Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
To je reakce na tu diskuzi „nenechám se očkovat“?
Já jsem očkovaná zatím 2×, třetí dávku bych měla dostat někdy v prosinci. Určitě se půjdu přeočkovat. Tak snad mě taky neukamenujou ![]()
@vokishka píše:
Ahoj, jsem ockovana na covid a neustale o sobe ctu, ze jsem ovce. Dnes dostanu treti davku a bojim se, ze me nekdo zbije na ulici. Co mam delat.
Ty chodíš volně po ulici? Nebo máš občas vycházky? ![]()
@PapeJ píše:
To je reakce na tu diskuzi „nenechám se očkovat“?Já jsem očkovaná zatím 2×, třetí dávku bych měla dostat někdy v prosinci. Určitě se půjdu přeočkovat. Tak snad mě taky neukamenujou
Reakce, ale hloupa.
Měla jsem covid, jsem očkovaná a půjdu si i pro třetí dávku. Jsem hamoun a musím mít všechno
.
Z první dávky mám neplodnost - bezvááááá ušetřím za antikoncepci,
z druhé dávky mám čip - bezvááá konečně jsem nonstop online
Nevíte někdo, co slibujou v té třetí??? ![]()
@vokishka píše:
Tak je opet nova neockovaci, je treba to vyvazit.
Chápu, vážně, ale zda se mi to zbytečné.
@jannina1 píše:
Reakce, ale hloupa.
To je těžký, když někomu chybí smysl pro humor… ![]()
@Janli píše:
Měla jsem covid, jsem očkovaná a půjdu si i pro třetí dávku. Jsem hamoun a musím mít všechno.
Z první dávky mám neplodnost - bezvááááá ušetřím za antikoncepci,
z druhé dávky mám čip - bezvááá konečně jsem nonstop online
Nevíte někdo, co slibujou v té třetí???
Rozum? ![]()
@vokishka píše:
Tak nejak, uz mi to leze krkem, jak neockovani davaji na odiv, jaci jsou borci, ze oni prece maji ten zdravy rozum a ockovani jsou ti stadni b.bci.
Tak ono je to oboustranný, akorát kazdyho rozciluje neco jinyho ![]()
@vokishka píše:
Ahoj, jsem ockovana na covid a neustale o sobe ctu, ze jsem ovce. Dnes dostanu treti davku a bojim se, ze me nekdo zbije na ulici. Co mam delat.
Neboj se, nikdo tě nezbije. Dnes, krátce po aplikaci se budeš již zodpovídat svatému Petrovi. Ale jak to tam nahoře mají, jestli očkované pouští dál nebo posílá do pekla, to zatím nikde nepsali…
@vokishka píše:
Choď kanálama, pořiď si kvalitní GPS navigaci s dobrým příjmem, nebo mapu kanalizační sítě, ať zbytečně nebloudíš, tam si můžeš do kroku i bečet jako beran… Nechala ses hloupě zmanipulovat očkovací mafií, tak trp…
![]()
@Ba-stet píše:
Chapu, jak to myslíš, ale tohle je totéž, jako kdyz se za pocitaci a ccovidove diskuse nadavalo Pedrovi…
Ale zvedlo mu to sledovanost a příjmy z reklamy, i jeho kuchařka se začala líp prodávat… A od té doby má dokonce i svůj fanclup…
![]()
@vokishka píše:žít si po svým…
@vokishka píše:
Tak je opet nova neockovaci, je treba to vyvazit.
Tak to máš před sebou náročnou šichtu, páč je potřeba založit ještě přibližně přesně vosumsetpadesátsedum diskuzí…
![]()
@vokishka píše:
Tak nejak, uz mi to leze krkem, jak neockovani davaji na odiv, jaci jsou borci, ze oni prece maji ten zdravy rozum a ockovani jsou ti stadni b.bci.
a stačí náznak jakékoli možné finanční ztráty a pevné přesvědčení mizí v dáli ![]()