Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pana bych nakopala a tvyho muze taky ![]()
Tohle udelat muj, tak muze jit na hotel i s pribuznym
Fuj to je prase. Chudaku. Muzu se zeptat jaka je narodnost?
Co chceš od cizince… přítel je Rumun a co vidim u jeho domorodců, to je docela mazec. Přítel je naštěstí zatíčko. Jeho návštěvy toleruji na 2 hodiny a to si kluci povinně mejou ruce, nohy a neřeknou ani popel. Taky jim nerozumím. pracují tu, alš česky neumí. Toho super kamaráda, by měl především spacifikovat manžel. Takže si to vyřid s ním. Tohle já bych netrpěla a po jedné noci, bych ho vyřvala na chodbu. Ať by mi rozuměl nebo ne.
Já bych takovou návštěvu doma nesnesla, manželovi to prostě nedovolila si tam vzít někoho takového…mohl si jít na hotel.
Tvl, ten by šel, bych ho vyhodila a ani by nemohl nic říct!!! Tohle by bylo něco na mě…
![]()
Co to je za narodnost?
byla bych rada, ze uz vypadl. Normalni to neni..
No to bych ho hnala
A s mužem bych si to pěkně vyříkala
, tohle se přece nedělá. Fuj, jen si představím nějakého špindíru ve svých botech ![]()
No normální to fakt není, asi se jedná o jinou kulturu..? Tipla bych balkán nebo blízký východ ![]()
Tak si asi budes muset doma zavest nejaka pravidla, je to preci i tvuj domov, ne? A domov dela zenska, jaky si to udelas, takovy to bude,
jako mit doma dvoumesicni mimco a kojit, tak bych o zadne takove navstevy ani nestala
@mejdylko Miluju Rumuny Mejdýlko
Byla jsem asi s 60ti Rumunama na Chmelu v Petrohradu v ČR ![]()
@rachel55 píše:že jo? Já bych to prostě zatrhla a ať se chlap třeba staví na hlavu. Já jsem snesla krátké návštěvy, ale na noc mi mohla jen moje máma. Kamrádíčky bych teda nesnesla a to jsem nekojila. Natož když vím, jaký oni jsou. Fuj…
Tak si asi budes muset doma zavest nejaka pravidla, je to preci i tvuj domov, ne? A domov dela zenska, jaky si to udelas, takovy to bude,
jako mit doma dvoumesicni mimco a kojit, tak bych o zadne takove navstevy ani nestala
@Sandra752 píše:
@mejdylko Miluju Rumuny MejdýlkoByla jsem asi s 60ti Rumunama na Chmelu v Petrohradu v ČR
já je mám ráda v omezeném množství. Když snimi 4 měsíce žiješ, tak už ti to pak leze na mozek.
Přítel má dovoleno kamarády, jsem ráda že má někoho k sobě, ale domu mi to smí na pár hodin. Ať si chodí na pivo do hospody a ne k nám do našeho krcálku. Hlavně jak jim nerozumim, tak si připadám jak píp, když se jen usmívám a oni umí jen: Jak se máš ![]()
Ahoj holky,
nevím jestli je to ve mě a přeháním nebo…
V pátek ráno mi muž oznámil, že „dneska možná přijde na návštěvu“ jeho příbuzný. Neni to poprvé co mi něco oznamuje vyloženě na poslední chvíli, ale řikám si ok, návštěva nás nezabije, ještě se s ním ani neznáme, viděla jsem ho jen jednou, někdy před rokem. Odpoledne to bylo, že jede z jiného města, kde bydlí, asi 3 hodiny cesty a že zůstane tak na den dva. Tak to už jsem koukala jako co to je a proč mi to sakra neřekl dřív!
Můj muž je cizinec a jeho příbuzný absolutně neumí řeč, kterou se bavíme s mužem a ovládá pouze tu jejich „mateřskou“, takže já neměla šanci se dorozumět a můj muž nepřekládal, což ostatně nedělá ani u zbytku jeho rodiny. Vztahy s rodinou nejsou nic moc, takže to ani nevyžaduju. Ale téma tchýně, by bylo ještě na dýl.
Takže přijel, bylo asi 6. Nějaké umytí rukou po cestě nepřipadá v úvahu, podal mi ruku a hnal se pochovat naše dvouměsíční miminko, co spalo, takže ho probudil

já myslela, že mě šálí zrak!… no zase se uvelebil na gauči. V pondělí ráno šel můj do práce a nechal mi ho tam, podotýkám, že jsme se celou dobu nemohli bavit, on nerozumí. Pak přišel a já se ho ptám, jako do kdy taky hodlá zůstat a on na mě že do soboty
no mě omejvali a měla jsem náběh na infarkt. Pak šli ven a vrátili se s flaškou vodky (já a můj muž jsme abstinenti), tak se ptám co to je a on, že to má na léčbu těch hemeroidů, za večer do sebe vyklopil celou litrovou flašku vodky s nějakým uhlím nebo co. Já se s mužem už nebavila, jelikož mi nasral, že mi nic neřiká a trochu jsme se chytli. Celý den v úterý jsem strávila v ložnici s prckem a bylo mi jedno co dělají, ve středu mi muž oznámil, že tu „špínu“ bolí ty jeho hemeroidy a že jede domu dřív, že asi půjde k doktorovi. Celkem dobrej nápad, když se někdo svíjí bolestí a nemůže ani sedět… Holky já byla tak vytočená, nejenom, že je to strašná špína, ale ležel si tu a nohy na stole, udělala jsem štrúdl, aby byl k snídani, tak ho večer celej sežral… Jo a jak se loučil, když odjížděl, tak se mýho zeptal, jak se vlastně jmenuju
nechápu co to je… Jo a ještě bylo dobrý, když jsem vylezla z pokoje a on na sobě moje žabky, na bosích nohách, byli mu malý a asi neviděl pantofle pro návštěvy co máme u dvěří viset, velký jako kráva… divím se, že jsem nervama nepřišla o mlíko… už píšu zas vytočená, takže pátý přes devátý…
Pak se bavili s mužem, tak jsem je nechala a dělala jídlo atd.
Najedli se, on se převlíknul do tepláků a usnul na gauči, koupelna nic. Máme v dětským pokojíku postel pro hosty, no gauč byl asi lepší nebo co
Sobota proběhla taky bez jakékoliv hygieny (sprcha, zuby atd.) Jemu je 28!! A přeje si už konečně ženu!! Celej den se válel na gauči. Holky ten smrad to jste neviděli. Muž šel koupit vonný svíčky a to do zásuvky. Večer že chce na diskotéku, tak se převlíkl z tepláků a šli. Za asi tři hodiny byli zpátky, že jeho bolí hemeroidy! — On vidí, že můj muž přijde domů a jde si umýt ruce, po záchodě si meje ruce, před jídlem si meje ruce, on? ani prd! — No nic, vzal tepláky a opět odpadnul na gauči. (To s tím gaučem mě sralo pro to, že když ráno vstanu tak tam leží a já si chci prostě udělat snídani a pohodlí, malýho nakojit v klidu atd. Proto máme v dětským tu postel, aby případná návštěva měla taky svůj klid. V neděli jsme byli venku a na návštěvě u ségry. Večer už jsem se ptala jestli chce pro něj ručník, aby se taky šel vykoupat (já a muž se sprchujeme každý den), tak se teda šel vysprchovat, no voda tekla snad ani ne 5 minut. Pak jsem šla dezinfikovat koupelnu a koupat prcka a vylezu ven a na dveřích od pokojíku, kde měl věci, viseli na klice trenky
Jako přijde vám normální jet k někomu na návštěvu, ok, oni dva se znají, ale nezná mě, je v mojim bytě, kde je miminko (ještě ani neni očkovaný), nekoupe se, nemeje se, nohy na stole, sežere co vidí bez zeptání a chlastá vodku!!!
Prosím o zachování anonymity