Kdy a jak s příkrmem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prikrm-kdy a jak?
Ahoj
chci se zeptat, mám 5,5 starou dceru a od 5teho měsíce jsem začala s prikrmy - vždy odpoledne na oběd dam nějaký prikrm zeleninovy..papa mi hezky a od 6teho bych chtěla začít učit na večeři nebo svacinu ještě nevím…doktorka mi dala knizecku jak s prikrmy začít a je tam ze od 5teho dávat oběd svacinu a večeři což mi přijde divné..jak to bylo u vas? Po zavedení oběda jste začaly učit na snidani svacinu nebo večeři? A co od jakého měsíce? Děkuji za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem vždy začínala zeleninou na oběd, pak ovoce na svačinu, kaše na večer, jogurt na svačinu. A pak už tak nějak všechno. Teď přemýšlím, jestli nezačnou kaši na večeři, ale moje představa, že mi díky tomu dítě vydrží dýl spát, je asi více než naivní
takže to spíš jen zkusím a pak pojedu zase klasický od zeleniny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já začla s obědem ve 4 a pul měsících, potom asi 3 týdny nato sem začla dávat kaši k večeři a další 2 týdny nato presnidavku k snídani (teda říkám snídani, ale tak kolem 9h, ráno po probuzení má mliko). V půl roce už jedl normálně 3 chody denně, od 8 měsíců plánuji posunout snídani na dřív a zavést i svačiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deňa1995 Já jsem začala tedy o dost později, mám holky kojené. Ale tak první měsíc trvalo, než jsem vyzkoušela všechny druhy zeleniny, pak jsem přidala maso a ovoc na svačinu, poté na večeři husté zeleninové polévky, okolo 8.měsíce na dopolední savčinu jogurt a jako poslední kaše na snídani.
Je tu skupinka s recepty pro mimčo vaříme pro kojence a batolata , tak se mrkni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit