Kde kupujete příkrmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
28.10.18 12:49
@lea79 píše:
@Petya Kupuji v DM jejich značku Bio ne Babylove. Odrostl mi na nich první syn a druhému je dávám také. Ty co jsou jednodruhové nebo myslím max do 6. měsíce jsou bez škrobu, dále už ho tam přidávají také. A to mi vadí u jiných značek, že tam narvou škrob. :cert: Takže pokud si dáš chvilku a prostuduješ etikety, tak určitě najdeš bez škrobu.DM má nový program na slevy, slevové kupony již neplatí.

Děkuji moc!Ted dava na Hipp,ale v obchodu neni skvela volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
29.10.18 06:44

@Petya ahoj, Hipp je ted a akci v drogerii Teta ,tak pokud ji mas nekde poblíž..
Jinak stravu koupíš kdekoliv i online,Mall,Itesco,Feedo,ruzne lekarny, staci pouzit google,je uplne jedno kde to koupis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
29.10.18 11:52
@lucynka25 píše:
@Petya ahoj, Hipp je ted a akci v drogerii Teta ,tak pokud ji mas nekde poblíž..
Jinak stravu koupíš kdekoliv i online,Mall,Itesco,Feedo,ruzne lekarny, staci pouzit google,je uplne jedno kde to koupis ;)

Děkuji! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
29.10.18 12:05

Ahoj děvčata mám takoví dotaz,myslite že se neco stane když se s prikrmi začne dřív,malému je 3,5měsíce a je jedlik tak jsem si rikala ze bych mohla i pomalu zacit,myslíte že se něco stane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
29.10.18 12:17

@veverka2013 nestane, s prvni jsem taky zacinala driv, ted s druhou budu asi taky. Obe holky mam velky a prenaseny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
29.10.18 12:17

@veverka2013 neni potreba spechat,mlicko mu staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
29.10.18 12:35

@Petya Já teda příkrmy vařila doma, ale když jsem dceři začala dávat zkoušet jednodruhovou zeleninu, tak jsem koupila od Hipp (první lžička). Hodně chválí i příkrmy z DM. Občas jsem koupila, když byl v akci hamánek. Hlavně špagety bylyu nás Top. :mrgreen: Mě to chutnalo taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
29.10.18 12:38

@veverka2013
Určitě nespěchej. Začni až od 4m pomalu. Začni jednodruhovou zeleninou,potom postupně přidávej zeleninu i maso. Ovocné presnidavky jsem dávala až od 5m, aby si prvně zvykla na zeleninu. Ovoce je sladké, tak si na to děti rychleji zvykají.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.11.18 16:07

My teda kupujeme příkrmy hlavně v Německu a do zásoby, mají je tam podle mě lepší a určitě levnější. A když dojdou a přítel moc prská že se mu tam nechce z Prahy jet, tak objednám online, dají se sehnat i ty německé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.18 01:18

Mohla bych se zeptat,kdo jste vařily doma,kde jste kupovaly zeleninu a ovoce? Začínáme s příkrmy a zatím kupuji v Lidlu a běžné Zelenině,ale mamka mě docela nahlodala s tímto,že se vše dováží a stříká a já teď nevím, jestli radši nedávat skleničky ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.11.18 09:12

@Pajapajinka Ahoj, já vařím příkrmy doma a kupuji jen bio zeleninu, co lze sehnat teda, maso objednávam od místního farmáře a jinak svetbedynek.cz, mají tam i přímo mimi bedynku, můžeš se podívat i přímo od koho to je, všechno v bio kvalitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.18 01:10

kde kupujete bio zeleninu

Ahojte…kde kupujete v Brne bio zeleninu ( bez chemickeho osetrenia) a maso na prikrmy?dakujem za odpovede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí