Problémy s O2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27002
21.2.11 13:35

No na pobočce nám řekli že to přijde z cetrály to nám přímo z ní volali a mělo to přijít do půlky ledna a pořád nic jako…po telefonu jsme žádnou smlouvu neuzavírali byli jsme normálně na pobočce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
3.3.11 16:35

No přišlo že je to uzavřené a že když nekomunikuji mám do pár dnů uhradit určitou částku jinak přijde exekuce…a když sjem to teb obvoláli tak jsem teda vypárala že ta částka je jen za řízení že o2 udělalo chybu,ale my máme zaplatit to zbytečné řízení,ta částka je opravdu jen za to řízení!!!!Mně to hlava nebere je to jen 900 jenže manžel chce mít klid že to zaplatí jenže já jsem proti!O2 uděl chybu a my máme platit???Prosím jak je možné se bránit fakt už nevím prý to řízení platit musíme i když teda bylo zbytečné což uznali,žádný dluh tam není jen za to řízení ale t je jejich problém jenže nemám tucha jak se bránit..ardon za písmo píšu s malým na klíně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
28.11.11 13:04

Ahoj taky se přidávám k vám do skupiny…dneska mě O2 tak vytočilo, že hned jak budu moct s nimi končím :cert: :pocitac: a vidím, že asi nejsem jediná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.11 15:51

Ahoj holky, jelikož pracuji u O2 píši tento příspěvek anonymně. Jestli můžu radit utíkejte co vám ,,nohy,, stačí. Oni když něco neví tak řeknou, že to nesmí říkat a když něco nefunguje tak tomu říkají plánovaná aktualizace. Jen bych chtěla obhájit operátory, opravdu za nic nemohou jen ,,obhajují,, ty zazobance nahoře.

• Citovat
  • Upravit
201
18.12.11 22:42
Crystal87 píše:
Ahoj všem…chtěla byhc se zeptat zda někdo má podobnou zkušenost protože dneska mi už opravdu došla trpělivost.
Jelikož tu moc možností nemáme máme TV i net od O2-po téhle zkušenosti budem měnit…Nejdřív to bylo napsané na mě ted na manžela…Problém je v tom že jak to bylo asi rok a půl na mě tak za celou tu dobu mi každý měsíc chodilo že to není zaplacené již od počátku-zaplacené to vždy bylo jen někdy se to zaplatilo ode n či dva později-to když jsem to nechala na manželovi no.Když to přepisoval na sebe byla podmínka aby vše bylo zaplacené což bylo,ostatně kdyby ne tak nás odpojí…Na manžela je to už rok chodí to opět že to zaplacené není ALE mně celý ten rok chodí že jsem to neměla zaplacené atd.Měla a mám…volala jsem i na operátora kde mi zpětně volali přímo z pražské centrály že je vše v pořádku že neví co to má znamenat a že do půlky ledna mi pošlou papír že je vše v pořádku.No dodnes nic nepřišlo a že jsme tma volali a pořád tvrdí to samé zaplacené to je a neív kde je problém a dneska teda vytočená jsem ještě ted…najendou exekuce kvůli tomu :cert: :cert: :cert:
Tak a co ted?Platit nic nebudu v žádném případě uhrazené vše mám Jenže ne od každé platby jsem našla utžek :zed: :zed: Píší tam celé období co to bylo na mě že je neuhrazené což je opravdu nemožná kravina…poradíte co ted?Jako došla mi trpělivost tohle už snad nemyslí vážně,jenže nevím jak to řešit když nemám všechny utržky a ten slibovaný papír mi také nedorazil dodnes teda,jak se mohu bránit?
Ještě že máme možnost TV a netu u jiné společnosti protože s O2 máme problémy skoro do začátku je to děsné nikdy více!

Ahoj, my teda máme telefoní čísla u T-Mobile, saletit od jednoho soukromníka, kterého nesmím jmenovat a net máme od UPC. Potřebovali jsme ještě mobilní net, nejlepší se nám zdál od O2, tak jsme si ho pořídili - super cena, super rychlost. No tam, kde to slibovalo pokrytí nebyl žádnej signál, doma rychlost taky žádná a to jsme byli skoro u vysílače! Napsaný to bylo na manžela, ten to platit před internetový bankovnictví. Taky nám chodilo, že to máme uhradit, i když už to uhrazený bylo!! Šel se k nim zeptat, co je za problém, protože nám začali chodit pokuty. Nic jsme neplatili, protože v bance jsme si nechali poslat výpisy a ukazovali jsme jim to… Jen chci dodat, když se mi pokazil mobil a šel na reklamaci, u T-Mobile mi bezproblémů půjčili mobil náhradní. Ve smlouvě u O2 jsem četla, že pokud půjde ten modem na reklamaci, mám právo mít zápujční. Samozřejmě jsme žádný nedostali, byli měsíc bez netu a zaplatit se to muselo :pocitac: . Taky jsem četla, že když odstoupíme od smlouvy dřív, než je datum, musíme zaplatit aktuální měsíc + každý, co je do konce smlouvy. Říkám sakra, to je peněz, ale stejně když to nefunguje tak co s tím. Vypověděli jsme smlovu a museli zaplatit aktuální měsíc + ty 4 měsíce. Nikdo nám nic neřekl a najednou přišel dopis na pokutu 5000 za odstoupení od smlouvy. Kamarádka právnička mi řekla, že nemá cenu se s nimi o těch 5000 tahat, protože oni na to maj svoje fígly. Že s tímto za ní lidí choděj denně… Teď máme USB internet o T-Mobile a je neskutečněj! Co slibují to optravdu je! Když byla třeba v létě velká bouřka, byl slabší signál - ale to i na mobilu. Fakt, máme ho už pár měsíců a nemůžu si na něj stěžovat. Máme teda limit na 30GB což je za 999 za měsíc (my ho máme za 699 za měsíc, protože to máme v akci 2+1 - manželovo číslo a moje číslo + net). Takže pokud někdo uvažuje o USB netu od T-Mobile můžu jen vřele doporučit! Funguje a hlavně nejsou žádný tahanice s penězma. Ještě bych dodala, že než jsme si ho zakoupili, vstřícne nám půjčili jejich modem, ať si to doma vyzkoušíme a podle spokojenosti se rozhodneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EREBOS
13.2.12 18:39

O2

Mám internet od o2 asi 3 měsíce,platím za 16mb,ale jedu jen na 4mb,připojení přes pevnou linku pry rychleji nepoběží.O tom mne ovšem zapoměli nějak informovat před podepsáním smlouvy na rok.Uhádal jsem si alespoň slevu,ale od té doby,chodí každý měsíc upomínka s pokutou za opožděné platby.Platím trvalým příkazem,tudíž je opožděná platba vyloučena.Telefonáty,dopisy…Boj s větrnými mlýny.Výpověd´?Neexistuje!Rok a přes to nejede vlak! :x

• Citovat
  • Upravit
1
21.2.12 22:00

internet o2

Bohuzel jsem si poridil mobilni internet. Krome neuplnych informaci ohledne pokryti (jejich mapa nebére v uvahu relief krajiny), neinformovanosti, ze o zalohu si musi clovek zazadat (a kdyz se zazada dostanete pres odecteni slozenku na plnou castku), pomyslny kalich pretekl ve chvili, kdyz jsem se snazil sluzbu zrusit. Nejsrive jsem se sel informovat na pobocku, co a jak. Tam mi rekli, ze to mohu prekticky hned na jejich lince zrusit (ale to, ze bych porusil smlouvu a platil za to, uz nerekli). V den, o kterem mi rekli, ze to muzu beztrestne zrusit, tak jsem sel na jinou pobocku, kde jsem sluzbu zrusil a byl jsem informovan o mesicni vypovedni lhute. OK rekl jsem si, ale prisla faktura, ktera byla na castku o polovinu vyssi nez jsem platil doposavad. Na pobocce, kam jsem se tuto fakturu reklamovat, jsem se dozvedel, ze jsem danou situaci resil uplne spatne (a navic, ze jsem smlouvu zrusil o den driv, nez jsem dle smlouvy mel a muzu byt rad, ze mi nenaparili pokutu) a ze jsem nemel chtit „zruseni sluzby“, kde je vypovedni lhuta, ale o odpojeni modemu a nasledne by mne uz nedosla zadna faktura navic. Od ted chci jen vse mailem-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
22.2.12 00:52

nesnáším o2 jsou to podvodníci bohužel jako jediný mají u nás pokrytí :cert:
takže nám nic jiného nezbude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EREBOS
23.2.12 12:14

O2 je snad ta nejhorší společnost na trhu,pořídil jsem si 10MB internet za který jsme platili 400.-Kč po roce přišla faktura na 750.-Kč.Musím podotknout,že rychlost negarantují,takže moje rychlost připojení je necelé 4MB.Samozřejmě jsem s placením 750.-Kč nesouhlasil a tak mi platby snížili na 500.-.Od té doby ale opakovaně chodí upomínky,byť internet platím vždy začátkem měsíce převodem z účtu,takže se moje měsíční platby stejně pohybují kolem 800.-Kč.Vypovědět smlouvu samozřejmě nemohu,jelikož je na rok a museli by jsme platit tak jako tak.Těším se,až smlouva skončí a pošlu je do oněch míst i s internetem.Je to jeden velký podvod jak z lidí dostat peníze.Jsou monopol a soudit se s nima nemá cenu.Snad podat hromadnou žalobu!!! :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný