Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, najdu zde maminku která si z nějakého důvodu nemůže nechat svoje nenarozené miminko? Rádi mu poskytneme lásku a péči, jsme manželský pár z vysočiny, bydlíme v novém domku se zahradou na vesnici, prosím ozvi se.
@Janli píše: Řeš to přes ospod. Najdou ti prověřenou rodinu, ne kdekoho na internetu. A v dnešní době žádný dítě do ústavu nejde. Po porodu jde k pěstounům a od nich do adoptivní rodiny.
Jen pro info - v některých krajích nemají dost pěstounů, takže děti do kojeňáku jdou.
Jsme manželský pár už 12 let. Všechno máme, ale jen to jediné co si moc přejeme to nemáme a to je miminko. Ze zdravotních důvodu nemohu mít vlastní děti. Proto jsme se s manželem rozhodli si miminko adoptovat přes přímou adopci. Už jsme to zkoušeli ale vždycky jsme narazili na lhářky a hlavní prioritou byly peníze spoustu peněz.
Jestli by se tady našla maminka která ví že si miminko nemůže a nebo nechce nechat a rozhodla se mu dát šanci žít plnohodnotný život, vychováváne v milující rodině. Tak se nám prosím ozvěte. Po miminku moc toužíme. Prosím jen vážně.
Ozve se maminka, která se nemůže postarat o své miminko. Nabízíme pro miminko milující rodinu.
Ahoj, strašně moc si přeji mít miminko.
Vždycky jsem si přála mít vlastní ale bohužel k mému zdravotnímu stavu už to není možné.
![]()
Byla jsem na 3 operacích kvůli problémům s vaječníky.
Při druhé operaci mi museli odstranit 1 vajecnik, při čemž nám doporučili jít na umělé oplodnění.
Už jsme s přítelem byly nateseny a připravený.
Bohužel, ani ne za měsíc, mi bylo oznámeno, že mám rakovinu vajecniku a musela jsem na poslední operaci,
při které mi museli vzít už vše
delohu poslední vajecnik, vejcovody…
Je to hrozne!!!
Doteď se nemůžu smířit s tím, že už nikdy nemuzu mít své vlastní miminko :‚( :‘(
Proto bych byla opravdu šťastná, kdyby se našla nějaká hodná, milá maminka, která uvažuje o přímé adopci. ![]()
S přítelem by nám to změnilo život a byly by jsme opravdu skvělý rodiče.
Nepřeji si nic víc na světě tak moc, jako mít miminko.
Jsme mladý pár ktery by byl opravdu skvělými a milujicimi rodiči ![]()
Dala bych vše za tu moznost mit miminko!!
Dobrý den, hledáme nastávající maminku, která z nějakého důvodu ví, že se o své děťátko nebude moci postarat a zvažuje přímou adopci. Máme s manželem hezký, dlouhodobý vztah a domek s prázdným pokojíčkem. K úplnému štěstí už nám schází jen zlatíčko, kterému rádi nabídneme láskyplný domov. S jednou maminkou jsme již jednali a vše bylo připravené, pár dnů před porodem se ale rozhodla, že si miminko přece jen nechají. I když taková zkušenost zabolí, přejeme jí s miminkem hodně štěstí, nevzdáváme se a věříme, že to „naše“ miminko na nás čeká jinde. Děkuji za zprávu na email eliska. havlovic@seznam.cz
Dobrý den. Máme jen jedno přání. A to mít miminko. Všechno máme jen to jediné co bychom si strašně moc přáli je děťátko, které nemůžeme mít vlastní. Po všech úvahách jsme se rozhodli že, chceme si adoptovat miminko přes přímou adopci. O jedno miminko které jsem čekala jsme přišli ve 4 měsíci. Moc nás to ranilo když nám lékaři řekli že vlastní miminko nemůžu mít.
Maminko jestli jsi tady a jsi rozhodnutá dát šanci svému miminku na plnohodnotný život v milující rodině a víš že se o něj nemůžeš nebo nechceš postarat tak nám napiš. Pro miminko bychom i dýchali dostane vše co si bude jen přát.
![]()
Děti milujeme.
@barboraven dobrý den, měla bych zájem o miminko žijí v domácnosti s přítelkyni a přály by jsme si miminko… můžeme se prosím nějak domluvit… nevím jak to přesně chodí ale náš sen je mít miminko a dát mu všechnu lásku.. ![]()