Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Havlova píše:
No jo, ale co ti chudáci, co nečumí při cestě do mobilu? Musíš je přeci nějak varovat
ty nemáš spárovaný očkočip s mobilem?
@Nickjmeno píše:
Je víc stád ovcí: jedno stádo je očkovaný, druhý stádo je za každou cenu proti tomu a třetímu stádu je úplně u p*dele kdo se nechal očkovat a kdo ne - do toho se řadim já a je mi skvěle
Přidávám se k u p*dele stádu ![]()
@Lama Lama píše:
Tý jó, teď mi došlo, proč mi měsíc po očkování kleknul telefon… osmnáct let ho používám, šlape jak hodinky a najednou nic… a já si musela koupit novej, chytrej… PARCHÁÁÁÁNTÍÍÍÍÍÍ!
![]()
@Lama Lama píše:
Já samozřejmě ano. Ale co třeba moje skoro 80letá maminka, ta má chudák jen tlačítkáč bez internetu. Jak k tomu přijde?
@Janli píše:
Měla jsem covid, jsem očkovaná a půjdu si i pro třetí dávku. Jsem hamoun a musím mít všechno.
Z první dávky mám neplodnost - bezvááááá ušetřím za antikoncepci,
z druhé dávky mám čip - bezvááá konečně jsem nonstop online
Nevíte někdo, co slibujou v té třetí???
Vlastní wi-fi nebo 5G, podle vakcíny.
@Lama Lama píše:
Aha. Já měla z té nuly radost, takový dobrý pocit, že očkovaní neprudí a jsou víc v nad věcí.
Po dnešku je to tak 1:10
ale nejlepší je ta, kde „očkovaný“ anonym tvrdí, že od té doby na ni v místě vpichu drží kovové věci
jsou tam u toho i fotky, jak to ostatní taky zkouší ![]()
@Keyllah píše:
Po dnešku je to tak 1:10![]()
ale nejlepší je ta, kde „očkovaný“ anonym tvrdí, že od té doby na ni v místě vpichu drží kovové věci
jsou tam u toho i fotky, jak to ostatní taky zkouší
no zrovna vznikla nová diskuse, jako by jich bylo málo
@vokishka píše:
Ahoj, jsem ockovana na covid a neustale o sobe ctu, ze jsem ovce. Dnes dostanu treti davku a bojim se, ze me nekdo zbije na ulici. Co mam delat.
Tak to nikomu nevykládej. Je to soukromá věc, stejně jako to, jakou jsi volila politickou stranu, jestli jsi homo nebo heterosexuál, já to tedy nikomu na potkání neříkám a mám svatý klid.
Mám po druhé dávce lepší sex. Co mám dělat? Svolávám emimino konzilium. Psychiatr, ARO?
@Mango_Lassi píše:
Mám po druhé dávce lepší sex. Co mám dělat? Svolávám emimino konzilium. Psychiatr, ARO?
sexuolog. Třeba když se to zveřejní, uděláš pro proočkovanost národan za pár dní víc, než celé ty týmy za rok ![]()
@bse.pedro píše:
Ovečky moje… Zasloužily byste si palicí mezi rohy…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A já čtu mezi nohy. Určitě za to může vakcína 💉
@Mango_Lassi píše:
Podle toho, co píšeš jinde, je na konzilium už to, že nějaký sex máš. ![]()
Já teda jako jsem očkovaná, v červenci jsem měla druhou dávku. No a včera mi poprvý po 14 letech ujel autobus!!!
Náhoda??? Nemyslím si.
@Svítící žárovka píše:
Já teda jako jsem očkovaná, v červenci jsem měla druhou dávku. No a včera mi poprvý po 14 letech ujel autobus!!!
Náhoda??? Nemyslím si.
NÚ.
Měla bys to nahlásit do SÚKL.