Příkrmy - odmítání, boj, řev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13772
5.3.12 13:00
palapa píše:
a jen mrkev nebo můžu dát cokoliv uvařeného co se dá dát do ruky???
já dnes nerozmixovala žloutek, ale jen jsem ho rozmačkala a ona se mi na tom začala dávit a vyplivovat ven, tak nevím, spraví se to?? naučí se to??? rohlík a tak cumlá v pohodě.. ale v jídle mi kousky nechce

Můžeš dát co chceš… aby to bylo měkké. Pokud se po tom bude dávit, tak to zas vezmeš.

Já bych teda s tím jídlem takový obstrukce nedělala, jiný lžičky a tak… max. zkusila smíchat mrkev s mlíkem. Prostě ještě nechce no, však ono se nic nestane, když začne později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101818
5.3.12 13:00
palapa píše:
j.a.n.i1 píše:
palapa píše:
AnastazieB píše:
Tak prostě na týden, čtrnáct dní přestaň, a pak zkus znova… Nebo mu dej do ručičky kus vařený mrkve, uvidíš co bude dělat…
já se omlouvám, že do toho skáču, ale kus vařený mrkve??? ona mi moc mrkev nechce, je nám 7měsíců, to ji jí můžu dát??
Jasně, akorát ji chce uvařit fakt hodně, aby se dala užižlat.
a jen mrkev nebo můžu dát cokoliv uvařeného co se dá dát do ruky???
já dnes nerozmixovala žloutek, ale jen jsem ho rozmačkala a ona se mi na tom začala dávit a vyplivovat ven, tak nevím, spraví se to?? naučí se to??? rohlík a tak cumlá v pohodě.. ale v jídle mi kousky nechce

Cokoliv co usoudíš, že už může…
Jinak určitě se to spraví, malému trvalo víc jak 2 měsíce, než zvládl rohlík, vždy si ho tam nacpal půlku a pak se začal dávit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.3.12 13:54

teda ty krupky jsem napsala blbe,neji je,ale jen olizuje :lol: :lol:

volala jsem i mudre a na nejaky slazeni prikemu s emi nechce pristupovat,tak budu pry pauza,to tu jste taky radily a nebo behem dne cvicne lzicky,dve toho prikrmu nabidnout,at se nauci otevirat tu pusu…

kasi nejime,spi ceůlou noc,tak rikala mudra,at mu nedavam,kdyz mliko staci,nicmene jsem zkousela neslazene nemelecne kase s nasim UM dat a nechtel…ale rozmocene krupky v mlece by trosku jedl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.3.12 14:00

me to mrzi i skrz penize,ma vse bio-sklinky,varene apd,tak kdyz vse vypska vic je venku nez uvnitr a neno vubec nechce,tak to pak lit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
5.3.12 16:20

Radano, my už jsme se na nějaké diskusi o příkrmech setkaly :D je mi líto, že u vás zatím ke zlepšení nedošlo. Jak jsem psala dřív, Tobouš taky nic moc nechtěl jíst. Dal pár lžiček a pak jsem do něj už nic nedostala, zato prso, to mohl kdykoliv a kdekoliv.

Od té doby uplynul asi měsíc a kousek a Tobík se naštěstí rozjedl. Nenutila jsem ho, nechtěl, tak nic nedostal. Prso dostal až po velice důrazné žádosti :lol:

Zkoušela jsem různé druhy, různé konzistence a nejvíc se mi na začátku chytnul na skleničky od Hippu - první mrkev, prvníbrokolive. První brambor ne, ten byl nějaký hnusný. Pak si naprosto zamiloval Hami karotku s rýží.

Jinak zelenina mu až tak nejde jako ovoce, hlavně hrušky a meruňka. Zase jsme začli kupovaným a pak přešli na domácí.

Já myslím, že se rozjí, dej mu čas, co třeba do kaše rozmixovat trochu ovoce?

Jinak syn už celkem dobře papá, ale zaboha do něj nedostanu žádné tekutiny, ale to by bylo na jinou debatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
5.3.12 16:26
Manticora píše:
Radano, my už jsme se na nějaké diskusi o příkrmech setkaly :D je mi líto, že u vás zatím ke zlepšení nedošlo. Jak jsem psala dřív, Tobouš taky nic moc nechtěl jíst. Dal pár lžiček a pak jsem do něj už nic nedostala, zato prso, to mohl kdykoliv a kdekoliv.

Od té doby uplynul asi měsíc a kousek a Tobík se naštěstí rozjedl. Nenutila jsem ho, nechtěl, tak nic nedostal. Prso dostal až po velice důrazné žádosti :lol:

Zkoušela jsem různé druhy, různé konzistence a nejvíc se mi na začátku chytnul na skleničky od Hippu - první mrkev, prvníbrokolive. První brambor ne, ten byl nějaký hnusný. Pak si naprosto zamiloval Hami karotku s rýží.

Jinak zelenina mu až tak nejde jako ovoce, hlavně hrušky a meruňka. Zase jsme začli kupovaným a pak přešli na domácí.

Jinak syn už celkem dobře papá, ale zaboha do něj nedostanu žádné tekutiny, ale to by bylo na jinou debatu.

tekutinky ještě nemusí :) když má mlíko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
5.3.12 16:29
palapa píše:
Manticora píše:

tekutinky ještě nemusí :) když má mlíko :)

Vím, ale doktorka říkala zkoušet podávat, aby si zvykl na pitný režim. Je vidět, že občas má žízeň, ale hrníček si nevezme, ale prso to jo. Hlavně v noci, nejlíp každou půlhodinu… Kdyby pil víc ve dne, možná by pak nechtěl tak lemtat v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
5.3.12 16:31

já ji dávám i na lžičku vodu když nechce… ale taky už přichází na to, že se dá pít něco jiného než mlíčko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101818
5.3.12 16:37

Buďte v klidu, mě malý pochopil cca ve 14 měsících, že se dá pít i něco jiného než MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
5.3.12 16:50
palapa píše:
já ji dávám i na lžičku vodu když nechce… ale taky už přichází na to, že se dá pít něco jiného než mlíčko :-D

Zkoušela jsem vodu, čajíky, ředěné štávičky, na lžičku, do flašky i do hrníčku. Lžičku všude bryndá, flašku do pusy vůbec nedá a když ho trošku nutím, začne brečet. Jen ten hrníček aspoň strčí do pusiny, zatím jenom kouše a žužlá, tak snad časem přijde i na to, že se z něho dá pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.3.12 17:03

manticora,na nem jde poznat,co mu chutna a co ne,ale myslim proste ze mu vadi ta lzicka a ze jsme jich zkusili…jakmile to ma v puse,tak polkne-teda dneni kombinace cuketa+brambor neee,ale zkousela jsem a je takova mdla…

ale proste to dodani do te pusy…to je ten problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.3.12 17:04

me mudra rikala taky,ze nemusim tekutiny pridavat,ale od horecek po ockovani a dodavani tekutin navic,to delame uz pravidelne a maly se na flasticku pekne trepe,zatim ucici hrnek odmita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.3.12 17:15

Tak mu dej tu lžičku na hraní, až ji začne žužlat, tak namoč špičku do mrkve atd… Sice bude binčus, ale co. Druhou lžičkou před nám něco jez a dělej, jak je to děsně dobréééé :D
Jsou to opičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.3.12 17:19
Pipet píše:
Tak mu dej tu lžičku na hraní, až ji začne žužlat, tak namoč špičku do mrkve atd… Sice bude binčus, ale co. Druhou lžičkou před nám něco jez a dělej, jak je to děsně dobréééé :D
Jsou to opičky.

jojo,.to vsechno delam…jsem heceka,tak zkousim co jde…kdyz ukazuji jak jim,tak kouka…lzicku mu odedneska davam na hrani…delam letadylko,otevre,ale jakmile se priblizim,tak zavre na sto zapadu :mrgreen: a nebo necha pidi skvirku a kdyz mu tam neco nakapu a nepo propasuji,tak mlaska a papa to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
6.3.12 14:05

Vyzkousej nahladko rozmixovanou dusenou dyni. Je sladouckaaa, vetsinou detem smakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí