Příkrm od 4měsíce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Katchi píše:
No to mi prave prijde podivne…ale to je fuk…
To je jednoduché, když se mimi narodí, tak už začíná svůj první měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katchi píše:
Asi si spatne rozumime…pokud se dite narodi 1.1., tak ukonceny 4.m ma 1.6. Den, kdy jsou mu 4 mesice je ale 1.5.
1.1. se narodi
1.2. ukonceny prvni mesic
1.2. ukonceny druhy mesic
1.3. ukonceny treti mesic
1.4. ukonceny ctvrty mesic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
terak píše:Katchi píše:1.1. se narodi
Asi si spatne rozumime…pokud se dite narodi 1.1., tak ukonceny 4.m ma 1.6. Den, kdy jsou mu 4 mesice je ale 1.5.
1.2. ukonceny prvni mesic
1.2. ukonceny druhy mesic
1.3. ukonceny treti mesic
1.4. ukonceny ctvrty mesic
Pozor, máš tam chybu - dvakrát 1.2. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
4 měsíce mu jsou, když už má ty 4 měsíce života celé za sebou. Duben je taky ukončený až když začne květen…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
takže když ted 20.4. jí budou 4 měsíce tak od 21.4. se už může přikrmovat ne?aspon jsem si myslela že to tak je, jsem v tom celá zamíchaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
markynka píše:
takže když ted 20.4. jí budou 4 měsíce tak od 21.4. se už může přikrmovat ne?aspon jsem si myslela že to tak je, jsem v tom celá zamíchaná
přesně tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale samozřejmě se tím nesmíš řídit tak tvrdě, únor má 28 dní, leden 31, prázdninové měsíce mají oba 31 dní
Takže dítě, které se narodí 1.února bude v dokončeném druhém měsíci o pár dní mladší než dítě, které se narodí 1.července
Ale to už berte spíš jako vtípek
Nesmí se to brát doslovně, ale řídit se citem a mateřskými instinkty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak moc jste mi tímto tématem pomohly, mam prcka, kterému budou v uterý 4 měsíce
a manžel se tu semnou dohadoval při vybírání příkrmů od ukončeného 4 měsíce a od dokončeného 4 měsíce, až jsme se do toho zamotali, tet vím, že jsem samozřejmě měla pravdu jako vždy já
koukam že nejsem jediný kdo se do toho zamotal
to mě uklidňuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit