Snažilky červen 2018 první dítě

42
14.6.18 11:31

Snažilky červen 2018 první dítě

Ahoj holky. Na konci května jsem vysadila HA a snažíme se. Jen od vysazení jsem nedostala ani první MS a doktorka říkala, že mám dojít 22.6. na kontrolu, že se to možná hned chytlo. TT ale negativní. Tak jak jste na tom vy? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1646
14.6.18 12:48

Ahoj, tak já vysadila HA před třemi měsíci, ms normálně přišla, ale mám ji porad slabou a minuly měsíc byla i ovulace, což jsem mela bolesti, jako bych měla slepak na právě straně, ze jsem se nemohla ani hnout, tak čekám ted jestli bude ovulace ;) podle appky v mobilu by mela byt ted v sobotu, tak to tenhle týden jistime tulenim :oops: :mrgreen: ale nemůžu se dočkat az najdu na TT // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.6.18 18:51

Ahoj holky, já vysadila v únoru. Začali jsme se snažit na konci dubna. Pár testů už jsem dělala a nic. Mám MS trochu rozhazenou a krátkou. V pátek měla dorazit dle poslední a nic. Tak jsem v pondělí udělala test a byly tam dvě čárky. :D Běžela jsem k dr a ta mi teda trošku radost zkazila. Vidí to spíš na rozházený cyklus, že to pak testy ukazují. Ale prý to těhu taky může být. Mám přijít za týden znovu. Tak snad to vydrží MS nepřijde. :-) Zatím furt nic, ale podbřišek pobolívá. :think: Drżím pěstičky ať nám to všem výjde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
14.6.18 21:07

Ahoj holky..:)) už v několika takových diskuzích jsem…od března jsme si přestali dávat pozor…nesnažíme se nějak extrémně - nesexujeme ob den, ani nehlídám každý den ovulaci…a pořád nic..ale včera jsem měla pocit, že ovulace je…udělala jsem si test a takhle barevnou druhou čárku jsem na něm ještě neměla..tak jsme to zkusili a uvidíme :) do MS mám 8 dní..že mám ovulaci docela pozdě vím už nějakou dobu, tak mě to moc nepřekvapilo…ale asi poprvé jsme se trefili i s mazlením do toho dne…držím všem palce, ať to vyjde! :) my máme za 3 týdny svatbu..a původně jsme měli v plánu na ní našim rodičům oznámit, že čekáme miminko..to už asi nevyjde, ale doufám, že to přijde brzy…oba si miminko moc přejeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
14.6.18 21:08

@Alenaaa11 držím palce, ať je to ono :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
14.6.18 22:05

Holky snad nám to brzy vyjde. Kéž by to šlo tak jak si člověk naplánuje. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.6.18 22:13

Ahoj zenusky, taky jsme se s manželem dlouho snažili, byla jsem ke všemu jeste po vysazeni HA na operaci, jelikož mi zjistili cystu na vajecniku (prý z HA) a byl mi odebrán jeden vajecnik, moje šance na přirozené otěhotnění byli prý malé, ale co se stalo po 6 měsících jsem otěhotněla, a teď jsem 30tt, opravdu se na to nesmi moc myslet, vyjeli jsme si s manželem na víkend a stalo se :nevim: :srdce: přeju vám všem ať se co nejdříve zadari, kdyz se to povedlo nám s malou šanci povede se to i vám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.18 09:01

Ahoj holky, můžu se přidat? :)
My se s budoucím manželem snažíme už rok o první miminko, je to šílené, každý měsíc čekat, jestli to vyšlo, nebo ne.
Každopádně teď jsem 5 DPO a čekám a čekám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.6.18 09:20

Ahoj, chtěla bych se zeptat.
S přítelem se snažíme rok a nějaký měsíc o mimi.
Menstruaci jsem mela ale první 4dny byla normální a 3dny poslední taková růžové hnědá. To že moje MS mela jinou barvu bylo u me po prvé. Mam sem tam křeče v podbřišku. Vůbec nemám chuť k jídlu, motani hlavy neustále. Sem tam mi je na zvracení. Nevim zdali se s tým to nějaká s Vás setkala, ale budu ráda za každou radu. ???????? předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.6.18 09:36

@Lucinka2209 držím palce aby to už vyšlo věřím, že to je šílené. Já jsem ani ne měsíc bez HA, ale zatím i bez MS :lol: a jak je rok dlouhý. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.6.18 09:40

@Silvienka87 asi bychom to neměly úplně tak moc hrotit, že :think: tu appku jsem měla taky, ale když jsem si říkala, že po vysazení je to stejně rozházené, tak jsem to zase smazala :lol: ale jestli ji máš pravidelně, tak to jsi šťastná žena :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.6.18 09:42

@Alenaaa11 a dělala sis ještě jeden test? já bych si udělala další, jestli byl pozitivní, tak se asi zadařilo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.6.18 09:45

@svapi tak snad to vyjde , dej potom vědět :dance: my máme taky plán jak to oznámit, ale taky nevím jestli to stihneme. To se dozvím až po kontrole. Už jen ta kontrola na kterou jdu příští týden je strašně za dlouho a čas se úplně vleče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
15.6.18 10:12
@Nicki007 píše:
@Silvienka87 asi bychom to neměly úplně tak moc hrotit, že :think: tu appku jsem měla taky, ale když jsem si říkala, že po vysazení je to stejně rozházené, tak jsem to zase smazala :lol: ale jestli ji máš pravidelně, tak to jsi šťastná žena :oops:

Tak podle boleni v podbřišku jsem mela ovulaci dnes ráno, jak me to vzbudilo… A jistili jsme to včera a predevcirem a dnes budeme taky, tak snad to vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
15.6.18 11:14

@Lucinka2209 ten čas čekání je děsný…utíká to hrozně pomalu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí