Kde kupujete příkrmy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Petya ja vetsinu varila, ale na cesty nebo nejake krizovky jsem kupovala Babylove radu v DM, detem chutnalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Feedo, tesko(kdyz bylo hami v akci), dm a rossmann jejich znacky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdekoliv. Něco sem vařila ale to malému moc nejelo, takže sem buďto koupila skleničku v jakémkoliv marketu, drogerii ty Hami mají snad všude, nebo sem brala v lidlu ty jejich. Občas sme vozili z Německa, tam měli zas jiné chutě i kvalitou a cenou byli někde jinde, ale sme tam nejezdili každou chvíli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@scentini píše:
Pres internet, feedo atd.
Jaka značka?A neni to moc drahе?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzhledem k tomu, jak jdou příkrmy kontrolované, tak jsem kupovala kdekoliv. Lidl, Tesco, Rossmann, DM, Penny, Albert, záleželo co kde bylo v akci. Také záleží co preferujes? Jestli pouze bio nebo je ti to jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sůvička80 píše:
Vzhledem k tomu, jak jdou příkrmy kontrolované, tak jsem kupovala kdekoliv. Lidl, Tesco, Rossmann, DM, Penny, Albert, záleželo co kde bylo v akci. Také záleží co preferujes? Jestli pouze bio nebo je ti to jedno.
Zatim mislim pouze bio.Ale všude tam není to, co hledám.Hledala jsem dyne a brambory,pastinak taky,ale nebylo nikde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petya píše:
Zatim mislim pouze bio.Ale všude tam není to, co hledám.Hledala jsem dyne a brambory,pastinak taky,ale nebylo nikde.
Tak pokud nemůžeš najít, tak udělej domácí. V dnešní době není problém sehnat bio dýni a bio brambory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petya píše:
Pastinak mivalo dmko… Myslim v mixu s bramborem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi píše:
https://www.dm.cz/…5524997.html
Děkuji.Ale ještě jsem ne dala spenat,ani pastinak.Ted načinam s prikrmy,dala jsem dyne,mrkev a mrkev s bramborem.Chtěla jsem kupovat dopředu.
A ješte vite jaky jsou ten kuponky na slevu v Dmko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petya píše:
Jaka značka?A neni to moc drahе?
Hipp, drahy to je.
@veverka2013 to se mi nikdy nestalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petya Kupuji v DM jejich značku Bio ne Babylove. Odrostl mi na nich první syn a druhému je dávám také. Ty co jsou jednodruhové nebo myslím max do 6. měsíce jsou bez škrobu, dále už ho tam přidávají také. A to mi vadí u jiných značek, že tam narvou škrob.
Takže pokud si dáš chvilku a prostuduješ etikety, tak určitě najdeš bez škrobu.
DM má nový program na slevy, slevové kupony již neplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lea79 píše:
@Petya Kupuji v DM jejich značku Bio ne Babylove. Odrostl mi na nich první syn a druhému je dávám také. Ty co jsou jednodruhové nebo myslím max do 6. měsíce jsou bez škrobu, dále už ho tam přidávají také. A to mi vadí u jiných značek, že tam narvou škrob.Takže pokud si dáš chvilku a prostuduješ etikety, tak určitě najdeš bez škrobu.DM má nový program na slevy, slevové kupony již neplatí.
Děkuji moc!Ted dava na Hipp,ale v obchodu neni skvela volba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit