Příliš velký penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21681
15.6.18 08:14

Nezoufej, urcite casem najdes partnerku, ktera neutece ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1978
15.6.18 08:55
@Borůvka1990 píše:
Mám kamaráda, který má ještě většího :lol: Řekla bych 25 cm a silnej. Jednou se hrozně opil na oslavě a svlíknul se :lol: Od tý doby ho většina chlapů, co má partnerky či manželky nemá ráda :lol: Měl ho jak třetí nohu :P
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: supeeer. Závist je svině… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1978
15.6.18 08:58

Nerozumím, tak 22cm je délka v akci a 6cm průměr? :think: Podle me jsou málo vzrušené. Muj partner ma 19cm a 5cm a klidně bych snesla i víc. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.6.18 09:35

Tak problém asi jak pro koho no,.. Měla jsem kamaráda co ho měl ještě většího a hmmmmmm :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo a FOTKU NEMÁM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
15.6.18 09:37
@Borůvka1990 píše:
Mám kamaráda, který má ještě většího :lol: Řekla bych 25 cm a silnej. Jednou se hrozně opil na oslavě a svlíknul se :lol: Od tý doby ho většina chlapů, co má partnerky či manželky nemá ráda :lol: Měl ho jak třetí nohu :P
:mrgreen: haha to je dobrý :lol: a líbí se mi, jak tu většina spořádaných uživatelek žadoni o tu fotku :lol:
  • Citovat
  • Upravit
286
15.6.18 09:40

pokud nekecas a fakt ho mas po obvodu sirokyho, tak to asi fakt budes mit problem udrzet si vztah s tou holkou, ktera ti rekla ze to nepujde… ja kdysi mela letni lasku, frajer ho nemel ani tak dlouhyho, ale obvodem jsem ho jednou rukou nezvladla pro rucni praci chytnout… taky mel problem se do me dostat, hodne me to bolelo a bolelo to, aji kdyz byl ve me… vubec jsem si to neuzila, jemu se tedy ta tesnost libila, ale ve finale si to taky neuzil ptz ja pro tu bolest fakt nemohla spolupracovat, neslo to… bohuzel s velikosti se nic neda udelat, asi si budes muset najit holku, ktera ji ma bud prirozene vetsi anebo od porodu, no anebo se soucasnou partnerkou neprovozovat pohlavni styk, coz ale asi nebude to prave orechove…

ps: jen me tak napada otazka k zamysleni… jak se asi bude hledat partnerka podle velikosti prirozeni? no pres inzerat asi tezko a na prvnim rande clovek hned taky sve rozmery nedava… tak hodne stesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.18 09:41
@Ivulka88 píše:
Nerozumím, tak 22cm je délka v akci a 6cm průměr? :think: Podle me jsou málo vzrušené. Muj partner ma 19cm a 5cm a klidně bych snesla i víc. :oops:

Já třeba ne. Muž má o něco málo míň a občas to fakt nejde. Zároveň myslím, že i když dost žen se těch super velikostí lekne, je i spousta takových, co to vyhledává. Já bych se třeba kvůli velkému nerozešla. Mnohem víc by mi totiž vadil opak.

• Citovat
  • Upravit
1978
15.6.18 09:58
@Anonymní píše:
Já třeba ne. Muž má o něco málo míň a občas to fakt nejde. Zároveň myslím, že i když dost žen se těch super velikostí lekne, je i spousta takových, co to vyhledává. Já bych se třeba kvůli velkému nerozešla. Mnohem víc by mi totiž vadil opak.

To je i můj problém nadměrná velikost mi nevadí a kdyz není úplně chuť tak to taky někdy drhne, ale kdyby na me někdo vytáhl paratko, tak bych se určitě odporoucela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
15.6.18 10:04

@Lalelale Se nediv…všude kam se podíváš jsou jen svlečené ženské nett televize atd…o nahého chlapa je obrovská nouze…tak proto takové ohlasy… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.18 10:06

Jedna moje kamarádka vždy říká, ze ona preferuje čím větší, tím lepší, ale bohužel pro tebe uz je vdaná :)
Plus si myslím, ze to tak ma hozený proto, ze se doposud setkávala s podprumerem. Pak ji průměr připadá jako obr. Ja jsem jednou viděla neco, co me přesvědčilo, ze jsou i velikosti, který si běžná žena ani nedokáže představit. No jsem rada, ze jsem se z toho tehdá vyvlekla, umí to fakt byt strašidelné :)

• Citovat
  • Upravit
107001
15.6.18 10:20
@Ivulka88 píše:
To je i můj problém nadměrná velikost mi nevadí a kdyz není úplně chuť tak to taky někdy drhne, ale kdyby na me někdo vytáhl paratko, tak bych se určitě odporoucela. :mrgreen:

Aspoň je nás víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.18 10:22

No moc jste mě nepotěšili:D z toho budu mit2 zachvíli deprese, opravdu o ni nechci přijít, ale když to nebude fungovat, tak mám hold asi smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1978
15.6.18 11:23
@Nevímsirady1 píše:
No moc jste mě nepotěšili:D z toho budu mit2 zachvíli deprese, opravdu o ni nechci přijít, ale když to nebude fungovat, tak mám hold asi smůlu.

Když se chce všechno jde. ;) Vlastní zkušenost. :oops: Je to o psychice zkus ji uvolnit dejte si dvojku a pak uvidíte. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.18 11:54

Vaginismus?

https://m.dama.cz/…o-vaginismus napadlo mě tohle… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
15.6.18 12:03
@Ivulka88 píše:
Když se chce všechno jde. ;) Vlastní zkušenost. :oops: Je to o psychice zkus ji uvolnit dejte si dvojkua pak uvidíte. Držím palce :palec:

Nebo trojku :lol: Švédskou :lol: :andel:

Ale vážně, můj první partner byl podprůměr. Můj druhý partner (a nynější manžel) je lehce nadprůměr a jo, bolelo to a jsou pozice, kdy to trochu tlačí do teď (ale záleží i na fází cyklu). Ale pochva je pružná, přizpůsobila jsem se jeho velikosti a poměrně brzy jsme byli bez problémů. Tudíž máš pravdu - všechno jde, když za to stojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí