Přijdu si jak de*il
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Byla jsem doma s malým tři roky.. A teď si hledám práci. Vždy, když něco najdu, tak se nadchnu. Ale pak z toho začnu mít strach. Mám dojem, že jsem za ty roky doma zdebilněla.. Chci to zkusit v COOPU ale mám nervy z tý kasy.. Nikdy jsem na tom nedělala.. Aspoň, že to počítá samo (doufám) protože na počty jsem byla vždycky blbá.. Doufám, že se tam nějak nebudu ztrapnovat a rychle se zaucim.
Mel to tady někdo taky takhle? Nebo někdo kdo pracuje, pracoval jako prodavačka? Jak to tam chodí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevím proč se zbytečně takhle vystresujes a to jsi ještě předpokládám ani neodepsala na inzerát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jako máš strach dělat v pitomém COOPu? Tak to už nevím co bys teda mohla dělat
u nás v COOPu jsou samé stařeny v důchodu, které na to sotva vidí a tváří se jak kdybych je mučila když chci platit kartou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná to mě těší… Já si tak už ale připadám.. Jedná moje spolužačka byla uplnej negramot a dělala servírku, co jsem nechápala… Nevím proč mám ve zvyku se podceňovat
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@unuděná to mě těší… Já si tak už ale připadám.. Jedná moje spolužačka byla uplnej negramot a dělala servírku, co jsem nechápala… Nevím proč mám ve zvyku se podceňovat
Ale vždyť dneska máš všechno elektronický, ani ty útraty už nikdo nepočítá na papírek jako dřív, prostě vyjedeš lístek z kasy a je to
A vrátit na tisícovku snad zvládneš, ne? (což mimochodem ty kasy umějí spočítat taky
). Vážně si nedovedu představit o moc nenáročnější práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se hlásím do jednoty, nechapu že mě ani nepozvou na pohovor, přitom jsem vyučen v oboru a pak že mají málo lidí!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele já tě chápu. Jsem doma už pátým rokem, se třetím, posledním, dítětem. Je To ještě mimino a já se už teď děsím svého návratu do práce. Připadám si, že mám na mozku mlíko, hormony, ťuťu ňuňu, plinky, hovinka, kašičky… Prostě všechno, jen ne vědomosti. A ty bych teda opravdu mít měla, mam VŠ a rada bych delala aspon trosku v oboru, popripade v tom oboru, ktery planuju studovat teď na posledni RD. Alw veeim,.ze jslu to jen nervy. Jdeš do neznámého. Určitě to zvládneš, zauci tě, jestli ti to pomůže, všechno si zapiš, ať se v případě nejasností nemusíš každých 5 minut ptat. A hlavu vzhůru, každej někdy nějak začínal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníKadrnožková píše:
Nebooooj, jestli jsi neumordovala dite, tak kasu zvladnes
Ne, zakladatelko, taky si myslím, že se podceňujes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak kdo tady tvrdí, že práce prodavačky je super lehárko, tak asi sám spadl z višně a nikdy to nedělal.
Jasný, pokladna spočítá kolik vrátit atd, ale člověk se může ve fofru seknout a i tak blbě vrátit, pak jsou nervy vecer při počítání kasy a odvodu tržby, navíc prodavacka není jen na kase, doplňuje se zboží, dělaj se akční nabídky, přeceňuje se, do toho se musí zvládnout nový zboží, lidi jsou někdy protivní a otravují s nesmyslama
ne naší vinou vypadne platební terminál a už se na nás pomlaskává jak na koně, co nechce klusat
z toho neustálýho pípání slabší povaha může večer chytat tik
večer se dělá úklid. Tak záleží hodně na kolektivu.
Do prodejny potravin bych nešla, hrablo by mi
Je tam spousta sortimentu, co nemá čárovej kód, např pečivo že.
A prodavačka ho musí znát.
@Anonymní píše:
Byla jsem doma s malým tři roky.. A teď si hledám práci. Vždy, když něco najdu, tak se nadchnu. Ale pak z toho začnu mít strach. Mám dojem, že jsem za ty roky doma zdebilněla.. Chci to zkusit v COOPU ale mám nervy z tý kasy.. Nikdy jsem na tom nedělala.. Aspoň, že to počítá samo (doufám) protože na počty jsem byla vždycky blbá.. Doufám, že se tam nějak nebudu ztrapnovat a rychle se zaucim.
Mel to tady někdo taky takhle? Nebo někdo kdo pracuje, pracoval jako prodavačka? Jak to tam chodí?
Annymní zkus to třeba pro začátek na brigádu a uvidíš co a jak
Rozkoukáš se, zaučí tě, to se neboj a uvidíš. A zbytečně se dopředu nenervuj nebo se složíš ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lana25 píše:
No tak kdo tady tvrdí, že práce prodavačky je super lehárko, tak asi sám spadl z višně a nikdy to nedělal.Jasný, pokladna spočítá kolik vrátit atd, ale člověk se může ve fofru seknout a i tak blbě vrátit, pak jsou nervy vecer při počítání kasy a odvodu tržby, navíc prodavacka není jen na kase, doplňuje se zboží, dělaj se akční nabídky, přeceňuje se, do toho se musí zvládnout nový zboží, lidi jsou někdy protivní a otravují s nesmyslama
ne naší vinou vypadne platební terminál a už se na nás pomlaskává jak na koně, co nechce klusat
z toho neustálýho pípání slabší povaha může večer chytat tik
![]()
večer se dělá úklid. Tak záleží hodně na kolektivu.
Do prodejny potravin bych nešla, hrablo by miJe tam spousta sortimentu, co nemá čárovej kód, např pečivo že.
A prodavačka ho musí znát.Annymní zkus to třeba pro začátek na brigádu a uvidíš co a jak
Rozkoukáš se, zaučí tě, to se neboj a uvidíš. A zbytečně se dopředu nenervuj nebo se složíš
No jasne, to mas pravdu. Na druhou stranu takhle by se dala popsat kazda práce, snad nic neni uplne leharo pro uplneho d.bila
ono se rekne, ze v kancelari si clovek jenom telefónuje a kafickuje… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lana25 tak leháro ne, ale práce na urychlovači v CERNu to taky není, aby bylo třeba se hroutit. Jít na brigádu je určitě dobrá volba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit