Přijatelná mzda ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21850
10.2.24 17:31
@Neptunka111 píše:
@mado Že to někoho baví. :lol: Díky za upozornění!

A nejsi ty taky příbuzná zakladatelky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56102
10.2.24 17:31
@mado píše:
@jkra Jani troll, škoda slov na takovou.

Aha…dík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
10.2.24 17:33

Je fakt, že s takovým platem bys na mě dojem neudělala. Nic moc, ale tak na chleba s máslem to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.24 17:39
@Katka.Kate píše:
@mahebka pracuji 6 hodin denně v místě bydliště kde je i škola.. Práci mám pohodovou když je syn nemocný jsem s nim doma a mužů si to nějak pak nadelat když to vyjde. A představoval by si abych nosila domu minimálně 35tisic.

35 čistého nemám za plný úvazek po dvacetileté práci ve školství jako vysokoškolačka…

• Citovat
  • Upravit
67
10.2.24 17:39
@Gaadpatece321 píše:
Přesně tak. Zkur.eny židovský manipulátor který byl bohužel v detstvi otcem tytany a proto si musel najít jiný hromosvod. Přečti si něco o zidech ti mají ženskou jen na oplodnění aby jim porodila dítě a jako služku. Nejlépe kdyby jinak držela hubu a jen stříhala podle osnov. Tyhle role všechny převzal po svém otci. Též to neměl jednoduché

Teď jste na to kápla týrání ze strany jeho otce v dětství tam bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
14.2.24 20:56

Jo máš málo. Za to bych nevstala z postele. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.24 06:26
@Katka.Kate píše:
Zajímá mě vás názor. Přítelem je mi neustálého nadhazovano ze vydelavam málo peněz. On je podnikatel.
Máme spolu syna. Chodí do 4 třídy. Já pracuji na zkráceny úvazek, vozím syna na kroužky, ze školy a do školy, autobusem jezdit nemůže máme špatne spoje. Moje mzda je 21000 čistého. Doma vše obstarávám já. Domácí úkoly, nákupy, úklid, vaření. Není den aby mě přítel neurazil ze jsem socka která vydělává málo peněz. Zajímá me jestli je to opravdu málo na ženu. Vím ze v dnešní době je vše drahy jako prase.

Mám stejný typ úvazku a v průměru mám cca 33 čistého. Manžel taky nadáva, že vydělávám málo. Ovšem ta kritika není na mou osobu, ale mého zamestnavatele. Nepřijde mi to nijak špatné, bohužel muž žije v úplně jiné realitě příjmů.
Můj i tvůj manžel mají něco společného, bohužel ten tvůj se chová jako naprostý hulvát a buran. Hodnota člověka se přece neodvíjí od toho jaký má příjem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.24 06:42

Taky máme děti, já zkrácený úvazek, vydělám 16,5 tisíce a manžel neřekne ani n. On přinese kolem 50, pracuje na směny. Takže je rád, že já stíhám obstarat v pohodě nejmladšího a nemáme stres. A v práci mě to baví, váží si mě, podporují. Práce 7 minut od domu. Volné skoro všechny volné dny dětí. Je to něco za něco.

• Citovat
  • Upravit
2923
15.2.24 07:39
@Zeoli píše:
Jo máš málo. Za to bych nevstala z postele. :zed:

:roll: Proč je na netu každej machr? Jestli ty máš výrazně nadprůměrný příjmy, tak to gratulejem, ale zakladatelka řeší opačný problém - že si na ní její magor honí triko. A podle typu úvazku (zkrácený znamená 3/4, 2/3, nebo kolik? To je celkem důležité) se pravděpodobně pohybuje kolem lehkého podprůměru (teda kdyby měla 1/2 - 3/4 úvazek, tak to klidně může být průměr). Takže ji zajímalo, jestli je její příjem PŘIJATELNEJ - že ty bys za cca průměr nevstala z postele, je pro ní asi ohromně důležitá informace :roll:

Jinak zakladatelko, já bych se teda spíš zamyslela nad 2 věcma - tím, jestli být s takovým deb.ilem, co si na tobě honí ego a nad tím, že jedno dítě ve 4.třídě mně osobně nepřijde jako důvod pro zkrácenej úvazek. Dítě ve 4.třídě už není třeba vyzvedávat a pokud je nějaký kroužek kvůli spoji pro něj samotného nereálnej, tak prostě nemůže mít všechno. Takže k zamyšlení mi teda přijde hlavně zkrácenej úvazek kvůli kroužku (kroužkům)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2496
15.2.24 08:48
@Katka.Kate píše:
Všem normálním v této diskuzi děkuji za odpověď. Potřebovala jsem,, slyšet,, ze žádná socka nejsem.

