Plnění obálek na doma - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
plnění obálek na doma - zkušenosti
Zdravím, prosím, nemáte někdo zkušenosti s přivýdělkem plnění obálek na doma? Nejsou to podvodníci? Chtějí po mně zaplatit předem 990Kč. jsem na MD a ráda bych si přivydělala. Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@vcelka98 píše:
Zdravím, prosím, nemáte někdo zkušenosti s přivýdělkem plnění obálek na doma? Nejsou to podvodníci? Chtějí po mně zaplatit předem 990Kč. jsem na MD a ráda bych si přivydělala. Děkuji moc
Jistě, že jsou.
Nic jako „plnění obálek“ neexistuje.
všechno jsou To podvody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plneni obalek existuje, ale opravdu ne pres internet a opravdu se za to predem nic neplati. Takze ano, to cos nasla je podvod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju, já jsem si to myslela, že je to podvod. A nemáte prosím někdo typ na nějaký přivýdělek na doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vcelka98 zalezi v jakem kraji/meste - pokud to chces formou domaci prace. Jinak je to tezke a chce to neco umet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsme okres Prostějov, bydlíme poblíž města Konice, jsem samoživitelka, tak by se mi něco hodilo na doma, hledala jsem na internetu, ale právě jsou to samý podvody ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já třeba z domu při dvou dětech pracuji a vydělává si kolem 20-30 000kc. Hlavně nikomu nic neplatit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vcelka98
Tak se zamysli, jo : jak moc seriózní ti přijde zamestnavatel, který po tobě chce peníze???
- Citovat
- Upravit
Můžu se zeptat zda máte někdo nějakou kladnou zkušenost s nějakou společností? Snažím se vyhledat nějakou co vypadá jako oficial ale nemůžu nic najít.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat zda máte někdo nějakou kladnou zkušenost s nějakou společností? Snažím se vyhledat nějakou co vypadá jako oficial ale nemůžu nic najít.
Dobrý den, mohu se zeptat jestli jste nějakou práci našla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit