Místo hovínek kaká mrkev
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Místo hovínek kaká mrkev
Malému je něco přes 6 měsíců a je kojený. Před několika dny jsme začli s mrkvičkou, ale překvapilo mě, že z něj vychází ve stejném množství, jako jí snědl, a skoro ve stejné podobě. Je to normální? Čekala jsem spíš normální hovínko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
je to normální, na normální hovínko si ještě počkáš
předpokládám, že mu dáváš namixovanou mrkev, tak je jasný, že se to finálně moc nezmění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to normalni a kdybys mu dala ty mrkve kousek, projde nezmenen
Traveni si teprve zvyka, navic mrkev se zas tak snadno netravi. U nas uz mrkev ok davno a ted prochazi nezmenena kukurice. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak píši ostatní maminy - je to přesně tak, u nás tomu bylo taktéž, akorát s tím rozdílem, že já jsem nekojila. Neboj. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak tak, ještě teď mu kousky mrkve najdu ve stolici a když má kukuřici, tak taky celou vysrajdí, takže bez obav, to přijde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asha píše:
Je to normalni a kdybys mu dala ty mrkve kousek, projde nezmenenTraveni si teprve zvyka, navic mrkev se zas tak snadno netravi. U nas uz mrkev ok davno a ted prochazi nezmenena kukurice.
u nas taktez kukurice a hrasek ![]()
- Citovat
- Upravit
Úplně normální - ve stejné barvě, stejné konzistenci. Střeva si musejí zvyknout a bude to určitě hezkých pár týdnů trvat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
normální.. chvilku trvá než si zvyknou..
syn když nepokouše pořádně kukuřici, dodnes má na hovinku kukuřičná zrna
a to je už pěkně starý… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pettulle píše:
tak tak, ještě teď mu kousky mrkve najdu ve stolici a když má kukuřici, tak taky celou vysrajdí, takže bez obav, to přijde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
normální
Když jsem po první mrkvi rozbalila plínku a ta byla totálně oranžová od mrkve, byl to šok
![]()
A počkej, až dáš něco zeleného:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla teď červený překvápko, ale jako festovně ![]()
Po červené řepě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RyBANA píše:
Já měla teď červený překvápko, ale jako festovněPo červené řepě
joo, a takový červený čůrání po řepě byl taky dobrej šok… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit