Přijdu si jak de*il
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Lana25 píše:
No někde opravdu joZažila jsem a stíhala jsem být na netu, dát si několik čajíků, zajít si do města pro něco dobrýho a pokecat se šéfem o životě. Obchod je oproti tomu fakt dřina, aspoň z mýho pohledu.
Tak ja v kanclu stihala i kaficka i cajicky, ale z hlavy se mi kourilo, hlavne kdyz mi poslali zpet muj velevytvor s „par kosmetickyma“ pripominkama ![]()
- Citovat
- Upravit
Jednodussi práce už snad ani není, všechno za tebe spočítá kasa, ty musíš jenom pipat
jestli chceš něco ještě snazšího tak můžeš jít maximálně někam vytirat podlahy, na tom není co zkazit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníKadrnožková píše:
Tak ja v kanclu stihala i kaficka i cajicky, ale z hlavy se mi kourilo, hlavne kdyz mi poslali zpet muj velevytvor s „par kosmetickyma“ pripominkama
No já tam fakt jen kopírovala, scanovala, vyřizovala poštu a objednávky. Byla jsem pomocnà adminka. Takže fakt šábes.
- Citovat
- Upravit
@Lana25 píše:
No někde opravdu joZažila jsem a stíhala jsem být na netu, dát si několik čajíků, zajít si do města pro něco dobrýho a pokecat se šéfem o životě. Obchod je oproti tomu fakt dřina, aspoň z mýho pohledu.
No, vidíš, já tohle zažila na brigádě v obchodě. V létě ani noha, takže dvouhodinové obídky, čtení si, chození po okolních krámech, apod. Miluju tyhle selekce, jako krám = makačka, kancl = flákačka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Byla jsem doma s malým tři roky.. A teď si hledám práci. Vždy, když něco najdu, tak se nadchnu. Ale pak z toho začnu mít strach. Mám dojem, že jsem za ty roky doma zdebilněla.. Chci to zkusit v COOPU ale mám nervy z tý kasy.. Nikdy jsem na tom nedělala.. Aspoň, že to počítá samo (doufám) protože na počty jsem byla vždycky blbá.. Doufám, že se tam nějak nebudu ztrapnovat a rychle se zaucim.
Mel to tady někdo taky takhle? Nebo někdo kdo pracuje, pracoval jako prodavačka? Jak to tam chodí?
A co jsi dělala před tím? Já se vracela do firmy, kde jsem pracovala 4 roky po 7 letech mateřské na vcelku náročnou pozici a ten návrat byl vcelku dobrý. Nebyl žádný šok, jak mě všichni varovali. Ano, změna velká, zvykaly jsme si, ale dalo se to.
Já se teda dopředu nebála, beru hodně věcí, tak jak přicházejí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yocheved píše:
No, vidíš, já tohle zažila na brigádě v obchodě. V létě ani noha, takže dvouhodinové obídky, čtení si, chození po okolních krámech, apod. Miluju tyhle selekce, jako krám = makačka, kancl = flákačka.
Hele tohle piš jinejm
já tu nic neselektuju, jen píšu svoji zkušenost, pro pána jána ![]()
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Jednodussi práce už snad ani není, všechno za tebe spočítá kasa, ty musíš jenom pipatjestli chceš něco ještě snazšího tak můžeš jít maximálně někam vytirat podlahy, na tom není co zkazit
Tak to pozor, já dostala sprdana, že se po umytí chodby ve fabrice neleskne podlaha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Byla jsem doma s malým tři roky.. A teď si hledám práci. Vždy, když něco najdu, tak se nadchnu. Ale pak z toho začnu mít strach. Mám dojem, že jsem za ty roky doma zdebilněla.. Chci to zkusit v COOPU ale mám nervy z tý kasy.. Nikdy jsem na tom nedělala.. Aspoň, že to počítá samo (doufám) protože na počty jsem byla vždycky blbá.. Doufám, že se tam nějak nebudu ztrapnovat a rychle se zaucim.
Mel to tady někdo taky takhle? Nebo někdo kdo pracuje, pracoval jako prodavačka? Jak to tam chodí?
Práce s kasou se nemusíš bát, zaučí tě, zvládne to i cvičená opice… ![]()
Kasy v marketech jsou jednoduchý na obsluhu, jde jen o zvyk. Jen tam posunuješ zboží přes scaner a všude mají funkci, že ti to ukáže, kolik máš vrátit, všímej si toho, když nakupuješ… ![]()
Já jsem úplnej hňup a nedělalo mi problém zorientovat se během krátké doby v pokladním systému, který jsem zaváděl ve své firmě a bylo to mnohem náročnější, protože na rozdíl od pokladní v supermarketu jsem veškeré zboží musel sám do pokladny naprogramovat včetně zavedení do skladového hospodářství a tvorby cen, změny cen, vytváření čárových kódů pro neoznačené zboží, uzávěrek, atd…
![]()
U pásu v marketu bych měl spíš obavy např. z problémů se zády nebo bolavé prd.le. Já ve svém měl většinou tak do 50 zákazníků denně a mohl jsem si podle libosti sednout nebo stát, nebo se jít projít, jít ven na cígo, apod…
Jak tu někdo už napsal, asi by mi hráblo, kdybych několik hodin nonstop poslouchal to píp, píp, píp, připadal bych si jak v pííííp šou…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli jsi na pracáku, zkus se jich zeptat na rekvalifikační kurzy. Někde jich mají vcelku dost, jen to chce ptát a pídit se, oni je nevímproč moc nenabízejí. Jedná se např. o tvorbu WWW stránek, grafiku, atd. Byla jsem na kurzu právě na prodej v samoobsluze, všechno krásně vysvětlili, naučili (i v provozu) a bylo to super. Ještě se ti navíc zvedne příspěvek v nezaměstnanosti. Zkus si udělat něco takového a nastupovat budeš v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:Podle popisu jsem myslela, že se chceš ucházet o místo manažerky nějaké nadnárodní společnosti
Prosimtě prodavačku zvládne i polo negramota
Jo, to si vždycky manažerka myslí, že by to za kasou zvládla, ale pak by se tam za dvě hodiny z lidí, z hmotný odpovědnosti a z nemožnosti si odskočit na záchod zbláznila… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Šťastnýčtyřprocentní píše:
Jo, to si vždycky manažerka myslí, že by to za kasou zvládla, ale pak by se tam za dvě hodiny z lidí, z hmotný odpovědnosti a z nemožnosti si odskočit na záchod zbláznila…
To jo to jo, manazerky si umej jenom lakovat nehty, zadna prace, zadna odpovednost ![]()
- Citovat
- Upravit
No někde opravdu jo
Zažila jsem a stíhala jsem být na netu, dát si několik čajíků, zajít si do města pro něco dobrýho a pokecat se šéfem o životě. Obchod je oproti tomu fakt dřina, aspoň z mýho pohledu.