Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko
NE, není to normální, ale více mně zaráží, že jsi to vše dovolila. K nám když kdokoliv přijde - rodina, kamarádi,… tak hned ode dvěří je odesílám si umýt ruce a sprchu řešit nemusím, protože všichni v rodině se sprchují denně. Po pravdě neznám nikoho co se chová jako popisuješ, ale ten by si u mně teda vylechl své. Moje babička třeba nechápe, že chci aby si myla ruce mýdlem, ale je to mé pravidlo a dodržuje ho (je jí 80 let). Na gauči se mi nikdo neválí, protože ráno se ustele a je běžný provoz. Sice ten pán nemá vychování (dle našich zvyklostí a měřítek), ale je na tobě aby jsi si chránila dítě a domácnost a stanovila pravidla. ![]()
No ty blaho ![]()
Absolutne chapu tvoji nasranost.. ![]()
A manzel je jako jinak v pohode? To nemyslim nijak urazlive, ale jako jestli bys cekala, ze i kdyz toho cloveka zna vč. jeho chovani, tak by ho i pres to pozval k vam? Treba bylo puvodne dohodnuto jen par dni a muz pak neumel rict ne na jeho dotaz, jestli u vas muze byt dyl..
Kazdopadne teda ja bych ho odstehovala do detskeho pokoje- nekompromisne a manzela bych dokopala k tomu, aby mu razne a jendoznacne naznacil, ze u vas se myjete kazdy den a at si meje ruce, navic kdyz mate prcka..Jinak by taky vic jak 2dny na navsteve nebyl!!
@Melody 4 tak takhle nějak smrdí ten andyho brácha. My máme mini byteček a když se stěma smradlákama vypustil v našem obýváčku 3 na 3 metry, tak jsem málem chcípla.
takže jsem andymu řekla, ať to slušně bráchovi vysvětlí a od té doby to dělají všichni, když přijdou. Prcek tenkrát i pořád pokašlával, asi to taky na něj bylo moc ![]()
@Vemas no máme hooodně tichou domácnost!
@dani24687 západní afrika, a jenom děkuju bohu, že ten můj je kultivovanej!
@mejdylko no někteří rumuni jsou taky hnus
@rachel55 no já taky ne, ale on furt rodina bla bla…
@terinka4444 Arab ne, ale muslim :/
@Melody 4 vydržela jsem to s hoodně nervama, a neustále opakovala, nechce se jít umejt,
jako mě by to bylo trapný být tu jak prase, jsem přemýšlela i vyhodit ten gauč, stáhla jsem potah a hned ho vyprala, všechno jsem tu desinfikovala a štítila se, prcka měl v ruce jenom jednou, pak už jsem ho nedala.
@teta 278 píše:
Já to vidím na Ukrajinu,ale tak s tím by ses zas domluvila
. Jeden den takové návštěvy a šel by, ať rozumí nebo ne
.
Nebo Maďar
P tim si člověk také nepokeca ![]()
@LLL1 já si myslím, že on sám nevěděl jaký je to prase
Jo a mlaskání u jídla to bylo strašný, myslela jsem, že po něm skočím!! Mlaskal nechutně, chrchlal a ty zvuky…
no nikdy víc!
@KlaraBoch no máme tichou domácnost, všechno jsem tu desinfikovala a jestli hodlá ještě někdy udělat takovou přepadovku, tak se balim a jedu k mámě.
@Melody 4 hahaha tohle byl taky smrádek, že se loupala omítka
![]()
@rejžička no z jejich rodiny znám víc lidí a tohle jsem viděla prvně, navíc ve 28 letech? a to chce ženskou! jako kdo si ho vezme?
@arcanobacterium máš plnou pravdu, samozřejmě teď zpětně bych reagovala jinak, ale já byla v takovým šoku! Furt jsem opakovala „nechce se jít vykoupat já mu dám ručník“ „umejt ruce nic?!“… Já tohle ještě neviděla a jenom jsem se divila, klepala se nervama, že tu mám miminko a on je takový prase, já prostě fakt byla v šoku a místo abych pořádně reagovala, se pohádala s manželem a nevylezla z ložnice, vím, že znova se mi to už nestane po téhle zkušenosti. @Jujunka já fakt nevím, já měla černo před očima a jenom jsem se ho ptala jestli mu to přijde normální! no odpovědět nedokázal, furt, že „no je to návštěva“ vůbec jsem ho nechápala co to jako je! pohádali jsme se a pak už se nebavili a neřešili to dál.
Taková návštěva by mě moc nepotěšila a byla bych naštvaná na manžela, že by něco takového dopustil.
Někde jsem četla, že oni se nemyjí schválně, kuli tomu jejich hmyzu. Kdyby se umyli tak by je to tam sežralo. Jinak myslím, že tady je chyba na straně tvého muže. Mohl odhadnout, že taková návštěva se ke dvouměsíčnímu miminku nehodí. Přece tak nějak tušil, jak to asi bude probíhat. Mohl zamluvit nějaký levný hotel, s tím že máte málo místa, jsi nemocná apod. Výmluva by se jistě našla (chápu, že u nich je to možná proti nějakým zvykům).
Bych mu tu pr.del zvedla a klidne ho sla oplachnout do koupelky, prasak jeden ![]()
@Bohulinka no jo to se může nemýt doma v africe, ale ne tady, kde máme -2 stupně, no asi mu byla zima
On tu chce žít, čeká na nějaký papíry nebo co, neumí řeč, žádnou! a to už je tu pár let… no můžu ti říct, že manžela znám dobře, ale po týhle zkušenosti jsem čuměla a řikala jsem si „on to do prde.le nevidí!“ No nasraná jsem ještě teď a ještě dlouho budu!
A kdyby to bylo naopak a vy prijely tam a oni by chteli, at se chovate jak oni, hlavne zadna hygiena, kvuli tomu hmyzu, jinak pujde hmyz vsude i po diteti? ![]()
@blorchi hlavně on tady skuhrá jak má hemeroidy a nejde se ani vysprchovat a ani umejt ruce, já vím, že to neni infekční, ale i tak se to přeci musí ošetřovat, a ne tu vytáhnout flašku vodky, že je to medicína, s nějakým popelem nebo uhlí nebo co to bylo nevim…
@Anonymní píše:
@Bohulinka no jo to se může nemýt doma v africe, ale ne tady, kde máme -2 stupně, no asi mu byla zimaOn tu chce žít, čeká na nějaký papíry nebo co, neumí řeč, žádnou! a to už je tu pár let… no můžu ti říct, že manžela znám dobře, ale po týhle zkušenosti jsem čuměla a řikala jsem si „on to do prde.le nevidí!“ No nasraná jsem ještě teď a ještě dlouho budu!
přítelovi kamarádi tu pracují i třeba 4 roky neumí blafnout česky ani fň. Jen pivo, cigarety, chleba a peníze
no je to děsný. Někdy taky nechápu ty jejich zvyky…