A kdybys byla tak co? To je v očích kazdého člověka jiné, protože každý jsme zili v jiných podmínkách. Socky nemají právo na zivot? Že jsi v očích svého manzela rohožka, to ti nevadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.24 08:57
@Anonymní píše:
Taky máme děti, já zkrácený úvazek, vydělám 16,5 tisíce a manžel neřekne ani n. On přinese kolem 50, pracuje na směny. Takže je rád, že já stíhám obstarat v pohodě nejmladšího a nemáme stres. A v práci mě to baví, váží si mě, podporují. Práce 7 minut od domu. Volné skoro všechny volné dny dětí. Je to něco za něco.

Ano, mám to podobně. Dřív jsem si vydělávala mnohem víc. Kvůli dětem jsem změnila práci a nelituji, mohu s nimi být, vše obstarat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.24 10:24

@Katka.Kate

Tak já to mám naopak… Slečna vydělává 3× více než já a pak mi říká, že si mám najít brigádu…

Nežijeme spolu

• Citovat
  • Upravit
8302
15.2.24 21:33
@e-Surfařka píše: :roll: Proč je na netu každej machr? Jestli ty máš výrazně nadprůměrný příjmy, tak to gratulejem, ale zakladatelka řeší opačný problém - že si na ní její magor honí triko. A podle typu úvazku (zkrácený znamená 3/4, 2/3, nebo kolik? To je celkem důležité) se pravděpodobně pohybuje kolem lehkého podprůměru (teda kdyby měla 1/2 - 3/4 úvazek, tak to klidně může být průměr). Takže ji zajímalo, jestli je její příjem PŘIJATELNEJ - že ty bys za cca průměr nevstala z postele, je pro ní asi ohromně důležitá informace :roll:Jinak zakladatelko, já bych se teda spíš zamyslela nad 2 věcma - tím, jestli být s takovým deb.ilem, co si na tobě honí ego a nad tím, že jedno dítě ve 4.třídě mně osobně nepřijde jako důvod pro zkrácenej úvazek. Dítě ve 4.třídě už není třeba vyzvedávat a pokud je nějaký kroužek kvůli spoji pro něj samotného nereálnej, tak prostě nemůže mít všechno. Takže k zamyšlení mi teda přijde hlavně zkrácenej úvazek kvůli kroužku (kroužkům)?

Tak když jsi nepochopila nadsázku, tak to je pak marný no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2971
16.2.24 09:42
@Katka.Kate píše:
Zajímá mě vás názor. Přítelem je mi neustálého nadhazovano ze vydelavam málo peněz. On je podnikatel.
Máme spolu syna. Chodí do 4 třídy. Já pracuji na zkráceny úvazek, vozím syna na kroužky, ze školy a do školy, autobusem jezdit nemůže máme špatne spoje. Moje mzda je 21000 čistého. Doma vše obstarávám já. Domácí úkoly, nákupy, úklid, vaření. Není den aby mě přítel neurazil ze jsem socka která vydělává málo peněz. Zajímá me jestli je to opravdu málo na ženu. Vím ze v dnešní době je vše drahy jako prase.

S počítej si kolik bys vydělala, kdybys dělala místo práce doma hodpodyni jako další úvazek a řekni ku, ať ti to buď proplatí nebo že si tím budeš vydělávat a on odteď má tohle u vás doma všechno na starosti. Ona ho ta legrace rychle přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
16.2.24 09:54

Jestli z toho zaplatíš vlastní životní náklady a polovinu společných nákladů na děti, domácnost, nákupy apod., tak je to dost. Jestli ne, tak je to málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí