Přijde vám to normální? Špatná péče o děti

10
26.1.15 19:40

Příjde Vám to normální? děti

Nechci se rozepisovat, trochu to zkrátím. Kdysy jsme se seznámili s jednou slečnou která má děti, nebudu uvádět počet, bylo nám jí líto zůstala na děti sama. Chodili jsme jí pomáhat občas hlídat apod. Ale po pár měsících u ní, jsme se nezačali divit 8o To že děti nemají pořádnou obuv a oblečení to bych ještě odpustila, ale že nemají žádné hračky a vždy seděli s námi u stolu co si povídáme a jak tam ona kouří to už mi příjde moc. Nikdy jsem neviděla že by je něco učila, nikdy jsem neviděla že by jim dělala pořádné jídlo vždy chleba apod. Nebo chleba ve vajíčku to je vše, obědy jsem u ní ani za celý den neviděla. Že by jim kupovala nějaké dětské přesnídávky apod. to jsem taky neviděla, ale že dcera jí z nočníku pije své čůránky a ona je nevyleje a ještě se tomu směje to už je moc 8o že má celej den jednu plenu úplně až dole jak je nasákla to už mi příjde taky moc. Myslela jsem si že dítě něco stojí, mělo by mít kvalitní obuv aspoň pár hraček a mělo by se mu věnovat mít pořádnou snídani a oběd a ne chleba ve vajíčku a párky apod. :zed: Ale je pravda že i když žili v takových podmínkách tak nikdy nějak nemarodili, ale příjde mi to ujeté. :zed: Teď už se naštěstí nevídáme, tak že by se nad sebou zamyslela nevím, ale když jsme tam byli celý dny tak mi občas i dětí bylo líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
26.1.15 19:42

:nevim: a ty jsi s tím nic nedělala? to píšeš až sem? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.1.15 19:44

A jako od této diskuse čekáš co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090

Občas líto? to je dobrej masakr tedy 8o normálně bych jí nahlásila na sociálku za zanedbání povinné péče… je mi jasné, že ne všichni mají na to aby děti zahrnovaly hračkami a luxusem.. ale nekrmit, nevařit, nepřebalovat, dítě pije moč 8o no pardón tedy, ale odsud posud.. jak dlouho se nevídáte? proč se již nevídáte? tobě to pár měsíců přišlo normální?? nesnažila jsi se s ní o tom promluvit? něco s tím dělat? nějak jí navést či tou sociálkou pohrozit, že by se třeba vzpamatovala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346

A tobě příjde normální řešit tohle až ve chvíli, kdy se s nimi nestýkáš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346

@Mamudije No a má vůbec na to peníze? Teda, kouří, no…tak pokud má na cigára…asi na děti moc nezbývá. Smutný…
Nemáš nějaké kamarádky s většími dětmi, o rok, dva? Udělat třeba sbírku…oblečení, boty…nebo jí dát kontakt na nějakou instituci, kde jí darují oblečení, boty pro děti i hračky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.1.15 19:45

Je na hmotné nouzi a sociálkou hlídaná, už jí nahlašovalo plno lidí, nepřišlo mi to normální od začátku když jsem jí to říkala smála se tomu..
Nestýkáme se protože jediné co uměla dělat rozbroje a nestarat se o děti a pak naší dobrotu a kupování věcí pro její děti zneužívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.1.15 19:46

@SIMONA1234 je na hmotné nouzi, pořád kupuje cigarety a kafíčkuje tak peníze asi má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2700
26.1.15 19:47

Je to smutné, ale bohužel to tak někde je. Kdybych k nim chodila na návštěvy, tak dětem bych určitě nějaké hračky koupila(dnes to stojí pár korun) a třeba i sehnala nějaké starší oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388

Hm, matka roku to asi nebude, evidentně myslí spíše sama na sebe a ne na děti, má na cigarety ale na pořádné jídlo pro děcka ne? :nevim: Asi čeká že děti vyrostou tak nějak samy a nemusí se pro to moc dělat. Asi bych jí nahlásila na sociálce, neškodilo by jí malinko proklepnout. To se dá udělat i anonymě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065

Byli tam celý den…taky masakr…drbny dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
26.1.15 19:59

To je smutné :( pije čůránky? Tohle by určitě bylo potřeba nějak řešit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
26.1.15 20:05

Tak já nevím někde se berou děti kvůli obyčejnému udání a někde se nic neudělá ani když to smrdí na hony daleko. Tak jako kde to žijem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
26.1.15 20:11

A proč jste tam byli cele dny? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
26.1.15 20:20
@vodolejka píše:
A proč jste tam byli cele dny? 8o

nejsi jediná co komentuje toto…akorát nikdo jiný si toho nevšiml…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí