Jsem očkovaná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81480
27.10.21 10:41
@Havlova píše:
No jo, ale co ti chudáci, co nečumí při cestě do mobilu? Musíš je přeci nějak varovat 8o

ty nemáš spárovaný očkočip s mobilem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
27.10.21 10:50
@Nickjmeno píše:
Je víc stád ovcí: jedno stádo je očkovaný, druhý stádo je za každou cenu proti tomu a třetímu stádu je úplně u p*dele kdo se nechal očkovat a kdo ne - do toho se řadim já a je mi skvěle :lol:

Přidávám se k u p*dele stádu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.10.21 11:01
@Lama Lama píše:

Tý jó, teď mi došlo, proč mi měsíc po očkování kleknul telefon… osmnáct let ho používám, šlape jak hodinky a najednou nic… a já si musela koupit novej, chytrej… PARCHÁÁÁÁNTÍÍÍÍÍÍ! :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
42092
27.10.21 13:01
@Lama Lama píše:

Já samozřejmě ano. Ale co třeba moje skoro 80letá maminka, ta má chudák jen tlačítkáč bez internetu. Jak k tomu přijde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42092
27.10.21 13:20
@Janli píše:
Měla jsem covid, jsem očkovaná a půjdu si i pro třetí dávku. Jsem hamoun a musím mít všechno :pankac:.
Z první dávky mám neplodnost - bezvááááá ušetřím za antikoncepci,
z druhé dávky mám čip - bezvááá konečně jsem nonstop online
Nevíte někdo, co slibujou v té třetí??? :think:

Vlastní wi-fi nebo 5G, podle vakcíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41182
28.10.21 17:39
@Lama Lama píše:
Aha. Já měla z té nuly radost, takový dobrý pocit, že očkovaní neprudí a jsou víc v nad věcí.

Po dnešku je to tak 1:10 :think: :mrgreen: ale nejlepší je ta, kde „očkovaný“ anonym tvrdí, že od té doby na ni v místě vpichu drží kovové věci :think: jsou tam u toho i fotky, jak to ostatní taky zkouší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65201
28.10.21 17:43
@Keyllah píše:
Po dnešku je to tak 1:10 :think: :mrgreen: ale nejlepší je ta, kde „očkovaný“ anonym tvrdí, že od té doby na ni v místě vpichu drží kovové věci :think: jsou tam u toho i fotky, jak to ostatní taky zkouší :mrgreen:

no zrovna vznikla nová diskuse, jako by jich bylo málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
28.10.21 17:48
@vokishka píše:
Ahoj, jsem ockovana na covid a neustale o sobe ctu, ze jsem ovce. Dnes dostanu treti davku a bojim se, ze me nekdo zbije na ulici. Co mam delat.

Tak to nikomu nevykládej. Je to soukromá věc, stejně jako to, jakou jsi volila politickou stranu, jestli jsi homo nebo heterosexuál, já to tedy nikomu na potkání neříkám a mám svatý klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.10.21 17:52

Mám po druhé dávce lepší sex. Co mám dělat? Svolávám emimino konzilium. Psychiatr, ARO?

• Citovat
  • Upravit
65201
28.10.21 17:55
@Mango_Lassi píše:
Mám po druhé dávce lepší sex. Co mám dělat? Svolávám emimino konzilium. Psychiatr, ARO?

sexuolog. Třeba když se to zveřejní, uděláš pro proočkovanost národan za pár dní víc, než celé ty týmy za rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.10.21 18:00
@bse.pedro píše:
Ovečky moje… Zasloužily byste si palicí mezi rohy:lol: :lol: :lol: :hug: :hug: :hug: 8)

A já čtu mezi nohy. Určitě za to může vakcína 💉

• Citovat
  • Upravit
catch-22
28.10.21 21:08
@Mango_Lassi píše:
Mám po druhé dávce lepší sex. Co mám dělat? Svolávám emimino konzilium. Psychiatr, ARO?

Podle toho, co píšeš jinde, je na konzilium už to, že nějaký sex máš. :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.21 21:20

Já teda jako jsem očkovaná, v červenci jsem měla druhou dávku. No a včera mi poprvý po 14 letech ujel autobus!!!
Náhoda??? Nemyslím si.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
28.10.21 21:25
@Svítící žárovka píše:
Já teda jako jsem očkovaná, v červenci jsem měla druhou dávku. No a včera mi poprvý po 14 letech ujel autobus!!!
Náhoda??? Nemyslím si.

NÚ.
Měla bys to nahlásit do SÚKL.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí