Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Ahoj všichni
Určitě už jste slyšeli o novém kanálu co má být na Primě. Chtěla jsem se zeptat, vy co máte televizi od O2, zda už tento kanál máte v programu? Bohužel se nám nějak nedaří kanál naladit a v okolí nikoho u O2 TV nemáme
O2 zatím nemá v nabídce Prima Show.
@Anonymní píše:
Ahoj všichni
Určitě už jste slyšeli o novém kanálu co má být na Primě. Chtěla jsem se zeptat, vy co máte televizi od O2, zda už tento kanál máte v programu? Bohužel se nám nějak nedaří kanál naladit a v okolí nikoho u O2 TV nemáme
Já mám, a mám i 02 tv - ale ještě tam ani nejsem přihlášená ![]()
@Dee10 píše:
Je někdo kdo už tento kanál na O2 TV má?
Stále není v nabídce. ![]()
Mám pocit, že to 02 snad ani nedá do nabídky.
Už to mají všichni.
@monas 28 píše:
Mám pocit, že to 02 snad ani nedá do nabídky.
Už to mají všichni.
Prý zatím jednají. ![]()
Tak co holky? Taky pořád nic?
já se bojím že už se nedočkáme..
@Zelenacek píše:
Tak co holky? Taky pořád nic?já se bojím že už se nedočkáme..
@Zelenacek @monas 28 @Dee10 @Angry_birds @Kalbe
https://www.novinky.cz/…nci-na-o2-tv po vložení odkaz bohužel nejde ![]()
Proto zatím nejde Prima Show. A teď nejdou ani další programy, pokud se nějak nedohodnou.
@topazio už to píšou i normálně na Primě. Že nebude možné již nahrávat, vracet. Dokud se spolu nedomluví. Nechápu proč není to zrovna nejlevnější distributor signálu a jako snad jediný má problém.
Evidentně Prima chce jít svoji cestou, chtějí mít svůj stream stejně jako má Nova Voyo.
O2. Pořád nic.. už je to fakt dlouho za hodně peněz málo muziky… Des
@monas 28 píše:
O2. Pořád nic.. už je to fakt dlouho za hodně peněz málo muziky… Des
Mají neshody, tak Prima Show zatím nebude.
Ahoj všichni