Snažilky červen 2018 první dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.6.18 07:59

Ahojky, chtěla bych se zeptat zda někdo nemáte podobnou zkušenost jako já nebo neznáte někoho a podobným problém, případně jak to dopadlo ???? Vysadila jsem HA po asi 10 letech poté menses vůbec nepřišel ze zdravotních důvodů. Teď mi gynekoložka nasadila na 3 měsíce hormony, tento měsíc už jsem bez nich, teď mám ovulaci. Jaká je pravděpodobnost že by to mohlo vyjít? Nemáte někdo zkušenost? Hormony se jmenovali Trisequens.
Díky za každý názor nebo vaši zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
62
19.6.18 08:08

@svapi No takže ani vysazení HA není problém.. :) Tak teď to musí prostě vyjít! :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.6.18 08:30

Ahoj holky, s přítelem se taky už snažíme od ledna, ale zatím nic, jediné co je pozitivní že se mi srovnala ms ( i když byla totálně rozházená a bolestivá) a ted přichází na čas jako hodinky a bez bolesti:D nevím zda za to může kys.listová, ale spíš bych řekla že pití kontryhelu :)Jaké používáte vy, vitamíny a tělu prospěšné látky? Mějte se pěkně a hodně štěstí všem :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zverinka92
19.6.18 09:11

@svapi @Venulinka @Alenaaa11 Dekuju vam, vim, ze pul roku nic neni, kor s rozhazenym cyklem (mam nepravidelnou MS, co pamatuju, HA jsem brala jen od 16 do 19, pak mi to prislo zbytecny a nedelalo mi to dobre, takze tim to ted neni), ale rikam, jsme dva mlady zdravy lidi, urcite je to otazka casu. Lidska plodnost je stejne obecne velmi nizka… :)

• Citovat
  • Upravit
Zverinka92
19.6.18 09:14

@Adelaido Ahoj, ted krome tech hormonu od Dr., co jsem psala nahore, piju kontryhelovy caj a v zime jsem brala asi mesic kyselinu listovou. Tusim, ze se to jmenovalo Femibion. Mam rada ovoce a zeleninu, takze tak nejak normalne, nelamu to pres koleno ;)

• Citovat
  • Upravit
62
19.6.18 09:24

Hned jak jsme si řekli, že se začneme snažit. Tak jsem si pořídila taky Fembion 1. Beru ho stále. Je tam nejen kyselina listová, ale i ostatní vitamíny a podporuje imunitu u mimča. Pokud se zadařilo, tak pak přejdu na Fembion 2. :) Je dobré si něčím takovým pomoct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.6.18 10:08

Děkuji za odpovědi, já mám koupenou tu listovka, tak zkusím pak přejít na ten Fembiom, už jsem o něm četla:) je pravda že ted mám takové stresové období, tak přikládám i tomu váhu:) No ale za týden jedeme na dovču, tak třeba se zadaří tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
19.6.18 10:35

@Alenaaa11 já si dnes ze zvědavosti zkoušela dělat test s citlivostí 10 a sněhobílo, tak si myslím, že asi nic..:( za 4 dny má dorazit MS..max. za 6, pokud je ten delší cyklus…ale prsa stále nebolí, tak je to divný…myslíš, že by to ještě mohlo přijít? :) myslím pozitivní test..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
19.6.18 11:02

Juni18
Nic si ztoho nedělej. Nám to první měsíc taky nevyšlo, tak uvidíme teď. Mám typické těhotenské příznaky a bolí mě v podbřišku. Občas mě tam pichne, tak uvidíme. Za 13 dní bych měla mít menzes. Modlím se, aby nedorazila a na testu se ukázali ll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
19.6.18 11:23

No to teda. Kdyby na to člověk nemyslel tak by to bylo dobré. Jenže to půjde hůř když se na to bude myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
19.6.18 11:29

18 DC 4 DPO

@Juni18 ahoj, tak my se snažíme třetí měsíc po vysazeni HA, kterou jsme brala 13 let, tak už bych taky chtěla :hug: uvidíme, ale jsem 4 dny po ovulaci, kterou jsem poznala, protože me to bolelo, i při sexu ;) dvakrat jsem mela menstruaci takovou slabou a celkem bez bolesti po 28-26 dnech, tak uvidime, jestli se mi to srovna nebo uz neprijde :zed: tak ted čekám, včera jsem mela takovej divnej tlak v podbřišku a večer, když jsem se obracela v posteli, tak me tak pichlo v podbřišku na pravé straně, jako kdyby me někdo bodl a dnes taky občas cítím píchání na jedné nebo na druhé straně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
19.6.18 12:43

Ahoj, muzu se k vam pridat? Na zacatku cervna jsem mela statnice a den po jejich absolvovani jsme se s manzelem zacali snazit o mimco. Mne je 24, jemu 33. Snazili jsme se obden kolem ovulace, ted netrpelive cekam, co kdyby :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
19.6.18 13:01

@svapi Určitě může. :-) Já si dělala test zhruba 4 dny před plánovanou MS a negativní a pobolívalo mě břicho, takže jsem si hned říkala, že to přijde. No ale nepřišlo a za 5 dní jsem zkusila znovu a byly tam.. :) Snad to tam budou už na stálo. :) Je prostě opravdu potřeba přečkat na ten termín MS.. Je to hrozný to čekání.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
19.6.18 13:09

@Juni18 Ta vsugerace je taky hrozná věc.. :) Při tom, ono jen uhnízďování trvá nějakou dobu.. :think: Příznaky se určitě neobjeví hned podle mě, spíš nějaké možná píchání v břichu, že se něco dějě v děloze, ale to je fakt podobné jako pobolívání MS. Myslet hlavně pozitivně, ono to určitě vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
19.6.18 13:11

@Venulinka Držím pěstičky, aby to vyšlo! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí