem ženy protože si myslím ze muži mají šanci si vydělávat peněz více tím ze většina starosti o děti a domácnost je většinou na ženách.. a taky mohou dělat těžší práci která je pak lépe placená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
10.2.24 15:47

@Katka.Kate
Být tebou tak se zamyslím spíš nad svým chlapem než nad svým příjmem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
10.2.24 15:47

Mám o chloupek vyšší mzdu a taky zkrácený úvazek na 120h/měs
A tedy chodím tak 5 večerů do divadla jako uvaděčka, nějakou kacku to hodí, ale spíš si tam chodím odpočinout do společnosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21774
10.2.24 15:49

@Katka.Kate vydělávaš slušně, jen máš doma d@bila, což ovšem není problém tvé výplaty, ale něčeho jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15178
10.2.24 15:50

@Katka.Kate A kolik vydělává on pan podnikatel? Zřejmě asi moc ne.. Jinak tedy 21tisic není žádný zázrak, ale zase musí vidět ten benefit, ze mas čas na domácnost a dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.2.24 15:51
@Katka.Kate píše:

Jdi pracovat na plný úvazek a přítel může začít vozit syna na kroužky, do školy, následně může jet nakoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
10.2.24 15:52
@Katka.Kate píše:
@Amalthea napsala jsem ženy protože si myslím ze muži mají šanci si vydělávat peněz více tím ze většina starosti o děti a domácnost je většinou na ženách.. a taky mohou dělat těžší práci která je pak lépe placená

Ne, většina starostí normálně není na ženách. Ty jsi služka, tak si tě ten tvůj neváží a projevuje se to tak, že tě, mimo jiné, ponižuje :nevim: ještě řekni, že jsi synovi dala příjmení tohohle individua :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí