Vymalovaná koupelna

jjelena
20.2.11 22:17

vymalovaná koupelna

Ahoj holky, uvažujeme, že koupelnu pouze vymalujeme spec. barvou do vlhkých a mokrých prostor. Obklad bysme dali jen za umyvadlo a za vanu. Za vanu by se nám taky líbilo zrcadlo.

Takže moje otázky na vás jsou:

1. Jak jste spokojený s malbou v koupelně a jakou značku barvy doporučíte?

2. Jaký používáte přípravek na zrcadla proti šmouhám a kapkám - aby se zrcadlo po uschnutí lesklo, aniž bych musela leštit. Tuším, že má něco takovýho Amway.

Díky všem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14598
20.2.11 22:20

1. používám disperzní barvy HET a to nejen do koupelny.

2. na to jsou fajn matné kachličky - nejsou na nich vidět kapky, není třeba leštit. Když lesklé, určitě bych leštila přípravkem na sklo - jsme spokojená s Clinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.2.11 22:32

1. Máme klasický bílý Primalex a stačí to. Máme vzdušnou koupelnu s oknem, žádné problémy s vlhkostí, kachle do výšky 175cm, takže nepotřebujeme nic spešl. S tímhle moc neporadím.

2. Já čistím normálním leštidlem na okna, teď mám W5 z Lidlu a max spokojenost. Přejedu do jednou týdne kuchyňskou papírovou utěrkou a blýská se to na celou koupelnu. A vydrží to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
20.2.11 22:33

My máme vymalováno obyč. primalexem a v pohodě.
Zrcadlo čistím taky clinem, Clin rozetřu hadrou a pak to dosucha utřu kuchyňskou utěrkou a šmouhy nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
20.2.11 22:38

Jéjda holky, to jste mě potěšily, já už počítala do rozpočtu 100korunový částky na ten přípravek na zrcadlo.

Taky budeme mít okno, takže větrat se bude.

Díky moc.

Gabi ten W5 čiwtič mi už někdo doporučoval, tak určitě vyzkouším :palec: Díky za tip

• Citovat
  • Upravit
14598
21.2.11 19:45

Jinak HET je levnější než primalex a stejně účinný. Z Primalexu platíš značku, taky jsme nechtěla věřit, dokud jsem to nezkusila . Navíc prodávají přímo i namíchané barvy - i když ty má myslím už i primalex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.9.14 22:06

Oživuji diskuzi…zajímá mě, jakou barvou vymalovat umakartovou koupelnu, máte s tím někdo prosím osobní zkušenost?
Díky za info. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.9.14 22:07

@aalvapp MÁM,JAKOUKOLI :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
8.9.14 22:11

Klidně BALAKRYL :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.9.14 22:16

@berry4 a je omyvatelná :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.9.14 22:17

@ala42 na ten balakryl jsme koukali, ale mají jen dva odstíny, bílá a hnědá a my bychom rádi nějakou veselou barvičku (to jsem zapomněla zmínit :-) ) je nějaká taková na umakart a voděodolná?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
8.9.14 22:27

Malovala jsem umakart omyvatelnou paroodolnou barvou v kuchyni z hornbachu podle vlastniho vyberu ale nebyla nejlevnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.9.14 22:28

@Alčák1 aha a na kolik vyšla? a kolik toho bylo potřeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
8.9.14 23:36

@jjelena taky mame jen tak vymalovano, u umyvadel mame betonovy nater ve sprchaci a nad vanou kachlicky. Ta malba je uplne normalni primalex, nic specialniho.

Od Amwaye pripravek mam a neni to zadny zazrak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.9.14 16:38

Normálka to vzít lepším primalexem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie