Přijímačky na VŠ 2017/2018
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přijímačky na VŠ 2017/2018
Ahoj holky, je tu někdo, kdo se letos hlásí na VŠ?
Ať už denní či kombinované studium?
Pojďme si poradit a podpořit se! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@rhiannon píše:
Ahoj holky, je tu někdo, kdo se letos hlásí na VŠ?Ať už denní či kombinované studium?
Pojďme si poradit a podpořit se!
Můj přítel na doktorský, potřebuješ nějakou radu? ![]()
- Citovat
- Upravit
@blabla123 píše:
Můj přítel na doktorský, potřebuješ nějakou radu?
Nene, spíš jsem to myslela pro povzbuzení se
Vzájemná psychická podpora
Ale děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rhiannon píše:
Nene, spíš jsem to myslela pro povzbuzení seVzájemná psychická podpora
Ale děkuji!
Kam se hlásíš?
- Citovat
- Upravit
Já se hlásím na navazující, ale mám dost blbě termín porodu, nevim, jestli je stihnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blabla123 píše:
Kam se hlásíš?
Na LF
Jednou jsem si tím už prošla, ale pak jsem musela z vážných rodinných důvodů vzdát, tak jsem to na starý kolena zkusila prubnout znovu ![]()
Jinak mám za sebou dálkově ČZU, to ještě zamlada ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka píše:
Já se hlásím na navazující, ale mám dost blbě termín porodu, nevim, jestli je stihnu
Budu držet palce!!! ![]()
@Saatine píše:
Hlásila jsem se loni, ale brala jsem to relativně v kliduNicméně sestra má dva roky do příjmaček na VŠ a nervy za ni mám už teď, vím jak jsem si sama dopatlala život tím, že jsem nevěděla. Klidně povzbudím!
Děkuji ![]()
Já naštěstí nejsem stresař, ale člověk si občas musí postěžovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saatine Přesně tak
Já si pamatuju, že když jsem se tenkrát hlásila, tak jsem po dopsání 2 testů málem omdlela, jak jsem byla vyřízená a opadl ten tlak
Pak jsem jela domů a v autě jsem přítelovi brečela, že jsem to totálně pos***
A ono nakonec ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také se hlásím na navazující, je to na půl mimo můj obor, tak nevím, navíc je to premiéra, na bakalářské mě vzali bez přijímaček
ale moc v to nedoufám, tak to asi ani nebudu řešit, sama si nejsem jistá, zda to vůbec chci. Teď je podstatné dokončit stávající studium.
- Citovat
- Upravit
@Saatine Jo, o zkouškovém taky školu nenávidím…vždycky si tajně přeju, aby vyhořela nebo vybouchla
Můj říká přesně to samé
Pak přijedu po zkoušce domů a on: Tak co?…Za 1…No jako bych to neříkal, že jo?!
![]()
Anonymní - tak držím palce! Já když končila Bc, tak jsem se na Mgr ani rovnou nehlásila, potřebovala jsem trochu oddech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rhiannon Můžu se tě zeptat, kolik ti je? Pochopila jsem správně, že jsi na LF už byla, pak jsi dělala ČZU a pak LF znovu teď? Obdivuji tě. Já na LF byla 4 roky, pak jsem onemocněla a byla jsem 9 let po nemocnicích a doma. Strašně mě mrzí, že jsem to nemohla dodělat, ale teď už bych to nedala, za mlada jsem měla fotografickou paměť, tak to šlo, ale teď si nepamatuji vůbec nic. Chci se hlásit na VOŠ, tam je to bez přijímaček, ale i tak se bojím učení, mám hrozné problémy cokoliv udržet v hlavě. Na jakou jdeš LF? Už se učíš na přijímačky? Jsou modelovky? Já z chemie už nic nevím, na fyziku jsem tupá a biologie bych možná ještě něco vymyslela z člověka, ale tím to hasne. Tak ti strašně moc držím palce, ať to vyjde, medicína je úžasný obor a pro mě strašně zajímavý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rhiannon píše:Anonymní - tak držím palce! Já když končila Bc, tak jsem se na Mgr ani rovnou nehlásila, potřebovala jsem trochu oddech
Já právě bych raději také pauzu, budu navíc nastupovat po mateřské do práce, ještě ke všemu do nové práce, tak si myslím, že než si zvyknu na ten pracovní kolotoč s dětmi a na novou práci, tak toho budu mít i tak dost. Nicméně jsem se přihlásila, spíš jako abych to zkusila a neměla pocit, že jsem to ani nezkusila. Pokud bych se náhodou dostala, tak to bude spíš průser ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem teď dodělala kombinované studium mgr na ff muni a před statnicema jsem říkala, že už nikdy a teď zvazuju, že ještě zkusim něco. Poplatky za další studium se prozatím neplatí, tak proč to nezkusit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky ahoj, já si zrovna dneska dala přihlášku na UPOL, tak zkouším TSP z Brna a mám snad pocit, že to nemohu dát, ta hlava po těch letech je tak strašně vygumovaná :/ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit