Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem…chtěla byhc se zeptat zda někdo má podobnou zkušenost protože dneska mi už opravdu došla trpělivost.
Jelikož tu moc možností nemáme máme TV i net od O2-po téhle zkušenosti budem měnit…Nejdřív to bylo napsané na mě ted na manžela…Problém je v tom že jak to bylo asi rok a půl na mě tak za celou tu dobu mi každý měsíc chodilo že to není zaplacené již od počátku-zaplacené to vždy bylo jen někdy se to zaplatilo ode n či dva později-to když jsem to nechala na manželovi no.Když to přepisoval na sebe byla podmínka aby vše bylo zaplacené což bylo,ostatně kdyby ne tak nás odpojí…Na manžela je to už rok chodí to opět že to zaplacené není ALE mně celý ten rok chodí že jsem to neměla zaplacené atd.Měla a mám…volala jsem i na operátora kde mi zpětně volali přímo z pražské centrály že je vše v pořádku že neví co to má znamenat a že do půlky ledna mi pošlou papír že je vše v pořádku.No dodnes nic nepřišlo a že jsme tma volali a pořád tvrdí to samé zaplacené to je a neív kde je problém a dneska teda vytočená jsem ještě ted…najendou exekuce kvůli tomu
![]()
Tak a co ted?Platit nic nebudu v žádném případě uhrazené vše mám Jenže ne od každé platby jsem našla utžek
Píší tam celé období co to bylo na mě že je neuhrazené což je opravdu nemožná kravina…poradíte co ted?Jako došla mi trpělivost tohle už snad nemyslí vážně,jenže nevím jak to řešit když nemám všechny utržky a ten slibovaný papír mi také nedorazil dodnes teda,jak se mohu bránit?
Ještě že máme možnost TV a netu u jiné společnosti protože s O2 máme problémy skoro do začátku je to děsné nikdy více!
Tak s O2 taky končím.Máme s níma neustále problémy.Pořídili jsme si od nich internet,s manželem tam máme i několik let iž paušali,ale problémy začali tak rok zpětně.Nejdřív jsme platili dva internety,měli jsme pouze jeden od nich.Než jsme to nějak vyřešili,protože na pobačkách jsou naprosto neschopní,museli jsme psát různý dopisy do Prahy,a přitom problém byl u nich.
Tento měsíc nám zase opět přišlo platit vyšší internet,a to máme od nich neomezenej za pevnou částku,tak nevim,co mají zase za problém. ![]()
Já jsem od O2 utekla ještě v době kdy to byl Eurotel. Tam přece by mělo být jasně napsaný ze kterýho měsíce jim chybí platba. Ne za celý období, to je blbost. Manželovi taky přišlo od Vodafonu, že jim chyběla platba za 2 měsíce z roku 2007 a bylo to tam přesně napsaný.
ahojky, my máme teda taky net od O2, ale zatím si stěžovat nemůžeme, ale platíme jenom net, nic jinýho. Já měla dřív podobné problémy s UPC. Měli jsme od nich TV i net za určitou částku a já dávala do banky trvalý příkaz. Jenže pak začali chodit upomínky, že jsem nezaplatila celou částku, tak jsem zjišťovala, jaká ta částka teda vlastně je. Musela jsem pak doplatit nějaké peníze a pak mi zas volali, že je tam přeplatek. A když jsme to pak zrušili, tak mi přišly další 2 upomínky, že musím zaplatit ještě nějakých 500 kč, ale když jsem volala na centrálu, tak mi řekli, že je tam všechno uhrazený, vzápětí přišla další upomínka na 500,– No já myslela, že mi z nich hrábne. Nic jsem nezaplatila a už je to přes rok a je to v poho, ten hovor mají nahranej, takže kdyby něco, dá se to vyhledat. Myslím, že tyhle společnosti jsou pěkný ku......prostě zkouší, kdo si co nechá líbit, jsou lidi, který nechtěj mít problémy a prostě to zaplatí.......a ne všichni
![]()
Píšeš, že přišla exekuce..to jako návrh na exekuci, nebo platební rozkaz,nebo už rovnou obstavený účet atd??
Pokud PR,mohla by jsi proti němu podast k soudu odpor a bránit se.
Pokud už Ti přišel návrh na provedení exekuce,budeš to muset bohužel uhradit s veškerými náklady na exekuci.Exekutora nezajímá kdo je v právu,poté až celou částku uhradíš by jsi na ně mohla podat žalobu a vymáhat částku zpět.
Navíc pokud nemáš všechny doklady o zaplacení,vidím to bledě.
Jinak O2 - taky s nimi mám špatné zkušenosti,příšerná firma!!
Ahoj, tak poradím, napsat dopis přímo do centrály a nebo si zajet na nějakou pobočku osobně a tam si to s nima vyříkat, takhle po telefonu to moc tragicky neberou. Já s nima problém teda zatím neměla, ale v nejbližší době, mě tam čeká zavolání a zrušení internetu, protože mi bude končit 12cti měsíční zvýhodnění. Platím 500,– na měsíc, teď mi ale taky přišel příkaz na 320,–, takže jako nechápu proč ta sleva, když mam pevný placení a zvýšit částku si taky nechci nechat, protože to už je moc, takže jsem taky zvědavá na jejich dohady ![]()
Na pobočce jsem byli a tam nám řekli že je to vše v pořádku že nechápou proč to přišlo…no platit nic nebudem to v žádném případě,protože i kdybych to pak měla vymáhat zpátky tak horkotěžko jak sleduju TV.
Až dorazí manža z práce tak uvidíme…my tu pobočku nemáme je vedle ve městě tak tam zajede a uvidíme s čím přijde!
Nám nedávno přišlo at vrátíme setopbox ten jak jsme měli když to bylo na mě a přitom ten byl vrácení už táák dlouho od toho papír mám ale už nám přišla i složenka na jeho cenu at to zaplatíme no už je tohle poslední kapka jako
![]()
Manžel má paušal od o2.Už Několikrát se nám stalo ,že nedošla faktura.Pak došla a byli v ní napsané dvě období dohromady.A k tomu pokuta.Taky se nám stalo,že volala operátorka,a nabízela manžlovi paušál .Když jí řekl ,že on ho už dva roky má tak nevědela co na to .Ted jsme přecházeli firemní tarif.Je to zvýhodněná nabídka jen pro tu firmu .Syn to měl přepsané během týdne.Já jsem přecházela ,T-mobile k nim.Chtěla jsem stejné číslo ,v t-mobile mi ho uvolnili .Z o2 mi poslali novou sim ,jakože se stejným číslem.Po týdnu,kdy jsem zjistila,že se mě nemuže nikdo dovolat ,jsem zjistila ,že v čísle zaměnili ,jedno číslo.Takže zase jsem volala na operátora,a oni ,že je to asi nějaký omyl a at si to číslo nechám.Tak mě naštvali,mé číslo májí všichni známí a hlavně doktoři a škola a školka.Takže budu muset vše hlásit.No a manžel ,ten na změnu čeká už pěkně dlouho.Asi se jim nechce měnit tarif z vyššího na menší a pro ně méně výhodný.
Ahoj,
já O2 mám a spokojennost.
Ale problém to je s těma jejich smlouvama,nesmlouvama po telefonu,na to se spolehnout nedá.
Když jsou problémy s platbou,můžeš si vyžádat,nejlépe osobně na nějaké pobočce doklad o bezdlužnosti.
Pokaždé když mi smlouva na levnější net končí,zavolám tam že to chci zrušit že tolik platit nebudu a nabídky se hrnou hned jenom abych si to odpojit nedala.A tak je to i se všemi ostatními operátory,jak chci smlouvu vypovědět,nabízí neuvěřitelné nabídky ![]()
Miriamm, na tohle já taky spolíhám, že když jim budu chtít smlouvu vypovědět, tak aby o mě bojovali s nějakou dobrou nabídkou, kterou bych jim odkývala a nemusela si tak hledat někoho jinýho kdo by mi ten net udělal, ale pokud na to nepřistoupěj, tak si holt teda někoho jinýho budu muset najít. Akorát teda nevim jak dlouho před ukončením smlouvy tam volat. Mělo by nám to končit koncem příštího měsíce nebo začátkem dubna, to si nejsem jistá od kdy to vůbec počítají.
Crystal, jinak bych na tu pobočku znovu zajela a nechala si vyjet ten papír, že je vše v pořádku a nic nedlužíte, abyste s tím neměli pořád takovýho lítání.
Pettulle Klidně tam už zavolej a zeptej se přesně kdy ti to končí,ať ti řeknou za jakou cenu ti to dají na další rok a uvidíš.500kč máš za internet i s voláním s dph,to jde,ne?Samo že jsou i levnější,ale zase pořizovací náklady jsou někde jinde ![]()
No na pobočce nám řekli že to přijde z cetrály to nám přímo z ní volali a mělo to přijít do půlky ledna a pořád nic jako…po telefonu jsme žádnou smlouvu neuzavírali byli jsme normálně na pobočce…
Petul, tak mame taky net od O2, nejdrive jsme měli mobilni to byla traga, ted fix sice nadavam,ale jde to, jinak manželovi na net přišlo prodloužení smlouvy se standartni cenou, tak zavolal na linku, že jim dá výpověď, tak mu doporucili aby sel na prodejnu, tam mu dali zvyhodneni a jedeme dale. no standart. Musis pohrozit výpovědí aby si dostala co potřebujes, jinak pokud mas u nich i tarif, tak si vyžádej 100 CZK slevu, my jsme ji taky dostali:-)
Crystal, dojdi na pobočku, vyžádej si výpis plateb a zjistí se, že jsi bez dluhu, tak at Ti tam daji canc a podepíšou ho.