Příkrm od 4měsíce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
příkrm od 4měsíce?
ahoj prosím o radu mám 4 měsíční holčičku-nekojíme nemohli jsme
ale zpátky k tomu na co se chci zeptat jaky je rozdíl mezi ukončeným 4 měsícem a dokončeným 4 měsícem? chceme začít přikrmovat, kupovaná mrkev ve skleničce-ta je od ukončenýho 4měsíce a kupovaná přesnídavka jablečná je od dokončeného 4měsíce..je to to samé nebo dokončený znamená jako od pátého měsíce? doufám,že to chápete jak to myslim sama jsem se do toho zamotala
děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Presne tak, je to to same, ale doporucuji zacit zeleninkou a k ovoci prejit pozdeji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dokonceny 4ty znamena zacinajuci piaty. Dokonceny a ukonceny je to same…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji za odpovědi,ještě nevím jestli začnem přikrmovat to uvidíme až co nám v pondělí řekne děts.doktorka jen jsem chtěla být připravená kdyby náhodou ano. mojí kamarádce totiž doktorka řekla že už má melého začít přikrmovat mrkvičkou-také nekojí a malému je stejně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markynko ukončený a dokončený je to samé, mmch je to den, kdy jsou dítěti 4 měsíce ![]()
Pokud ale normálně přibírá, UM jí chutná a je spokojená, není důvod začínat s příkrmem, je to dost brzy, přestože je to psané na skleničkách. Poslední dobou se doporučuje začínat až v 6 měsících i u dětí na UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U tohoto bych se ridila ditetem a urcite poznas okamzik, kdy je nejvhodnejsi zacit. Ja jsem musela zacit davat jeste pred ukoncenym ctvrtym mesicem. Dite se mi ve trech mesicich zacalo obracet na bricho, coz pak samozrejme delal cely den. Kdyz se neobracel, tak kopal nohama. No a ve 3,5 mesicich mi zacal nonstop jecet hlady. Mlika vetsi objem nevypil a uklidnil se, az kdyz jsem mu zacala davat trosku mrkvicky k veceri a kasi k veceri ![]()
A dnes jsem cetla, ze se k prikrmum ma pristoupit ve chvili, kdy dite minimalne zdvojnasobi porodni vahu, kdy se pretaci na bricho a je aktivnejsi, kdyz mu nestaci mliko a budi se vic v noci.
Jinak preji hodne stesti a doporucuji pevne nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych teda rekla, ze ukonceny 4. mesic znamena, ze dite zacalo mesic paty…ne ze je to ode dne, kdy jsou mu 4 mesice…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katchi píše:
Ja bych teda rekla, ze ukonceny 4. mesic znamena, ze dite zacalo mesic paty…ne ze je to ode dne, kdy jsou mu 4 mesice…
Vždyť to je rozdíl jednoho dne
když má 4 měsíce a 1 den, tak už je to začátek 5.měsíce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi si spatne rozumime…pokud se dite narodi 1.1., tak ukonceny 4.m ma 1.6. Den, kdy jsou mu 4 mesice je ale 1.5.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katchi píše:
Asi si spatne rozumime…pokud se dite narodi 1.1., tak ukonceny 4.m ma 1.6. Den, kdy jsou mu 4 mesice je ale 1.5.
V den kdy jsou mu 4 měsíce má ukončený 4. měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ukončený čtvrtý měsíc je když jsou mu 4 měsíce.
Je to jedno jestli je dítě na UM nebo kojené. S příkrmy by se mělo tak jak tak začít od šesti měsíců. Vždyť v UM je všechno co dítě potřebuje a je tam toho přesně tak proč všichni začínají u dětí na UM s příkrmy tak brzy? Vždyť UM jsou přísně sledovaná tzn. tam je kvalita jasná. Já mám to štěstí, že stále plně kojím, ale s příkrmy bych ani tak nespěchala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit