Příkrm 3 dny v ledničce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
příkrm 2 dny v ledničce
Vaříte někdo masozeleninové přikrmy také na 3 dávky? Tj. když vařím, tak jeden dám ten den, druhý příkrm druhý den a ten další třetí den? Párkrát jsem to tak udělala a chutnal dobře. Myslíte, že můžu takhle vařit 3 dávky nebo lepší jen dvě? Uvařený příkrm dávám rovnou do Via pohárků, vystydnout a šup do ledničky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja to tedy delam na 2dny.na 3bych si to netroufla ani u me s manzelem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky vařím jen na dva dny. T5etí den bych se už asi bála i toho masa v příkrmu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já to tak dělám akorát dávám příkrm do přesnidávkových skleniček, nacpu to tam horké, otočím víčkem dolů a nechám to zchladnout a pak dám do lednice…tím otočením se to zavaří, takže nemám strach že tomu něco je…praktikuju to už několik týdnů a v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, dělám to tak, ale asi je to věc vkusu. Někomu se ekluje jíst jídlo druhý den po uvaření, někdo ho sní i po 4dnech a vadu na kráse z toho nemá. Holkám dávám max ten třetí den, to je má hranice, manžel sní cokoliv, co mu neodkráčí z talíře (a i tak by to nejspíš omráčil vidličkou a snědl), ale je fakt, že málokdy nám množství jídla vydrží dýl a i kdyby vydrželo, taky nechci jíst pořád to samý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vařila a zavařovala jsem si příkrmy a přesnídávky sama, každou s klenku po otevření měla na dvě jídla, starší bych se jí bála dát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na kupovanych sklenickach je, ze se maji snist do 48 hodin, takze do tohi tretiho dne to vychazi a dala bych tak i doma vareny jidlo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak koukám, co člověk, to názor.. a ted si vyber
Tak to asi budu dělat tak, jak jsem dělala do ted - většinou jen na 2 dny a občas na 3 a je to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám to tak, ale nemám v tom rovnou maso. Maso mám v krabičkách v mrazáku a uvařím jen zeleninu s přílohou. Ve středu jsem dělala dýni a ještě dneska ji bude Matěj jíst…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to delala presne jako ty, nevim, ceho bych se mela treti den bat ![]()
dodneska davam detem vsechna jidla do toho tretiho dne, pokud zbydou.
mame v lednicce 4 stupne a v biozone, kam to davam, je dokonce na nule…
Příspěvek upraven 21.12.12 v 09:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně i 4 dny. Třeba když uvařím brokolici, tak to malé smíchávám s dalším a když je toho hodně, tak to malá jí 4dny. My jídlo jíme, dokuď není zkažené. Bramborová kaše se dá jíst i po týdnu v lednici, omáčky taky. My to s přítelem prostě neřešíme. Jí se to, dokud to není zelené, zkyslé. Vím, že spousta lidí by to do pusy nevzala, ale nám je to jedno. Raději anonymně ![]()
- Citovat
- Upravit
@Pettule69 Jestli tam máš maso, tak se s tím děláš úplně zbytečně… nemá to žádný efekt. Maso se zavařuje nějak dlouho a složitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vařím na 2 dny, jednou jsem toho udělala víc a bylo i na 3.den ale už jsem to malé nedala, zdálo se mi, že je to nějak cítit, tak už neriskuju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi by hlavne 3dny po sobe mala stejny obed nejedla. Dvakrat stejne ano, treti den uz by bojkotovala, sama tak stare jidlo nesnim, tak to nebudu cpat diteti ze. Nachystam si na dva obedy, dve svaciny nebo vecere a pak zas neco jineho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit