Příliš velký penis

Anonymní
14.6.18 23:27

Příliš velký penis

Dobrý den,

Nikdy by mě nenapadlo, že budu vyhledávat pomoc na internetu, ale zkusím to. Mám svojí teprve třetí sexuální partnerku, které si velice vážím a mohla by to být ta pravá. Teď k jádru problému, už předtím jsem měl značné problémy se sexem, tedy já ne - partnerky. Problémem je velikost údu, který mi dělá takové starosti. Předtím jsem to neřešil byl jsem mladý a nezkušený. Když mi ale partnerka po asi 10 pokusech o proniknutí řekne, že to opravdu nepůjde, tak už si nevím rady. Dlouhé předehry, přípravy, lubrikanty, tak zkouším vše. Zatím bez úspěchu. Budu rád za jakoukoliv radu. Bojím se, že by mě mohla jen kvůli tomu opustit, ale udělám max proto, abych si ji udržel.

Díky všem za případnou odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6915
14.6.18 23:32

? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.18 23:40
@růžový achát píše:
Ja si ho nedovedu představit vůbec 8o k čemu bys ho přirovnal velikostně?

Přirovnal to nevím, nikdy jsem svou velikost do doby partnetek neřešil přišla mi normální. Prý je to prokletí mi bylo naposled řečeno. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106860
14.6.18 23:50
@Nevímsirady1 píše:
Přirovnal to nevím, nikdy jsem svou velikost do doby partnetek neřešil přišla mi normální. Prý je to prokletí mi bylo naposled řečeno. :?

no a kolik to tedy je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.6.18 23:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.6.18 23:51
@růžový achát :lol: :lol:
@Anonymní píše:
Dobrý den,

Nikdy by mě nenapadlo, že budu vyhledávat pomoc na internetu, ale zkusím to. Mám svojí teprve třetí sexuální partnerku, které si velice vážím a mohla by to být ta pravá. Teď k jádru problému, už předtím jsem měl značné problémy se sexem, tedy já ne - partnerky. Problémem je velikost údu, který mi dělá takové starosti. Předtím jsem to neřešil byl jsem mladý a nezkušený. Když mi ale partnerka po asi 10 pokusech o proniknutí řekne, že to opravdu nepůjde, tak už si nevím rady. Dlouhé předehry, přípravy, lubrikanty, tak zkouším vše. Zatím bez úspěchu. Budu rád za jakoukoliv radu. Bojím se, že by mě mohla jen kvůli tomu opustit, ale udělám max proto, abych si ji udržel.

Změřit napsat… čekáme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116476
14.6.18 23:53

Foto prosím. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
14.6.18 23:54
@aiwwa píše:
Foto prosím. :pankac:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.6.18 23:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.18 23:55

Zatim nezměřeno moc přesně (po ruce bylo pouze kanc. pravitko), ale míry:délka 22cm, šířka: 6cm a to je tak vše, co zatím dokážu vám říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
14.6.18 23:57

To je v cajku 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.6.18 23:58

@Nevímsirady1 Dobrý… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116476
14.6.18 23:58

Ty píšeš na emimino a máš z toho erekci? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
15.6.18 00:00
@Anonymní píše:
Dobrý den,

Kde je ta fotka sakra :lol: :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116476
15.6.18 00:03
@Annabela11 píše:
Kde je ta fotka sakra :lol: :lol: :jazyk:

Bez fotky se dal neposunem. :lol:

• načítám...
  • Citovat