Příkrmy - odmítání, boj, řev
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
prikrmy,odmitani,boj,rev
kdyz je chvilka,tak hledam a UZ MAM ZE VSEHO GULAS…
OMLOUVAM SE ZA NOVE TEMA,KTERYCH JSOU DESITKY,ALE PROSTE NEVIM CO DELAT…
JSME NA PRIKEMECH SKORO 14DNI,ALE MALY NECHCE OTEVIRAT PUSU,VIDI LZICKU A ZACNE RVAT,DELAM U TOHO BLBINY,SMEJU SE,POVZBUZIJI,ALE PROSTE NIC,JAKMILE MU TO PROPASUJI DO PUSYK,TAK POLYKA,ALE PROSTE NAZNAK OTEVRENI,PRIBLIZIM SE S LZICKOU A ZACNE PRSKAT A NEBO ZAVRE PUSU NA TISIC ZAPADU,MAXIMALNE ZACNE TROSKU SAT…
DNESKA VIDI JAK JDU S PRIKMEMEM A UZ RVAL,DOSTALA JSEM DO ENJ PAR LZICEK,BOUCHL MI DO RUKY,KELIMEK VYLETEL,VSE UPLNE SPIANVE,ON A JA…JSEM VYSTAVENA…ZKOUSIM SLADKE DRUHY ZELENINY,MUDRA RIKALA,AT TAM DAM LZICENKU JOGURTU,ZE TO ZJEMNI…ALE PROSTE NIC…
PROSTE NEVIM CO DELAT,JAK POSTUPOVAT,NECHCI HO NUTIT NASILIM,BUDE TO HORSI,ALE JAK PO DOBREM…????PROSIM VAS,DEJTE NEJAKY TIP,FIGL JAK NA NEJ…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak prostě na týden, čtrnáct dní přestaň, a pak zkus znova… Nebo mu dej do ručičky kus vařený mrkve, uvidíš co bude dělat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak, dejte si pauzu nebo mu dej něco co může olizovat či žužlat sám…
PS: a nepiš velkými písmenky, děsně blbě se to čte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a zkoušela jsi jablíčko třeba s mrkví??? nebo to naředit UM nebo mateřským mlékem…my teprve začínáme s příkrmy, a jablíčko samotný nechtěl ale s mrkvičkou mu to celkem chutnalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušela jsi mu dát něco do ruky, kousek vařené zeleniny, ovoce, kukuřičnou křupku, že by si pižlal sám?
Pokud kojíš, tak zkus odstříkat a smíchat mu mlíčko s příkrmem, třeba mu to pojede víc. To samé s případně s UM, na které je zvyklý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AnastazieB píše:
Tak prostě na týden, čtrnáct dní přestaň, a pak zkus znova… Nebo mu dej do ručičky kus vařený mrkve, uvidíš co bude dělat…
já se omlouvám, že do toho skáču, ale kus vařený mrkve??? ona mi moc mrkev nechce, je nám 7měsíců, to ji jí můžu dát??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prominte holky,jsem rozhozena,ani jsem si nevsimla,ze pisu velkyma pismenkama…potrebovala jsem se vypovidat,se tak snazim a takovy vysledky…kdyz mu dam krupku cokoliv do ruky,tak hned cpe do pusy…lzicek jsem zkusila vic…ted mame avent…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
palapa píše:AnastazieB píše:já se omlouvám, že do toho skáču, ale kus vařený mrkve??? ona mi moc mrkev nechce, je nám 7měsíců, to ji jí můžu dát??
Jasně, akorát ji chce uvařit fakt hodně, aby se dala užižlat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle jsem mela u starsi dcery. Byl to boj, ktery jsem vzdala. Vratila bych se k mliku, pokud ty prikrmy nechce a zkusila znova za tyden nebo za ctrnact dni, at to diteti nezhnusis. Ja tyhle prestavky delala cca 2 mesice, nez se mi chytla na kombinaci syroveho strouhaneho jablka se syrovou mrkvi. Nic duseneho nebo vareneho nechtela. Vybirava je dodneska. Zacinali jsme v 6 mesicich a prvni prikrm tak do sebe vlastne dostala v tech 8 mesicich.
Udelala bych tu prestavku a zkusila bych znovu pozdeji a zvolila hodne tekute prikrmy, ktere se dobre polykaji. Muze totiz vadit nejen chut zeleniny, ale i hustota prikrmu nebo struktura…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
on kdyz to dostane do puseny,tak polika a nebo ze lzicky to obcas ma snahu cucat,ale proste s tou lzickou nejak nekamaradi a procesem,ze nez to ma v pusence a muze polknout,..,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak jsme na umelem mliku a prikrmy delam hodne tekute,ze ze lzicky skoro kapou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
j.a.n.i1 píše:palapa píše:Jasně, akorát ji chce uvařit fakt hodně, aby se dala užižlat.AnastazieB píše:já se omlouvám, že do toho skáču, ale kus vařený mrkve??? ona mi moc mrkev nechce, je nám 7měsíců, to ji jí můžu dát??
a jen mrkev nebo můžu dát cokoliv uvařeného co se dá dát do ruky???
já dnes nerozmixovala žloutek, ale jen jsem ho rozmačkala a ona se mi na tom začala dávit a vyplivovat ven, tak nevím, spraví se to?? naučí se to??? rohlík a tak cumlá v pohodě.. ale v jídle mi kousky nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RadanaH píše:
kdyz je chvilka,tak hledam a UZ MAM ZE VSEHO GULAS…OMLOUVAM SE ZA NOVE TEMA,KTERYCH JSOU DESITKY,ALE PROSTE NEVIM CO DELAT…
JSME NA PRIKEMECH SKORO 14DNI,ALE MALY NECHCE OTEVIRAT PUSU,VIDI LZICKU A ZACNE RVAT,DELAM U TOHO BLBINY,SMEJU SE,POVZBUZIJI,ALE PROSTE NIC,JAKMILE MU TO PROPASUJI DO PUSYK,TAK POLYKA,ALE PROSTE NAZNAK OTEVRENI,PRIBLIZIM SE S LZICKOU A ZACNE PRSKAT A NEBO ZAVRE PUSU NA TISIC ZAPADU,MAXIMALNE ZACNE TROSKU SAT…
DNESKA VIDI JAK JDU S PRIKMEMEM A UZ RVAL,DOSTALA JSEM DO ENJ PAR LZICEK,BOUCHL MI DO RUKY,KELIMEK VYLETEL,VSE UPLNE SPIANVE,ON A JA…JSEM VYSTAVENA…ZKOUSIM SLADKE DRUHY ZELENINY,MUDRA RIKALA,AT TAM DAM LZICENKU JOGURTU,ZE TO ZJEMNI…ALE PROSTE NIC…
PROSTE NEVIM CO DELAT,JAK POSTUPOVAT,NECHCI HO NUTIT NASILIM,BUDE TO HORSI,ALE JAK PO DOBREM…????PROSIM VAS,DEJTE NEJAKY TIP,FIGL JAK NA NEJ…
Jo tak to si na chytré rady počkám taky, Knedla nežere vůbec nic. Po dobrém, po zlém, na všechno prdí. Nechala sem ho na den muži a Knedla radši 14 hodin nejed a nepil ![]()
Příspěvek upraven 05.03.12 v 12:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RadanaH píše:
jinak jsme na umelem mliku a prikrmy delam hodne tekute,ze ze lzicky skoro kapou…
zkusit dát do flašky??? a kaši večer už máte??? my jsme ji naučili na lžičku díky kaši…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli basti krupky, tak mu davej krupky. Pak mu tu krupku namoc do prikrmu, on to ozuzla. Pak mu dej kousek krupky na lzicku, sni kousek krupky, pak dej na lzicku prikrm a nahoru kousek krupky. Ja tak zacinala taky. To co jsem popsala nezkousej v jeden den, ale rozlozila bych to klidne do dvou tydnu, neni kam pospichat. Good luck.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit