Příkrmy vs kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ja si teda myslim ze neni, je to proste kase kterou muzes davat od ukonceneho 4.mesice - tak to chapu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blacek muzu se te zeptat v kolik navecer tu kasi davate? a delas ji na lzicku nebo do flasky? a davas pak jeste UM? promin za otazky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kašičku dávám v 18.00 hod na lžičku /z 80 ml vody/,aby si zvykl, že se v tu dobu večeří. Pak si chvíli hrajeme na dece a v 19.00 hod ho koupu. Hned potom mu dám flašku mlíka /120 ml/ a nesu do postýlky do ložnice. Byl na to tak zvyklej od mala, tak mu to nemůžu teď sebrat. Večer má prostě víc hlad.Taky ale vydrží do rána - do 4 -5 hodin. Blacek
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky. Já mám 6 měsíčního chlapečka, postupně jsme se dostali na UM, kaši papá už měsíc - tu od 4 ukonč. měsíce. Teď jsem se dívala na ty od 6 měsíce, ale nenašla jsem žádnou normální /vanilková, rýžová/ - všechny už mají nějakou příchuť a to můj miláček nechce. Takže s piškotovou, medovou, banánovou se nechytám, a ty ovocné už vůbec ne. Miluje nutrilon vanilkovou. Myslíte, že mu ji můžu i nadále dávat, když už je mu přes půl roku? Je velkej rozdíl ve složení mezi kaší od 4 a od 6 měsíce? Díky za odpověď a hezký den.