Příkrmy a prdění pusou

Bin
465
6.4.11 12:18

Příkrmy a prdění pusou

pomoooooc! před 3mi týdny jsem začala našim dvojčatům dávat přírmy. vše vypadalo tak skvěle, holkám chutná vše až na květák…ale!!!! docela je baví si jen tak během dne prdět pusou, vždycky jsem z toho měla srandu, hlavně když se ozývá z kočáru… :mrgreen: ale dneska při krmení už mi ujely nervy a dokonce jsem na chuderky zvýšila hlas. celou dobu obě prděly pusou tak, že jsem do nich dostala tak maximálně 4 lžičky, zbytek jídla byl po zemi, v mých vlasech, po celých dětech, tak, že šly do sprchy a lehátka jsem už podruhé během týdne musela stáhnout a už se perou :zed: :zed: :zed: jsem fakt zoufalá…už před třemi dny snědly tak půl dávky a já se radovala, jak do týdne bude mlíko v poledne vyměněno za normální jídlo, ale takhle určitě ne! :nevim: nevím co mám dělat. a není to tím, že by jim jídlo nechutnalo…dělají to u čehokoliv a dneska prděly i do flašky s mlíkem…to už jsem fakt byla na mrtvici 8-o máte někdo radu? máte někdo podobnou zkušenost? mě napadlo jen třeba na 2-3 dny přestat s příkrmama…je to sice krok zpátky, ale třeba zapomenou…nebo já fakt nevím… :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22024
6.4.11 12:21

Jojo, to znám, zvlášť mladší na to byl expert… :roll: Neboj, ono to samo přejde - vydrž a s příkrmy určitě nepřestávej. Dávej menší množství na lžičku, obal všechny a všechno igelitem :mrgreen: a nereaguj. Ono je to časem přestane bavit, nejvíc nadšené jsou z toho, že na to máma reaguje - i když vztekle, to je přece taky děsná sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
6.4.11 12:35

Jo, jo, zname :lol: Marecek to dela asi tri dny. Zvatla, zvatla a najednou prskne a zeleninou je ohozeno vse kolem - vcetne psa :lol: A jeste kouka, co ja na to. Snazim se nereagovat a krmit dal a doufam, ze ho to brzy prejde.
Jinak vubec netusim, jak na to prisel, protoze to na nej nikdo nedela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.4.11 12:39

naše malá taky nedávno přišla na to že to umí.nezbývá než trpělivost :mrgreen: Chápu že u dvojčat to musí být na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
6.4.11 12:48

jojo, taky jsme prděli pusou :lol: Byla celá poplivaná, naštěstí ne u jídla :) Ale už jí to přešlo. Vydrž :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
6.4.11 13:05

NAŠE děti to dělali taky ,jak už někdo psal nereaguj ,jim se líbí i když se zamračíš ,u nás to vydrželo asi 14 dnu a pak je to přešlo,držím ti palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
6.4.11 13:24

nas malej to dela taky ,ale nastesti to udela tak 2 za jidlo a skoro vse sni. akorat se mi dusi pritom jidle a nevim proc, ma to na jemno vsechno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
6.4.11 13:26

Nesmát, nemračit, neječet, nemluvit, jen NEPŘESTÁVAT KRMIT A VYDRŽET :wink:
Já vím, je to těžký, ale přejde je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
6.4.11 14:24

Taky mi to syn dělá. Dokonce i do kouzelného hrnečku s vodou. Pokud jde o jídlo, tak jak se nadechne, že to udělá, tak mu tu lžičku připlácnu na pusu a tím se kryju. Ono ho to pak přestane bavit, když to jídlo nelítá a nechá toho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
6.4.11 14:41

Ha ha, jako by si mluvila o té naší cácorce, včera jsem měla mrkvičku ve vlasech v nose a když jsem se šla koupat tak jsem zjistila že i pod tričkem :mrgreen:
Snažím se dělat že mi to nevadí, holt musíme to vydržet, kdo s koho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
6.4.11 14:51

holky, díky za rady a uklidnění, že to přejde…dneska jsem si říkala, že třeba v 18ti přijdou na to, že i ten řízek je dobrej a ne jenom pořád to blbý mlíko :mrgreen: jako náročný to je…jeden den dobrý, ale dneska jsem už fakt pěnila… :oops: no nic musíme vydržet, nedá se nic dělat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí