Příkrmy - 6m
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
MarkyM píše:Petromilla píše:
Zeleninovou polévku dělám: mrkvička, několik růžiček brokolice a květáku, brambor, petržel a petrželovou nať a vše rozmixuji. Našemu malému hrozně chutnalaDávám to na lžičku a dělám to spíše hustší, takže taková jako zeleninová kaše.
A tu polívečku dáváš z flašky nebo po lžičce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hipp bez cukru?
Ahojky!
MarkyM, který granulov. čajík Od Hippu je bez cukru? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde se dají koupit ty prosné vločky?
Já zatím vše kombinuju s pohankovými vločkami a ty jsou taky super
- ale chtělo by to nějakou změnu.
- Citovat
- Upravit
pampalin píše:
Ahojky!
MarkyM, který granulov. čajík Od Hippu je bez cukru? Díky.
My máme tenhle,on neni granulovaný,ale sypaný.
http://www.hipp.cz/…-brisko.html
A dáváme ho jen na špičku lžičky jinak je moc silný a malá mi ho pak nepije,protože on fakt neni moc dobrý jak neni sladký ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky. Já mám už půlročního raubíře a pijemem čajík Bebivita. Ten ale obsahuje jak hroznový cukr, tak i cukr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám je taky půl roku,jsem právě ráda že je bez cukru,tak ho pijem,ještě bych chtěla nějaký ovocný,tak se musim podívat jestli ho budou mít taky v tý skleničce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme doma heřmánkové od lerosu, od hippu heřmánokové a jeden ovocný,ale on prostě moc zatim nechce
snážím se mu průběžně dávat, tak si snad zvykne časem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá ze začátku taky nechtěla,spíš si s cucákem jen hrála.Teď se nejdřív drobet napije a pak až si s nim hraje.Ale taky toho nevypije moc,ale jsem ráda že aspoń něco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
Malá ze začátku taky nechtěla,spíš si s cucákem jen hrála.Teď se nejdřív drobet napije a pak až si s nim hraje.Ale taky toho nevypije moc,ale jsem ráda že aspoń něco.
Mě opravdu když za celý den vypije 30ml tak opravdu úspěch. Dnes měl mrkev, brambor a kuře a ani si necucnul, hned ten dudlík rve jazykem ven ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit