Příkrmy Hami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
19.8.10 12:09

Angua -
ja myslela, ze kdyz chci oslovit v jednom prispevku vice uzivatelu, tak k tomu slouzi citace … :think: , pripadne - aby nebyly prispevky moc dlouhe, tak aspon na zac.kazdeho odstavce dotycnou oslovim, at je poznat, na koho reaguju.
Asi ne. Ale to je jedno. Pis to jak chces. Ja si to nejak preberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
19.8.10 12:15
nakukovatelka píše:
Angua -
ja myslela, ze kdyz chci oslovit v jednom prispevku vice uzivatelu, tak k tomu slouzi citace … :think: , pripadne - aby nebyly prispevky moc dlouhe, tak aspon na zac.kazdeho odstavce dotycnou oslovim, at je poznat, na koho reaguju.
Asi ne. Ale to je jedno. Pis to jak chces. Ja si to nejak preberu.

Angua - jeste jsem zapomnela -
navrhuju zakopat val.sekeru, protoze ze jsem z diskuse vycerpana uz dopredu, jsem zas ja nemyslela na Tebe :lol: , to bylo tak obecne, ze nekdy se to zvrtne a hada do aleluja, o kravinach.
Ale prekvapuje me, ze jsi najednou takova chytlava, ze si rada rypnes, nevahas sepisovat popis odstavcu :lol: no nevim, driv bych to do Tebe nerekla. Ta diskuse o fackach v hospode a choditkach Ti dodala novy rozmer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.8.10 12:41

No jo no, jsem kráva, neřeš mě :nevim: :roll:

Mně zase přijde zbytečné citovat zakládající příspěvek, předpokládám, že na něj každý reaguje především. Právě proto, že jsem tě v odstavci neoslovila, to znamenalo, že to nebylo určeno přímo tobě. Tobě byl určený odstavec pod citací. Vlastně jsem to udělala přesně tak, jak to píšeš - odcitovala ti, odpověděla (vůbec ne ve zlém, podivila jsem se, že bys uvedenou kombinaci nepozřela, nic víc, nic míň, věř si čemu chceš, nemyslela jsem to nijak). Pak jsem psala obecně o příkrmech, začala jsem Hami, protože k nim byl dotaz, jestli je kupujeme, přidala jsem i zkušenost s jinýma, co mám.

Pak jsi vystartovala ty, proč si ti jako píšu, že Samík blije po tom, co dáváš ty. Jestli to s tou chytlavostí nebude trochu jinak :wink:

Ale co, je to zbytečné, každý si koneckonců může přečíst, jak to bylo a věřím, že normální rozumný člověk neuvidí za mým příspěvkem žádnou zášť ani rýpání, poučování nebo já nevím, co tak vidíš ty.

Jestli se tě dotklo, že nebiju cizí děti a nepřeju si, aby cizí lidi byli ty moje nebo že nemáme doma chodítko, protože jsem dala na názor odborníků a opravdu věřím, že si v něm dítě může poškodit zdraví, případně mi vadí, že to lidi nechtějí slyšet, tak se ti velice omlouvám, ale bohužel s tím nemůžu udělat nic. Toto je jenom a jenom tvůj problém.

Ad. válečná sekera, já jsem s tebou žádnou nevykopala, tys do mě začala rýt na chodítkách, jestli mě někdo nevyměnil, tady do mě ryješ, že nám nechutná HIPP nebo proč vlastně. Nepamatuju se, že bych se tebe osobně nějak dotkla nebo ti nějak ublížila, urazila tě nebo cokoli, jestli jo, tak mi řekni jak, omluvím se ti moc a moc ráda. Málokdy myslím něco zle, to už musí být - a to tedy ani na jedné ze zmiňovaných diskuzí, aní na jiné, kde jsem v poslední době přispívala, fakt nebylo. Takže jestli sekeru zakopeš, budu ráda, nemám zapotřebí, aby do mě na každém kroku někdo ryl a osočoval mě, že jsem taková nebo maková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
19.8.10 12:45

Amen. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
19.8.10 17:00

No úžasný, zjistila jsem, že mi vůbec nechce jíst jídlo, který mu uvařim, protože je bez soli a bez koření, bych je přerazila!!! Už nikdy žádnou skleničku s příkrmem nekoupim!!! Co mam teď dělat? Už fakt nevim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
19.8.10 19:02

petule- co to teda trochu osolit a postupně pokaždý ubírat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
19.8.10 19:08

To právě nevim, abych mu tou solí nezpůsobila nějaký problémy, ach jo, už aby mohl vše co dospělí, ale to bude asi ještě hodně dlouho trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.8.10 19:18
Pettulle píše:
No úžasný, zjistila jsem, že mi vůbec nechce jíst jídlo, který mu uvařim, protože je bez soli a bez koření, bych je přerazila!!! Už nikdy žádnou skleničku s příkrmem nekoupim!!! Co mam teď dělat? Už fakt nevim!!!

Já to zkusím tak,že mu budu nejdříve dávat uvažené jídlo párkrát do týdne,a pak ho postupně „odstavím“od skleniček.U nás je to tak,že to malému chutná,a mě se nezdá,že by v tom bylo moc soli nebo koření,já sama moc nesolím,ba naopak,všichni si po mě dochucují.malej poslední dobou dost dlabe,sklenička mu pomalu nestačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
19.8.10 20:08

no tu poslední co jsem mu dala, tak zbaštil ani nemrkl a sůl i to koření tam bylo cítit. Já když mu vařím, tak absolutně bez té soli i koření. Jak je to s bylinkami u tak malých dětí? Může se jimi dochutit jídlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.8.10 21:16

Pettulle, nevím, jestli to může být i u vás, u nás byl problém ta konzistence - nechtěl domácí, protože to nebylo tak vodnaté a zahuštěné, jak skleničky. Tak jsem nějakou dobu dělala skleničkoidní domácí stravu a jedl mi to v pohodě. Pak ho to nějak přešlo, občas jsme zkusili i to normální a tak to nějak vymizelo do ztracena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
19.8.10 23:23

TAk nevim čim to může být, jedině teda, že bych taky zkusila míchat ty skleničky s domácím, ach jo, ty děti si tak navymýšlejí. Zkusim to a uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
20.8.10 00:21

Já s příkrmy od hami spokojená nebyla, ta konzistence mi přijdeúplně divná taková moučnivá a ta kaše je moc hustá, a hlavně se mi nelíbí, že se kousky(pidimini kousky) dělají až v přesnídávkách od ukončeného 10 měsí e to je podle mě docela pozdě a ještě k tomu to jsou kousky jako by tam nebyly…
Já jsem spokojená se sunárkem Samuelovi chutnají Boloňské špagety…

no ale co se týče domácí stravy tak mu vařím a chutná mu to mocmoc nikdy si nikterak nevybírala jsem za to ráda toco jsem vařila já jsem ani nikdy nemixovala, ale jen mačkala vidličkou a jsem za to ráda, jelikož se naučil brzo kousat .-)

• Citovat
  • Upravit
211
20.8.10 20:37

Vždycky čtu složení a podle toho se rozhoduju. Ale myslím, že jednou za čas se opravdu nic nestane !!! :nevim: :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.8.10 21:08

Dneska jsem koupila 3 skleničky, že mu to tedy s vařeným jídlem namíchám, přečetla jsem si složení a o soli tam nebyla zmínka ani o koření a skutečně když jsem skleničku otevřela, tak jsem tam sůl ani koření necítila, tak uvidím zítra jak mu to namíchané pojede. Jemu mnou vařené jídlo taky dřív moc chutnalo, ale od té doby co jsem mu dala tu skleničku, kde byla sůl a koření, tak mi to jíst nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová