Přijatelná mzda ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21924
10.2.24 15:55

@Katka.Kate v minulé diskuzi máš dceru a chlapa, který žil na ulici. Tak si ujasni a zkontroluj, co vlastně máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.2.24 15:56
Dala ….
@Annonymní_007 píše:
Ne, většina starostí normálně není na ženách. Ty jsi služka, tak si tě ten tvůj neváží a projevuje se to tak, že tě, mimo jiné, ponižuje :nevim: ještě řekni, že jsi synovi dala příjmení tohohle individua :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.2.24 15:57

To zas vypadá, že je to troll. Že si nedají pokoj  :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Vydelavám o trochu víc na plny uvazek než ty. Manžel je spokojeny, protože jsem v práci spokojená já. On vydělava o dost víc než ja a i obstarává naše děti víc, než já. Takže tvůj přítel je manipulativní hov@do a na tvém mistě bych s ním nebyla.

• Citovat
  • Upravit
67

@mado v minule diskuzi používala můj profil sestra a vymyslela story pubertacka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21924
10.2.24 15:58
@Katka.Kate píše:
@mado v minule diskuzi používala můj profil sestra a vymyslela story pubertacka :D

No určitě, ty jsi dobrá lhařka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65255
10.2.24 15:58
@Katka.Kate píše:
@mado v minule diskuzi používala můj profil sestra a vymyslela story pubertacka :D

kdybych dostala korunu pokaždé, když takovou výmluvu tady někdo použije, tak bych se už mohla pořádně rozšoupnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
10.2.24 15:59
@Katka.Kate píše:

Tak určitě. To půjčování profilů je nějaká móda nebo co :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.2.24 15:59

@Kelsey klidně vyfotim výplatní pásku abyste věřili nemám důvod si vymyslet. Jen mě zajímal názor ostatních jestli peníze které beru jsou opravdu tak málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21924
10.2.24 16:01

@vokishka a ty další její diskuze, co zde založila psal bratr a dědeček. Určitě to tak je. Zas jen ubohý troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
10.2.24 16:02
@Katka.Kate píše:
@Kelsey klidně vyfotim výplatní pásku abyste věřili nemám důvod si vymyslet. Jen mě zajímal názor ostatních jestli peníze které beru jsou opravdu tak málo.

Jo vyfot. Pak odpovím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21924
10.2.24 16:02
@Katka.Kate píše:
@Kelsey klidně vyfotim výplatní pásku abyste věřili nemám důvod si vymyslet. Jen mě zajímal názor ostatních jestli peníze které beru jsou opravdu tak málo.

Vyfoť se i s páskou a běž si prudit jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.2.24 16:04
@Katka.Kate píše:

To určitě. Zase trollení? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.2.24 16:05
@mado píše:
Vyfoť se i s páskou a běž si prudit jinam.

Za chvíli tu nebude žádná reálná diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.2.24 16:06
@mado píše:
@vokishka a ty další její diskuze, co zde založila psal bratr a dědeček. Určitě to tak je. Zas jen ubohý troll

Nejlepší je, jak si každý prolhaný troll myslí, že je chytřejší. Jen ze sebe udělá trapáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí