Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katka.Kate v minulé diskuzi máš dceru a chlapa, který žil na ulici. Tak si ujasni a zkontroluj, co vlastně máš.
Vydelavám o trochu víc na plny uvazek než ty. Manžel je spokojeny, protože jsem v práci spokojená já. On vydělava o dost víc než ja a i obstarává naše děti víc, než já. Takže tvůj přítel je manipulativní hov@do a na tvém mistě bych s ním nebyla.
@mado v minule diskuzi používala můj profil sestra a vymyslela story pubertacka ![]()
@Katka.Kate píše:
@mado v minule diskuzi používala můj profil sestra a vymyslela story pubertacka
No určitě, ty jsi dobrá lhařka.
@Katka.Kate píše:
kdybych dostala korunu pokaždé, když takovou výmluvu tady někdo použije, tak bych se už mohla pořádně rozšoupnout
@Katka.Kate píše:
Tak určitě. To půjčování profilů je nějaká móda nebo co
![]()
@Kelsey klidně vyfotim výplatní pásku abyste věřili nemám důvod si vymyslet. Jen mě zajímal názor ostatních jestli peníze které beru jsou opravdu tak málo.
@vokishka a ty další její diskuze, co zde založila psal bratr a dědeček. Určitě to tak je. Zas jen ubohý troll
@Katka.Kate píše:
@Kelsey klidně vyfotim výplatní pásku abyste věřili nemám důvod si vymyslet. Jen mě zajímal názor ostatních jestli peníze které beru jsou opravdu tak málo.
Jo vyfot. Pak odpovím.
@Katka.Kate píše:
Vyfoť se i s páskou a běž si prudit jinam.
@Katka.Kate píše:
To určitě. Zase trollení? ![]()
@mado píše:
Vyfoť se i s páskou a běž si prudit jinam.
Za chvíli tu nebude žádná reálná diskuze.
@mado píše:
@vokishka a ty další její diskuze, co zde založila psal bratr a dědeček. Určitě to tak je. Zas jen ubohý troll
Nejlepší je, jak si každý prolhaný troll myslí, že je chytřejší. Jen ze sebe udělá trapáka.