Vaše děti a smartphone, aplikace

1222
26.1.15 18:49

Vaše děti a smartphone , aplikace .....

Chtěla jsem se zeptat, jak jsou na tom vaše děti a telefony? Kdy jste jim je pořídily a jaké? Zda mají nějaké funkce, mají vaše děti i internet? Jaké aplikace používají? Hlídáte jim tel.? Je nějaká funkce jak na televizi nějaký zámek i na mobil kam se dítě dostane či nedostane? Docela se toho bojím :-( V dnešní době :-( Ale zase nechci jim nic zakazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4648
26.1.15 18:54

Druhák má mobil po mě, potřebuju aby se hlásil. Požívá pouze na volání mě, občas babičce nebo dědovi, ale velmi zřídka. A občas napíše SMSku. Jinak tam má dvě hry a to je vše. Internet zakázaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
26.1.15 19:39

My ne mobil, ale tablet s aplikacemi pro autisty - kluk 3 roky, ale díky tomu pozná veškeré tvary, barvy, celou abecedu a číslice do cca 50ti, s jistotou napíšu že vím že u číslic do 10ti i ví kolik představují. Pozná i zvířata, internet povolen, sám si hledá videa na youtube - v rámci rodičovského zámku a sám si stahuje aplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
26.1.15 20:07

@S.Ivanka tak to je super, že využíváte tablet k rozvíjení. Jen tak dále ať se daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
26.1.15 20:30
@misicka455 píše:
@S.Ivanka tak to je super, že využíváte tablet k rozvíjení. Jen tak dále ať se daří.

jediný způsob jak ho uklidnit a jediný způsob jak docílit aby se cokoliv naučil, je zcela nekomunikativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
27.1.15 09:15

O tabletu taky uvažuji :-))že bych tam nahrála nějaké hry na zabavení :-)) Na počítač děcka nepustím a i mobil si chráním:-)) Jsem si konečně po několika letech dovolila novej tak bych chtěla aby mi vydržel :-)) Mám ho i s internetem na cesty a jsem max. spokojená. Pro děcka bych novej asi neřešila mám tu pár po nás tak bych asi nejprve dávaly ty. Takže asi s módou by nešly :-( Každopádně internet by měly zakázaný a i skrz hry bych ze začátku dělala cenzůru. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
28.1.15 10:41

Tak co žádné jiné děti nemají telefony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
1.2.15 08:51

Nikdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
1.2.15 09:05

Tak moje obě holky (7 a 9 let) mají jak mobily tak tablety. V mobilech internet nemaj, když jim něco stahuju, tak jenom doma přes wifi. Her tam maj pár, to samý na tabletu. Co si tak pamatuju, tak maj Poua, bowling, Prší, pak nějaký kreslení, starší holka angličtinu a dál už nevím. Prostě kouknem na google play a občas tam něco stáhneme, aby furt nehrály to samý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
1.2.15 09:20
@Kacka2 píše:
Druhák má mobil po mě, potřebuju aby se hlásil. Požívá pouze na volání mě, občas babičce nebo dědovi, ale velmi zřídka. A občas napíše SMSku. Jinak tam má dvě hry a to je vše. Internet zakázaný.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
1222
1.2.15 13:21

Super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
14.2.19 23:54

Hledám tipy na nějaké užitečné apky pro mladší školní děti. Koukala jsem po pravopisu a násobení, základy programování, příroda - máte s něčím dobrou zkušenost? Případně něco zajímavého, kreativního, poučného, třeba něco na způsob Hravouky ale ne nutně. Mají Iphony S4 a je jim 9 a 6.

K hrám zatím nemají přístup s výjimkou jakýchsi žížal 1× týdně u babičky, takže by se i na ty výukové mohly chytnout (doufám). Jedna velmi touží po Minecraftu ale k tomu jsem se ještě neodhodlala a asi ještě chvíli vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí