Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s přikrývkami Dormeo, konkrétně se jedná o Dormeo Trend set, dneska mi to nabízeli po telefonu, je to docela za dobrou cenu, ale bojím se, aby to nebyl nějaký hadr, nerada něco nakupuji, když si to nemůžu prohlédnout, díky.
ahojky tak mi máme tyto přikrývky čtyři.Nám vyhovují.Není pod nimi ani zima ani horko.K tomu dostaneš povlak i na polštář.A vypadá to moc pěkně.
Jééé, to ti určitě volali z call centra, kde jsem dělala já.
Já nemám osobní zkušenost, ale říkala mi kolegyně, že je doma má a že se pod nima nezpotíš, měla zrovna nemocného syna a musela mu vytáhnout starou peřinu, aby se mohl vypotit, takže termoregulační vlatsnosti té peřiny opravdu fungují, jinak měla jsem možnost si ji osahat a materiál je to kvalitní, navíc po telefonu ti určitě říkali o 14 denní lhůtě na vyzkoušení, během který můžeš pod tou dekou normálně spát a ověřit si, jestli ti vyhovuje. Já když byla v call centru, tak na ty trend sety zrovna běžela akce 50% sleva, jenže bohužel ani tak jsme na ně neměla, jinak bych do nich šla.
Raduš.ka44 píše:
Jééé, to ti určitě volali z call centra, kde jsem dělala já.Já nemám osobní zkušenost, ale říkala mi kolegyně, že je doma má a že se pod nima nezpotíš, měla zrovna nemocného syna a musela mu vytáhnout starou peřinu, aby se mohl vypotit, takže termoregulační vlatsnosti té peřiny opravdu fungují, jinak měla jsem možnost si ji osahat a materiál je to kvalitní, navíc po telefonu ti určitě říkali o 14 denní lhůtě na vyzkoušení, během který můžeš pod tou dekou normálně spát a ověřit si, jestli ti vyhovuje. Já když byla v call centru, tak na ty trend sety zrovna běžela akce 50% sleva, jenže bohužel ani tak jsme na ně neměla, jinak bych do nich šla.
Mě tam dělá tchýně,takže jsme ty deky od ní měli k Vánocům.A vím že je měla za pár kaček jako zaměstnanecká sleva.
No právě, že mi je nabízí za tu 50% slevu, tak jsem si říkala, jestli jsou opravdu pěkné, že bych si je koupila.
Dobrý den,
našla jsem Váš dotaz ohledně akce, kterou Vám nabízelo Dormeo. Mě volali dnes, tak Vás chci jen poprosit o zprávu, jestli jste si je objednala a jakou máte případnou zkušenost.
Děkuji moc Jana
Dobrý den,
přikrývky jsem si objednala, docela jsem s nimi i spokojená, je pod nimi teplo, ale to povlečení co k tomu dodávají, je dost hrozné, není to klasický povlak, připíná se na knoflíky jen z jedné strany, bohužel knoflíky jsou jen nahoře a dole po stranách už nejsou, takže se do toho člověk pořád zamotává, ale přikrývky jsou OK.
Děkuji Vám za odpověď.
A měli jsem u toho i povlak na polštář? Mě to nabízí za 1980,–Kč + poštovné za 2 přikrývky + povlak na polštář + osušku.
Povlak na polštář u toho byl, ten už je klasický, osušku jsem neměla.
@Raduš.ka44 @coblli Můžu se zeptat, jaká je zkušenost s prací v tom call centru pro Dormeo?
Za 14 dní mi začíná školení, ale pořád se toho krapet obávám ![]()
Jo, to jsem měla slyšet dřív
Mě od toho všichni tak odrazovali, až odradili.. Dokonce i jeden, co dělal přímo tam. Ale v té době jsem se rozhodovala mezi dvěmi pracemi, takže spokojená jsem nakonec taky ![]()
Jak je to s tíma viškama 3.5cm 6 cm jaká je nejlepší nebo na vahu
@peška ota píše:
Jak je to s tíma viškama 3.5cm 6 cm jaká je nejlepší nebo na vahu