Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, jsem ockovana na covid a neustale o sobe ctu, ze jsem ovce. Dnes dostanu treti davku a bojim se, ze me nekdo zbije na ulici. Co mam delat.
Zavděčit se nemůžeš každému
Včera jsem viděla v televizi, jak se zvýšil graf, kde se lidé zase začali chodit očkovat.
@vokishka píše:
Ahoj, jsem ockovana na covid a neustale o sobe ctu, ze jsem ovce. Dnes dostanu treti davku a bojim se, ze me nekdo zbije na ulici. Co mam delat.
A oni k té třetí dávce už tetují QR kod na čelo? ![]()
A já včera četla na seznamu, jak odpůrci očkování házeli kameny na očkovací tým. Zajímalo by mě jejich IQ.
Chapu, jak to myslíš, ale tohle je totéž, jako kdyz se za pocitaci a ccovidove diskuse nadavalo Pedrovi…
@vokishka píše:
Kup si ivermektin tablety z Aliexpressu a rychle to po nich hazej když zacnou a oni jak to budou sbírat, tak stihneš utéct.
Příspěvek upraven 27.10.21 v 10:37
@Ba-stet píše:
Chapu, jak to myslíš, ale tohle je totéž, jako kdyz se za pocitaci a ccovidove diskuse nadavalo Pedrovi…
Tak je opet nova neockovaci, je treba to vyvazit.
Chapu to spravne ze je to reakce na diskuzi Nenecham se ockovat? ![]()
No hlasuju za to prostě držet hubu…
Ale jestli tě někdo zmlátí i přes to že se budeš chovat jako příčetná osoba a nebudeš máchat lidem okolo podrobnostmi o svém zdraví, tak ho upozorni, že může dostat až 3 miliony v paranormální výzvě za to, že spolehlivě pozná neočkované.
" Výzva pro experiment s odměnou 💵 3 415 000 Kč pro kohokoliv, kdo prokáže schopnost poznat člověka očkovaného vakcínou proti Covid-19 ️💉
Paranormální výzva Českého klubu skeptiků SISYFOS vyhlašuje možnost testovat schopnosti detekce lidí, u kterých proběhlo očkování proti onemocnění Covid-19. Je určena každému, kdo je přesvědčený, že na něj nějakým způsobem působí lidé, kteří byli očkování některou ze schválených a v České republice užívaných vakcín proti onemocnění Covid-19.
Máte v přítomnosti takových lidí nepříjemné pocity? Závratě? Cítíte slabost? Jste přesvědčeni o tom, že takového člověka poznáte pomocí svých smyslů nebo se domníváte, že takového člověka dokážete detekovat pomocí mimosmyslových schopností? Pak můžete světu prokázat své tvrzení.
Připravíme ve spolupráci s vámi průkazný dvojitě zaslepený experiment, jehož výsledky pak představíme veřejnosti a vyplatíme vám, v případě prokázání takových schopností, odměnu, kterou garantujeme v rámci Paranormální výzvy. Stačí se přihlásit na emailu 📩 dotazy@sisyfos.cz a my vás budeme kontaktovat pro doladění podrobností experimentu. "
@tini píše:
Chapu to spravne ze je to reakce na diskuzi Nenecham se ockovat?
Tak nejak, uz mi to leze krkem, jak neockovani davaji na odiv, jaci jsou borci, ze oni prece maji ten zdravy rozum a ockovani jsou ti stadni b.bci.
@vokishka píše:
Ovce nejsi kvůli tomu, jestli jsi nebo nejsi očkovaná. Ale jestli byl bez uvážení pro a proti důvod, protože to dělají všichni okolo, potom ano.
@Ou píše:
No hlasuju za to prostě držet hubu…Ale jestli tě někdo zmlátí i přes to že se budeš chovat jako příčetná osoba a nebudeš máchat lidem okolo podrobnostmi o svém zdraví, tak ho upozorni, že může dostat až 3 miliony v paranormální výzvě za to, že spolehlivě pozná neočkované.
" Výzva pro experiment s odměnou 💵 3 415 000 Kč pro kohokoliv, kdo prokáže schopnost poznat člověka očkovaného vakcínou proti Covid-19 ️💉
Paranormální výzva Českého klubu skeptiků SISYFOS vyhlašuje možnost testovat schopnosti detekce lidí, u kterých proběhlo očkování proti onemocnění Covid-19. Je určena každému, kdo je přesvědčený, že na něj nějakým způsobem působí lidé, kteří byli očkování některou ze schválených a v České republice užívaných vakcín proti onemocnění Covid-19.
Máte v přítomnosti takových lidí nepříjemné pocity? Závratě? Cítíte slabost? Jste přesvědčeni o tom, že takového člověka poznáte pomocí svých smyslů nebo se domníváte, že takového člověka dokážete detekovat pomocí mimosmyslových schopností? Pak můžete světu prokázat své tvrzení.
Připravíme ve spolupráci s vámi průkazný dvojitě zaslepený experiment, jehož výsledky pak představíme veřejnosti a vyplatíme vám, v případě prokázání takových schopností, odměnu, kterou garantujeme v rámci Paranormální výzvy. Stačí se přihlásit na emailu 📩 dotazy@sisyfos.cz a my vás budeme kontaktovat pro doladění podrobností experimentu. "
Fakt? Dobry ![]()
Tak na ulici nevykladej každému, že jdeš na třetí dávku
já třeba nepoznám kdo je očkovaný jednou, dvakrát, trikrat a kdo vůbec. Jestli zijes v nejakem světě, kde jsou jasnovidci, kteří to vidí a mlátí za to lidi na ulici, tak to je pak jiná no ![]()